YouTube Kijktijd Kopen

Als u uw organische groei wilt stimuleren, is VolgersKopen de juiste keuze. Koop nu en zie snel resultaat. Bekijk hieronder onze aanbiedingen!

Sorteren op

Prijs: Laag naar Hoog

Prijs: Laag naar Hoog

Prijs: Hoog naar Laag

Meest Populair

EUR

$

USD

SSL beveiligde verbinding
DSS-compatibel
Maak een eigen Planning!

Je kunt je eigen pakket samenstellen met zoveel kijktijd als je nodig hebt en opvallen met je profiel​ in YouTube​.

YouTube Kijktijd kopen, waarom en hoe?

Een YouTube kanaal hebben, is natuurlijk fantastisch, maar een drukbezocht kanaal met oneindig veel views, is nog beter. Wil jij graag zo snel mogelijk voldoen aan de eisen van YouTube en die felbegeerde 4000 kijkuren in de wacht slepen? Ga dan voor extra views voor jouw kanaal en ontdek de mogelijkheden van YouTube views kopen.

YouTube Kijkuren, wat zijn dat?

Hoeveel kijktijd heb je nodig en welke kijkuren zijn voor jou belangrijk?

Hou jij YouTubekanalen met populaire YouTube video’s nauwlettend in de gaten? Hebben zij ladingen met likers en beheersen zij perfect de kunst van geld verdienen met YouTube? Waarschijnlijk zijn zij lid van het YouTube Partnerprogramma.

Dit programma zorgt ervoor dat kijkuren essentieel zijn als je met je video’s je brood wilt verdienen. YouTube stelt hiervoor een minimum van 4000 uur kijktijd. Hiervoor telt alleen de tijd van video’s die jij openbaar gedeeld hebt.

Het bereiken hiervan kan erg lastig zijn, maar wees niet getreurd. Om jouw hoeveelheid bezoekers op te krikken, kun je kijktijd kopen.

Bereik 4000 Kijkuren met je YouTube kanaal

Ontdek waaraan jij moet voldoen om een inkomen te genereren met YouTube views

Influencers met Youtube content genieten veel voordelen als ze lid worden van het speciale Partnerprogramma van YouTube (YPP). Als jij meer geld wilt verdienen op YouTube, is toetreden tot YPP een must om jouw YouTubekanaal te laten groeien.

What’s in it for me?

Krijg toegang tot de volgende voordelen:

Eisen Youtube Partnerprogramma op een rij

Om jouw youtube kanaal een goede boost te geven en lid te worden van het Youtube Partnerprogramma (YPP), moet je kanaal goed bekeken worden en voldoen aan de eisen die YouTube hieraan heeft gesteld.

Om hiervan een beter beeld te krijgen, zetten we de eisen hieronder op een rij:

 1. Je voldoet aan het beleid voor inkomsten genereren.
 2. Je woont in een land of gebied waar het YouTube Partnerprogramma beschikbaar is.
 3. Je kanaal zorgt ervoor dat het geen actieve waarschuwingen heeft van schending van de communityrichtlijnen.
 4. Je hebt met je kanaal de afgelopen 12 maanden gezorgd voor een kijktijd van minimaal 4000 kijkuren met video’s die openbaar weergegeven kunnen worden.
 5. Je hebt minimaal 1000 abonnees.
 6. Je maakt gebruik van een gekoppeld AdSense-account.

Hoe check ik mijn minuten Kijktijd?

Moeiteloos jouw kijktijd checken met het onderstaande stappenplan

Nu je hebt geproefd van wat er allemaal mogelijk is met kijktijd binnen Google, wil je je bezoeken natuurlijk zo goed mogelijk monitoren. Daarom nemen we jou stap voor stap mee in het checken van jouw volledige kijktijd tot nu toe.

Hoe check ik mijn Kijktijd?

 1. Klik op Youtube Studio en login in jouw YouTube dashboard.
 2. Klik in het linker menu op ‘Analytics’. Hier zie je de kijktijd in de afgelopen 28 dagen.
 3. Rechts bovenin zie je een dropdown icoontje staan naast de tekst ‘Afgelopen 28 dagen.’ Klik hierop en selecteer ‘Sinds begin.’
 4. Naast ‘Weergaven’ boven de grafiek zie je een tab met ‘Kijktijd (uur)’. Dit is de kijktijd die je nodig hebt om lid te worden van het YouTube Partnerprogramma.

Kijktijd kopen voor meer YouTube views

Redenen om views te kopen voor meer kijktijd bij jouw video’s

Soms lukt het maar niet om aan voldoende kijktijd te komen, willen jouw aantal bezoeken maar niet stijgen en lukt het je niet om bezoekers over te halen zich te abonneren. Jij kan wel een goede boost gebruiken om eindelijk die views te zien oplopen.

Bij ons is het mogelijk om makkelijk en geheel veilig views te kopen. Je zult zien dat jouw kijktijd lekker oploopt en je YouTube video eindelijk de aandacht krijgt die het verdient.

Maar waarom zou je eigenlijk kijkuren kopen?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je bij kijktijd kopen nog de nodige vragen hebt. Wij leggen je graag het voordeel van onze youtube producten uit, zodat jij met een gerust hart kunt focussen op geld verdienen met YouTube.

De voordelen van kijktijd kopen

 • Je zorgt voor meer kijkers en dus abonnees
 • Je krijgt meer reacties bij elke video zodat je engagement stijgt
 • Je krijgt meer weergaven per video
 • Krijg meer likes
 • YouTube zal jouw video’s veel vaker aanbevelen aan je niet-abonnees

Likes kopen, kijktijd kopen en bezoekers kopen, wordt al jaren gedaan door vele content creators op verschillende social media kanalen. Wat dat betreft, is het geen ongewoon middel om je views te boosten.

Meer views voor jouw YouTube video een goed idee?

Welke invloed het algoritme van YouTube heeft op aantal kijkers

YouTube werkt met het ranken van video kanalen met het grootste algoritme ter wereld. Hiermee worden video’s geanalyseerd en verwerkt.

Heb je een groot aantal views, dan zal YouTube jouw content bij veel kijkers aanbevelen. Deze manier van kijkers verwerven, noemen ze ook wel ‘organische views’.

Plaats regelmatig een video zodat je mee loot naar een positie in de ranking van YouTube. Recente en relevante video content is in het algoritme een belangrijk gegeven. Verdien dus punten door regelmatig te posten.

Betaalde views geven een boost

Waarom zou je voor onze betaalde dienst kiezen, in plaats van je views per video gewoon organisch te laten groeien? Hoe gaat 5000 YouTube bezoeken kopen jou snel helpen bij jouw weg naar die 4000 kijkuren?

Als wij jouw content boosten, zorgt dit al snel voor duizenden views zonder een enkele inspanning door jou. Eenvoudig kijkers bestellen zorgt ervoor dat jouw video content zichtbaar blijft. Organische groei heeft vaak het risico dat je aantal views blijven steken en dat de jouw video niet meer zichtbaar is.

Nederlandse YouTube Kijkuren met VolgersKopen

Waarom kiezen voor VolgersKopen in jouw voordeel zal werken

VolgersKopen biedt een breed scala aan diensten voor verschillende social media, zoals Instagram, Twitter of YouTube. Of je nu Nederlandse views wilt kopen of wereldwijd, wij zorgen ervoor. Wij leveren binnen 1-3 dagen en jouw veiligheid staat bij ons voorop.

Jouw video content wordt bekeken door echte mensen en je krijgt authentieke reacties onder jouw video. Wij werken met de beste social media experts die er zijn. Een klein of groot pakket kijkuren kopen? Wij maken het mogelijk.

Neem gerust contact op met onze klantenservice bij vragen of wanneer jij meer wilt weten over likes kopen of hulp bij het eenvoudig kijkers bestellen.

Hoe
VolgersKopen werkt

1

Stap 1. Kies het pakket van uw keuze.
Kies je gewenste pakket
Kies het aantal views, likes, volgers of andere gewenste interactie. Wij hebben pakketten van verschillende groottes, afhankelijk van uw behoeften.

2

Stap 2. Voer uw gebruikersnaam of URL in.
Voer je gebruikersnaam of URL in
Voer de URL of gebruikersnaam in waar je de inhoud wilt ontvangen, zodat we weten waar we je gekochte activiteit naartoe moeten sturen.

3

Stap 3. Voltooi de betaling en ontvang uw bestelling.
Voltooi de betaling en ontvang je bestelling!
Kies je betaalmethode en betaal. Controleer je e-mail voor de bevestiging van je betaling. Je ontvangt je bestelling binnen de leveringstermijn van het pakket.

Wat onze klanten vinden 😊

foto4

Mevr. S.

Eerder had ik al eens ergens anders nederlandse views gekocht maar dat was gewoon troep. Deze views zijn echt en van echte mensen. Ook super goed bereikbaar per e mail. Heel tevreden!

foto3

Dhr. B.

Je kunt voor een laag bedrag kijk tijd kopen, dus ik heb besloten het maar te proberen. En wat bleek? Het werkt echt! Mijn YouTube gaat als een speer! Dit was een van die advertenties die voorbij kwam op instagram, die mij daadwerkelijk groei heeft opgeleverd! Echt top!

Veelgestelde Vragen (FAQ)

Het systeem dat wij gebruiken voor onze diensten is volledig veilig voor alle accounts. Dit systeem gebruikt een speciaal algoritme, dat een optimaal aantal acties bepaald dat aan jouw account geleverd kan worden.

Jouw subscribers kunnen daarnaast ook niet zien dat jij gebruik maakt van onze diensten. Ons systeem is zo ontwikkeld dat reacties en gebruikersnamen zo natuurlijk mogelijk ogen.

Bij aanschaf van YouTube hebben wij jouw video-URL nodig en jouw e-mailadres. Voer hierna uw kaartinformatie in om de aankoop te voltooien.

Wij bieden u een hervulling of terugbetaling als u niet tevreden bent. Een volledige terugbetaling is mogelijk in de volgende gevallen:

 1. De levering van de views startte niet 10 dagen na jouw bestelling.
 2. Het geleverde product komt niet overeen met de beschrijving.

Een hervulling is een optie als je views gekocht hebt, maar er minder jouw account hebben weten te bereiken. Neem hiervoor gerust contact op met de klantenservice.

Nee, je account komt niet in gevaar door gebruik te maken van voordelig likes en viewers kopen. Wij kijken zorgvuldig naar alle risico’s en ons algoritme zorgt ervoor dat onze dienst een zo organisch mogelijk effect heeft jou jouw YouTube kanaal. Je kunt zorgeloos starten met geld verdienen met YouTube.

Ja, jouw YouTubekanaal wordt bekeken door echte mensen van over de hele wereld. Al na een paar uren zul je je eerste views zien binnendruppelen. De reacties die gegeven worden, zullen ook zo authentiek en echt mogelijk overkomen.

Nadat je jouw bestelling geplaatst hebt, duurt het normaal gesproken een paar uren, voordat de eerste bezoekers jouw video content weten te vinden.

Onze Voordelen
Privacy en discretie gegarandeerd
Privacy en discretie gegarandeerd Privacy en Discretie Gegarandeerd

Wij verzamelen of slaan uw gegevens niet op. Wij delen uw gegevens niet met derden.

100% risicovrij gegarandeerd
100% risicovrij gegarandeerd 100% Risicovrij

Wij garanderen snelle levering door goed beveiligde protocollen. Wij maken gebruik van de beste beveiligingsoplossingen om ervoor te zorgen dat u een zo goed mogelijke ervaring heeft wanneer u voor onze diensten kiest.

24/7 ondersteuning
24/7 ondersteuning Toegewijde klantenservice

Onze klantenservice is altijd beschikbaar. Neem contact met ons op als u problemen ondervindt.

Servicegarantie
Servicegarantie Servicegarantie

Bij elke aankoop die u bij ons doet, krijgt u gegarandeerd de beste service. Wij geven 30 dagen garantie op onze diensten. Tijdens deze periode kunt u bij ons terecht met al uw vragen en/of problemen.

zo goed mogelijke resultaten
zo goed mogelijke resultatenZo goed mogelijke Resultaten

Wij streven ernaar onze producten en diensten voortdurend te verbeteren. Daarbij vertrouwen wij ook op uw feedback. Stuur ons uw suggesties, zodat wij ons best kunnen doen om u telkens weer zo goed mogelijke resultaten te kunnen bieden.

Eenvoudig bestelsysteem
Eenvoudig bestelsysteem Eenvoudig Bestellen

Ons bestelproces is eenvoudig en snel. Het duurt minder dan een minuut om een aankoop bij ons te doen.

   

Deze website maakt gebruik van cookies om u de beste ervaring op onze website te geven. Bekijk ons cookiebeleid.