Facebook Pagina Likes Kopen

VolgersKopen is een van de meest betrouwbare bedrijven om uw bedrijfspagina op Facebook te laten groeien. Bestel nu en krijg snel resultaat!

Sorteren op

Prijs: Laag naar Hoog

Prijs: Laag naar Hoog

Prijs: Hoog naar Laag

Meest Populair

EUR

$

USD

SSL beveiligde verbinding
DSS-compatibel
Maak je eigen Plan op maat!

Je kunt je eigen pakket samenstellen met zoveel likes​ als je nodig hebt en opvallen in Facebook​.

Vind je dat jouw Facebook-pagina nog niet snel genoeg fans krijgt? Komen de fans, maar langzaam binnen, terwijl jouw concurrent er al duizenden heeft? VolgersKopen heeft de oplossing voor jou. Op een eenvoudige manier kom jij aan de goedkoopste en beste fans voor jouw pagina. In een mum van tijd geef je zo jouw account meer bekendheid.

Als mensen zien dat een pagina veel fans heeft, motiveert dit hen automatisch om de pagina ook te liken en volgen. Mensen raken meer vertrouwd met je pagina en kiezen niet meer voor jouw concurrent, maar voor jou. Klinkt dat niet geweldig?

Koop dus vandaag nog jouw extra Facebook fans via de website van VolgersKopen. Dit doe je door alleen enkele eenvoudige stappen uit te voeren. Voor je het weet, heb jij de duizenden fans waar je altijd van gedroomd hebt.

Voor wie zijn meer Facebook Pagina Likes te koop?

Iedereen die in het bezit is van een particulier Facebook profiel en een creditcard en een boost wil geven aan hun pagina, kan fans kopen. Je kunt zelfs fans kopen voor een profiel dat niet van jou is, zo lang het maar openbaar is. Klanten van over de hele wereld verhogen zo hun aantal fans. Dit zijn bijvoorbeeld:

 • Mensen die anderen beïnvloeden en bemoedigen (zgn. “influencers”)
 • Publieke figuren
 • Beroemdheden
 • Politici
 • NGO’s
 • Persoonlijke accounts

Het voordeel van gekochte fans voor jouw account

Stel je voor: je ziet een pagina met duizenden fans. Het is toch  aantrekkelijk om ook een kijkje te gaan nemen en zelf ook op het blauw duimpje te klikken? Dat is dus precies het voordeel van meer fans. Mensen kijken vanzelf naar je socialmedia-accounts en liken misschien zelfs ook jouw foto’s en video’s. Dat is toch wat je nodig hebt?

Waarom kiezen voor onze Service?

Bij VolgersKopen kun je voor de scherpste prijzen het aantal fans van jouw Facebookpagina verhogen. Voor een zacht prijsje maak jij jouw droom werkelijkheid. Verder kun je erop rekenen dat jouw aankoop binnen minder dan 5 minuten na de betaling wordt geleverd. Het gebruik van onze service is ook nog eens helemaal risicovrij. Heb je een vraag of een klacht? Geen probleem: de klantenservice staat dagelijks voor je klaar. De dienstverlening van de klantenservice is van uitmuntende kwaliteit. Terugkoppeling en aanbevelingen van onze klanten wordt ontzettend gewaardeerd! Zo kunnen wij onze dienstverlening steeds blijven verbeteren.

Is het veilig om Facebook Pagina Likes te kopen?

Het kopen van fans is 100% veilig en onze service is volledig betrouwbaar. Wij maken gebruik van een compleet beveiligd transactiesysteem voor alle platformen. Verder helpen wij de klant bij het bepalen van realistische aankoopmogelijkheden, zodat de gekochte fans ook echt zo goed mogelijk gebruikt kunnen worden. Daarnaast vragen we nooit naar persoonlijke gegevens of een wachtwoord. Jouw privé-informatie is dus te allen tijde veilig.

Zijn de mensen die mijn pagina liken zichtbaar?

Nee, het is niet mogelijk om te zien wie jouw pagina leuk vindt. Alleen het aantal fans is zichtbaar voor de bezoekers van jouw profiel. Mensen weten dus niet dat je internationale fans hebt gekocht.

Wat is de afkomst van de gekochte fans?

Je ontvangt de fans doordat mensen buiten Nederland, bijvoorbeeld mensen uit België, op het blauwe duimpje van jouw pagina klikken. Het zijn dus echte mensen! De reden dat wij hebben gekozen voor buitenlandse mensen, is dat zij werken tegen lagere tarieven waardoor het aanbod van de fans mogelijk is tegen de goedkoopste prijzen. Naast de prijs speelt ook de levertijd en wachttijd een noodzakelijke rol. Het proces gaat veel sneller dan er gewerkt wordt met mensen uit het buitenland.

Plaatsen van een bestelling

Bestellingen kunnen eenvoudig en snel geplaatst worden door het volgende te doen:

 1. Selecteer het pakket dat je wil kopen. Kies gebaseerd op jouw behoefte het juiste aantal fans en klik op “Nu Kopen”.
 2. Vul jouw profiel- of gebruikersnaam in waarop de fans geleverd moeten worden.
 3. Vul jouw e-mailadres in.
 4. Betaal en ontvang de bestelling binnen de beloofde levertermijn.

Hoe verloopt de betaling?

Er kan betaald worden met Visa, Mastercard & Maestro, Apple Pay en Google Pay. Bij het plaatsen van de bestelling dient de informatie van jouw kaart duidelijk ingevuld te worden en door de 3DS-code bevestig je jouw bestelling. Betalingen kunnen zowel met een debit- als creditcard gedaan worden. Na de betaling ontvang je via de e-mail de rekening inclusief alle details van de bestelling.

Welke garanties krijg ik?

Als klant heb jij recht op zowel bijvullen als het terugkrijgen van je geld.

 • Bijvullen gebeurt wanneer het aantal bestelde fans vanwege onvoorziene redenen niet volledig verwerkt is. Je krijgt het ontbrekende aantal fans alsnog geleverd; beter laat dan nooit!

Naast het bijvullen bestaat ook de mogelijkheid om je geld terug te krijgen. Dit kan als:

 1. De aankoop niet binnen tien dagen na de bestelling geleverd is
  Het geleverde product niet overeenkomt met de omschrijving
 2. Binnen 30 dagen na het aanvragen via de klantenservice wordt de restitutie in orde gemaakt. De wachttijd voor het terugkrijgen van je geld op jouw credit- of debitcard is afhankelijk van je bank waarmee je de betaling hebt uitgevoerd.

Contacten van de klantenservice

 • De klantenservice kan dagelijks gemaild worden tussen 9:00 u en 18:00 u (Nederlandse tijd).
 • Tijdens kantooruren ontvang je binnen maximaal 6 uur antwoord.
  Geef bij elke aanvraag het doorgegeven e-mailadres en type publicatie of account door.
 • Let erop dat de tekst in het Engels geschreven is, want er is alleen Engelse klantenservice.
Hoe
VolgersKopen werkt

1

Stap 1. Kies het pakket van uw keuze.
Kies je gewenste pakket
Kies het aantal views, likes, volgers of andere gewenste interactie. Wij hebben pakketten van verschillende groottes, afhankelijk van je behoeften.

2

Stap 2. Voer uw gebruikersnaam of URL in.
Voer je gebruikersnaam of URL in
Voer de URL of gebruikersnaam in waar je de inhoud wilt ontvangen, zodat we weten waar we je gekochte activiteit naartoe moeten sturen.

3

Stap 3. Voltooi de betaling en ontvang uw bestelling.
Voltooi de betaling en ontvang je bestelling!
Kies je betaalmethode en betaal. Controleer je e-mail voor de bevestiging van je betaling. Je ontvangt je bestelling binnen de leveringstermijn van het pakket.

Terugkoppeling van onze klanten 😃

foto2

Dion

Nadat ik fans voor mijn facebook-pagina kocht bij VolgersKopen, kreeg mijn profiel meteen meer bekendheid. Ik kreeg meer vrienden en mijn posts kregen meer fans en werden ook vaker gedeeld. Het werkt dus echt!

foto3

StoRm

Ik heb vaker diensten afgenomen bij VolgersKopen. Meteen na de betaling ontving ik mijn fans. Ze zijn klantvriendelijk en betrouwbaar.

foto4

Louisa de Veen

Ik kom hier vaak om Facebook fans te kopen en alles werkte perfect tot mijn laatste bestelling. Ik had een paar probleempjes en de betaling kwam er niet doorheen. Gelukkig hebben ze een geweldige klantenservice die me meteen uit de nood kon helpen. Ik geef dit bedrijf 5/5 sterren, vanwege hun aandacht en zorg voor klanten.

Veelgestelde Vragen (FAQ)

Het kopen van likes is 100% betrouwbaar en veilig. Er wordt gebruik gemaakt van een compleet beveiligd transactiesysteem voor alle pagina’s. Verder wordt de klant geholpen bij het bepalen van realistische aankoopmogelijkheden, zodat het aantal beschikbare vind-ik-leuks ook echt zo goed mogelijk gebruikt kunnen worden. Daarnaast wordt er ook nooit gevraagd naar persoonlijke gegevens of een wachtwoord. Jouw privé-informatie is dus te allen tijde, altijd veilig.

Nee, het is niet mogelijk om te zien wie jouw pagina leuk vindt. Uitsluitend het aantal likes is zichtbaar voor de bezoekers van jouw profiel. Men weet dus niet dat je internationale likes hebt gekocht.

De likes krijg je doordat mensen buiten Nederland, bijvoorbeeld Belgische mensen op het blauw duimpje van jouw pagina klikken. Het zijn dus echte mensen, geen twijfel daarover! De reden voor de keuze van internationale mensen, is omdat zij dit doen tegen lage tarieven waardoor ook het aanbod van de vind-ik-leuks mogelijk is tegen de goedkoopste prijzen. Naast de prijs speelt ook de levertijd en wachttijd een noodzakelijke rol. Het proces gaat veel sneller dan er gewerkt wordt met niet-Nederlandse mensen.

Er kan betaald worden met Visa, Mastercard & Maestro, Apple Pay, Google Pay. Bij het plaatsen van de bestelling dient de informatie van jouw kaart duidelijk ingevuld te worden en door de 3DS code bevestig jij jouw bestelling. Betalingen kunnen zowel met een debit als creditcard voldaan worden. Na de betaling ontvang je via de e-mail de invoice inclusief alle details van de bestelling.

Onze Voordelen
Privacy en discretie gegarandeerd
Privacy en discretie gegarandeerd Privacy en Discretie Gegarandeerd

Wij verzamelen of slaan je gegevens niet op. Wij delen je gegevens niet met derden.

100% risicovrij gegarandeerd
100% risicovrij gegarandeerd 100% Risicovrij

Wij garanderen snelle levering door goed beveiligde protocollen. Wij maken gebruik van de beste beveiligingsoplossingen om ervoor te zorgen dat je een zo goed mogelijke ervaring hebt wanneer je voor onze diensten kiest.

24/7 ondersteuning
24/7 ondersteuning Toegewijde klantenservice

Onze klantenservice is altijd beschikbaar. Neem contact met ons op als je problemen ondervindt.

Servicegarantie
Servicegarantie Servicegarantie

Bij elke aankoop die je bij ons doet, krijg je gegarandeerd twee weken service. Tijdens deze periode kun je bij ons terecht met al je vragen en/of problemen.

zo goed mogelijke resultaten
zo goed mogelijke resultatenZo goed mogelijke Resultaten

Wij streven ernaar onze producten en diensten voortdurend te verbeteren. Daarbij vertrouwen wij ook op jouw terugkoppeling. Stuur ons je suggesties, zodat wij ons best kunnen doen om je telkens weer zo goed mogelijke resultaten te kunnen bieden.

Eenvoudig bestelsysteem
Eenvoudig bestelsysteem Eenvoudig Bestellen

Ons bestelproces is eenvoudig en snel. Het duurt minder dan een minuut om een aankoop bij ons te doen.

   

Deze website maakt gebruik van cookies om jou de beste ervaring op onze website te geven. Bekijk ons cookiebeleid.