TikTok Views Kopen (Wereldwijd en België)

VolgersKopen is het nummer 1 Marketingplatform voor Sociale Media. Probeer vandaag nog en krijg snelle resultaten.

Sorteren op

Prijs: Laag naar Hoog

Prijs: Laag naar Hoog

Prijs: Hoog naar Laag

Meest Populair

EUR

$

USD

SSL beveiligde verbinding
DSS-compatibel
Maak een eigen Planning!

Je kunt je eigen pakket samenstellen met zoveel views​ als je nodig hebt en opvallen in TikTok​.

TikTok is tegenwoordig zo’n dominant social media platform dat je zelfs op Facebook en Instagram bijna alleen maar TikTok-fimpjes ziet. Dansjes, trends en nieuwe beroemdheden hebben tegenwoordig bijna allemaal hun roots op dit razendpopulaire platform. Wie zelf niet op TikTok zit, krijgt al die dingen niet mee en het lijkt voor die mensen wel of ze onder een steen wonen. Het is dan ook van groot belang dat als je een bedrijf hebt, je actief bent op TikTok om je naamsbekendheid te vergroten. Geen bedrijf, je kan als persoon nog steeds heel veel geld verdienen door viral te gaan en producten te promoten. Kortom, deze app biedt kansen voor iedereen.

Waarom heb je meer TikTok views nodig?

Tegenwoordig zit bijna iedereen op TikTok, en dat geldt al helemaal voor de jongere generaties. Het is dan ook vrij moeilijk om ertussen te komen en populair te worden op dit platform. Het algoritme is heel ingewikkeld en niemand weet precies hoe het werkt, maar het is wel duidelijk dat de volgende 3 dingen belangrijk zijn voor een goede following: views, likes en volgers. Dus wil jij populair zijn op Tiktok, of wil je dat je bedrijf een extra boost krijgt, dan heb je een groot aantal TikTok views nodig. De makkelijkste manier om dat te doen is TikTok views kopen.

Naast het algoritme is de indruk die je publiek van jou of je bedrijf krijgt natuurlijk ook heel belangrijk. Als je posts veel views hebben, dan krijgen mensen het idee dat het viral is, waardoor je een hele goede indruk achterlaat. Als je daarentegen maar een paar views op je video’s hebt, dan denken mensen dat niemand interesse heeft in je producten of content, en haken ze af.

Waarom zijn TikTok views belangrijk?

Maar waarom zijn TikTok views belangrijk? Kan ik niet gewoon TikTok volgers en likes kopen en daar bij laten? Dat zouden we zeker niet aanraden! Gebruikers met video’s zonder groot aantal views, maar wel heel veel likes en volgers zijn niet realistisch en iedereen ziet dan dat de volgers en likes zijn gekocht. Als mensen dat doorhebben, dan krijgen ze een slechte indruk van je TikTok account en werkt het juist averechts. Het is dus belangrijk om TikTok volgers, likes en views kopen in balans te houden voor realisme.

Door veel views te hebben en het algoritme daarmee positief te beïnvloeden krijgen meer mensen je posts te zien. Als je een influencer bent (of wil worden), dan kan je deze views aan een bedrijf laten zien zodat ze je meer betalen voor je promoties. Zo kan je langzamerhand je brood gaan verdienen met social media en eventueel een ander baantje laten vallen. Als je daarentegen een bedrijf hebt, dan zorgt het algoritme eigenlijk voor een soort gratis marketing. Als het algoritme je TikTok video namelijk positief beoordeelt, dan krijgen meer mensen de video te zien zonder dat je advertentiekosten hoeft te betalen. En producten verkopen zonder marketingkosten te betalen is natuurlijk voor iedere ondernemer een droom, eentje die misschien uitkomt. Maar als je views wilt, dan moet je wel een plekje tussen de concurrentie veroveren.

Waarom steeds meer gebruikers TikTok views kopen

Op de TikTok app gaat het allemaal om populariteit. Zonder populariteit kan je bedrijf geen producten verkopen en kan je als persoon geen producten promoten. Zeker als je nog aan het opstarten bent is het heel moeilijk om je plekje tussen de grote spelers te veroveren, grote spelers die vaak ook weer TikTok views kopen. Je kan dus heel veel tijd en geld stoppen in het maken van interessante content, maar hoe goed je content ook is je hebt een achterstand op de rest omdat ze allemaal volgers en TikTok views kopen.

Om te kunnen blijven concurreren moet jij dus ook een boost krijgen: TikTok views kopen dus. Een boost kan als bestelling van een aantal views. Het is wel belangrijk dat je een goede balans vindt tussen views, volgers en likes. Als je profiel heel veel volgers heeft maar geen likes, dan denken mensen dat je of volgers hebt gekocht, of dat je profiel als het ware ‘dood’ (niet meer populair) is. Probeer bijvoorbeeld altijd meer volgers te hebben dan likes. En hou je weergaven ook ruim boven het aantal likes dat je posts hebben.

Waarom gaan klanten van VolgersKopen viral?

Dit kan je verwachten van een bestelling bij ons:

 • Nog meer weergaven. TikTok views kopen boost het algoritme namelijk zodat meer mensen je posts te zien krijgen.
 • Nog meer likes en volgers op eenzelfde manier.
 • Laat mensen zien dat je een trending en snelgroeiende pagina bent.
 • Meer populariteit voor je persoonlijke pagina of bedrijf.

Er zijn veel organisaties die voordelig weergaven verkopen, dus wat maakt VolgersKopen bijzonder? VolgersKopen heeft een automatisch proces ontwikkeld die het bekijken, liken en volgen van openbare profielen zo realistisch mogelijk maakt. De TikTok app heeft dit zo niet door, waardoor de kans op een geblokkeerd account zo goed als 0 is. Onze klanten kunnen de volgende dingen van ons verwachten:

 • Gegarandeerd een snelle levering. Wordt je bestelling trager geleverd dan aangegeven? Neem contact op en je krijgt je geld terug. Controleer van te voren wel even of je je profiel op openbaar hebt laten staan. Profielen die niet openbaar zijn kunnen we niet volgen of bekijken.
 • Altijd scherpe prijzen voor een groot aantal TikTok views, likes of volgers. Pas wel op dat je niet te veel views tegelijk koopt, dat ziet er verdacht uit.
 • Voor een bestelling hoef je geen wachtwoord in te vullen, wel een gebruikersnaam en e-mail. Zo garanderen we je dat je account veilig is, want zelfs als we het zouden willen kunnen we je account niet hacken als we geen wachtwoord hebben.
 • We bieden ook services voor andere platforms als YouTube en Instagram. Zo kan je meerdere platformen die je gebruikt bij ons boosten.

Het proces van het bestellen van een dienst op onze website

Het gaat als volgt:

 • Ga naar volgers-kopen.com.
 • Kies de gewenste service. Probeer het rustig op te bouwen .
 • Zorg ervoor dat je profiel openbaar is, anders kunnen we onze diensten niet leveren.
 • Doe het pakket (of meerdere pakketten) in de winkelwagen en vul je gegevens in. Zo hebben we een gebruikersnaam en e-mail.
 • Daarna moet je de TikTok video link kopiëren en invullen, zo weten we voor welke post je TikTok views kopen wilt.
 • Reken af en leun achterover. Voor kleinere pakketten leveren we binnen 24 uur, bij grotere pakketten duurt dit iets langer om het proces realistisch te houden.

Hoe
VolgersKopen werkt

1

Stap 1. Kies het pakket van uw keuze.
Kies je gewenste pakket
Kies het aantal views, likes, volgers of andere gewenste interactie. Wij hebben pakketten van verschillende groottes, afhankelijk van uw behoeften.

2

Stap 2. Voer uw gebruikersnaam of URL in.
Voer je gebruikersnaam of URL in
Voer de URL of gebruikersnaam in waar je de inhoud wilt ontvangen, zodat we weten waar we je gekochte activiteit naartoe moeten sturen.

3

Stap 3. Voltooi de betaling en ontvang uw bestelling.
Voltooi de betaling en ontvang je bestelling!
Kies je betaalmethode en betaal. Controleer je e-mail voor de bevestiging van je betaling. Je ontvangt je bestelling binnen de leveringstermijn van het pakket.

Terugkoppeling van onze klanten 😃

foto1

Anne Meerval

Mijn bestelling bij VolgersKopen heeft echt een impact op mn leven gemaakt. Heb ontslag genomen van de supermarkt en promoot nu producten! Zou nooit meer terug willen.

foto3

GoedGeslaagd Autotheorie

We maar geen voet aan de grond op TikTok. Nu dat we een boost hebben gekocht gaat dat veel beter.

Veelgestelde Vragen (FAQ)

We leveren onze diensten zo realistisch en geleidelijk mogelijk zodat TikTok niet doorheeft dat je dit soort diensten gebruikt. Als je bij verschillende bedrijven voor hetzelfde account een bestelling doet, dan kan het gebeuren dat TikTok deze activiteit wel markeert als ongepast en dat je account geblokkeerd wordt.

Dit kan enigszins verschillen maar zal in ieder geval binnen de aangegeven tijdsperiode gebeuren. Bij kleine pakketten is dit uiterlijk 24 uur, maar in de praktijk gebeurt dit vaak sneller. Duurt het langer dan de aangegeven tijd, neem dan vooral contact met ons op. Wij garanderen altijd een snelle levering en bij uitzondering hiervan krijg je je geld terug.

De accounts die we gebruiken voor onze diensten zijn echt, waardoor onze diensten van de hoogste kwaliteit zijn. In de omschrijving van ieder pakket is meer informatie te vinden. We doen altijd ons uiterste best om klanten tevreden te maken.

Nee, wij vragen nooit om een wachtwoord en kunnen daarom niet inloggen op je account, zo is je account veilig. Om deze reden is het wel belangrijk dat je profiel openbaar is.

Onze Voordelen

Privacy en discretie gegarandeerd
Privacy en discretie gegarandeerd Privacy en Discretie Gegarandeerd

Wij verzamelen of slaan uw gegevens niet op. Wij delen uw gegevens niet met derden.

100% risicovrij gegarandeerd
100% risicovrij gegarandeerd 100% Risicovrij

Wij garanderen snelle levering door goed beveiligde protocollen. Wij maken gebruik van de beste beveiligingsoplossingen om ervoor te zorgen dat u een zo goed mogelijke ervaring heeft wanneer u voor onze diensten kiest.

24/7 ondersteuning
24/7 ondersteuning Toegewijde klantenservice

Onze klantenservice is altijd beschikbaar. Neem contact met ons op als u problemen ondervindt.

Servicegarantie
Servicegarantie Servicegarantie

Bij elke aankoop die u bij ons doet, krijgt u gegarandeerd de beste service. Wij geven 30 dagen garantie op onze diensten. Tijdens deze periode kunt u bij ons terecht met al uw vragen en/of problemen.

zo goed mogelijke resultaten
zo goed mogelijke resultatenZo goed mogelijke Resultaten

Wij streven ernaar onze producten en diensten voortdurend te verbeteren. Daarbij vertrouwen wij ook op uw feedback. Stuur ons uw suggesties, zodat wij ons best kunnen doen om u telkens weer zo goed mogelijke resultaten te kunnen bieden.

Eenvoudig bestelsysteem
Eenvoudig bestelsysteem Eenvoudig Bestellen

Ons bestelproces is eenvoudig en snel. Het duurt minder dan een minuut om een aankoop bij ons te doen.

   

Deze website maakt gebruik van cookies om u de beste ervaring op onze website te geven. Bekijk ons cookiebeleid.