Instagram Story Views Kopen

VolgersKopen is het nummer 1 Marketingplatform voor Sociale Media. Probeer vandaag !

Sorteren op

Prijs: Laag naar Hoog

Prijs: Laag naar Hoog

Prijs: Hoog naar Laag

Meest Populair

EUR

$

USD

SSL beveiligde verbinding
DSS-compatibel
Maak een eigen Planning!

Je kunt je eigen pakket samenstellen met zoveel story views​ als je nodig hebt en opvallen in Instagram​.

Wat zijn Instagram Story Views?

Tegenwoordig kunnen jongeren niet meer zonder het social media platform instagram. Bijna iedereen heeft een instagram account waarop zij fotos, videos of stories kunnen plaatsen. Andere mensen kunnen hierna deze stories bekijken.

Deze views leiden naar nieuwe fans en volgers, die zelf de stories door kunnen sturen naar hun vrienden, en zorgen er dus voor dat de persoonlijke doeleinden van zogenoemde ‘influencers’, ofwel mensen die een profiel hebben met een grote hoeveelheid volgers, behaald kunnen worden.

Bedrijven die tegenwoordig worden opgestart hebben ook een aanwezigheid op instagram nodig. Vroeger konden zij op zoveel mogelijk plekken gewoon hun emailadres achterlaten en hopen dat mensen hierop reageerden, alleen dit gaat tegenwoordig allemaal via instagram.

Waarom heb je Instagram Story Views nodig?

Een grote hoeveelheid volgers opbouwen, om zelf zo’n influencer te worden kan je doen door bijvoorbeeld instagram story views te kopen. Er zijn hiervoor verschillende mogelijkheden. De meest bekende is de gemarkeerde views. Als een story op instagram namelijk weggaat na 24 uur, kan deze op het profiel als hoogtepunt opgeslagen worden. Een view die gemarkeerd is is een view die op het hoogtepunt gezet wordt, hierop kan namelijk gezien worden hoeveel views er zijn geweest. Het nut van het kopen van instagram story views is bijvoorbeeld:

 • Een boost in het algoritme van instagram zorgt er voor dat jouw profiel meer mensen bereikt.
 • Als mensen accounts zien die veel verhalen plaatsen die veel bekeken worden zullen zij deze als goed beoordelen en zullen zij ook naar andere posts kijken.
 • Tegenwoordig is het enorm moeilijk voor een bedrijf om een aanwezigheid te krijgen op social media. Om deze aanwezigheid op te bouwen zijn views erg belangrijk.
 • Een groot bereik kan ervoor zorgen dat jouw persoonlijke doeleinden behaald kunnen worden.
 • Mensen hebben vaak sneller waardering voor profielen met een groot bereik.

Waarom is onze service het meest gekozen?

Instagram views hebben duidelijk een hoop voordelen. In het geval dat iemand instagram story views koopt is het voor diegene daarom ook enorm belangrijk dat er genoeg onderzoek gedaan wordt naar de service die zij willen gebruiken. De service moet betrouwbaar zijn, moet veilig met jouw gegevens omgaan en de service moet altijd geleverd worden. Hier gaan wij uitleggen waardoor onze service aan al deze, en nog vele andere eisen voldoet:

 • Privacy en discretie worden gegarandeerd.
 • Wij hebben een toegewijde klantenservice die overal voor klaarstaat.
 • Wij hebben naast onze al enorm lage prijzen ook regelmatig kortingen.
 • Ons protocol is 100% risicovrij, hierbij hebben wij ook een garantie.
 • Ons team bevat een groot scala aan social media experts die precies weten wat jij met jouw profiel kan doen.
 • Wij werken non stop om jouw doelen te behalen, dit doen wij in nauw contact met jou.
Hoe
VolgersKopen werkt

1

Stap 1. Kies het pakket van uw keuze.
Kies je gewenste pakket
Kies het aantal views, likes, volgers of andere gewenste interactie. Wij hebben pakketten van verschillende groottes, afhankelijk van uw behoeften.

2

Stap 2. Voer uw gebruikersnaam of URL in.
Voer je gebruikersnaam of URL in
Voer de URL of gebruikersnaam in waar je de inhoud wilt ontvangen, zodat we weten waar we je gekochte activiteit naartoe moeten sturen.

3

Stap 3. Voltooi de betaling en ontvang uw bestelling.
Voltooi de betaling en ontvang je bestelling!
Kies je betaalmethode en betaal. Controleer je e-mail voor de bevestiging van je betaling. Je ontvangt je bestelling binnen de leveringstermijn van het pakket.

Wat onze klanten zeggen 😃

foto1

Zoe

Ik koop het liefst Instagram views bij VolgersKopen. Ze zijn betaalbaar en de kwaliteit is geweldig.

foto2

Ferdinand Molenaar

Een van de beste manieren om vooruit te komen op Instagram is ervoor te zorgen dat veel mensen naar je content kijken. Dat weet iedereen. Zelfs gevestigde influencers zoals ik kopen views op Instagram en ik heb de voorkeur voor deze site. Ze zijn goedkoop en bieden een goede kwaliteit aan voor mijn account. Ik raad ze iedereen aan die meer populariteit wil op IG.

Veelgestelde Vragen (FAQ)

Alle bestellingen worden geregeld op een manier waardoor de pakketten er zo natuurlijk mogelijk uitzien. Niemand zal dus kunnen zien dat een klant onze dienst heeft gebruikt. Ook Instagram heeft dit niet door, omdat ons proces zo realistisch mogelijk is. Zo weet je er zeker van dat je account ook niet geblokkeerd wordt.

Bij gekochte instagram story views duurt het ongeveer 1 tot 24 uur voordat deze geleverd worden. Bij grotere pakketten kan dit wat langer duren, de exacte levertijd wordt altijd aangegeven op de website. Duurt het langer dan aangegeven? Neem dan contact op met de klantenservice en je krijgt je geld terug.

Onze betaalmethoden zijn: Visa, MasterCard, Maestro, Apple Pay en Google Pay. Hiermee kunnen wij ervoor zorgen dat we een betaalmethode hebben voor iedereen.

Onze Voordelen
Privacy en discretie gegarandeerd
Privacy en discretie gegarandeerd Privacy en Discretie Gegarandeerd

Wij verzamelen of slaan uw gegevens niet op. Wij delen uw gegevens niet met derden.

100% risicovrij gegarandeerd
100% risicovrij gegarandeerd 100% Risicovrij

Wij garanderen snelle levering door goed beveiligde protocollen. Wij maken gebruik van de beste beveiligingsoplossingen om ervoor te zorgen dat u een zo goed mogelijke ervaring heeft wanneer u voor onze diensten kiest.

24/7 ondersteuning
24/7 ondersteuning Toegewijde klantenservice

Onze klantenservice is altijd beschikbaar. Neem contact met ons op als u problemen ondervindt.

Servicegarantie
Servicegarantie Servicegarantie

Bij elke aankoop die u bij ons doet, krijgt u gegarandeerd de beste service. Wij geven 30 dagen garantie op onze diensten. Tijdens deze periode kunt u bij ons terecht met al uw vragen en/of problemen.

zo goed mogelijke resultaten
zo goed mogelijke resultatenZo goed mogelijke Resultaten

Wij streven ernaar onze producten en diensten voortdurend te verbeteren. Daarbij vertrouwen wij ook op uw feedback. Stuur ons uw suggesties, zodat wij ons best kunnen doen om u telkens weer zo goed mogelijke resultaten te kunnen bieden.

Eenvoudig bestelsysteem
Eenvoudig bestelsysteem Eenvoudig Bestellen

Ons bestelproces is eenvoudig en snel. Het duurt minder dan een minuut om een aankoop bij ons te doen.

   

Deze website maakt gebruik van cookies om u de beste ervaring op onze website te geven. Bekijk ons cookiebeleid.