YouTube Dislikes Kopen

Sorteren op

Prijs: Laag naar Hoog

Prijs: Laag naar Hoog

Prijs: Hoog naar Laag

Meest Populair

EUR

$

USD

SSL beveiligde verbinding
DSS-compatibel
Maak een eigen Planning!

Je kunt je eigen pakket samenstellen met zoveel dislikes​ als je nodig hebt en opvallen in Youtube​.

YouTube is niet weg te denken uit ons dagelijks leven, bijna iedereen maakt er (dagelijks) gebruik van. Je kunt er al je ideeën, producten, muziek en overige creativiteit kwijt. De ideale plek voor iemand die dus een influencer wil worden.

Op YouTube is het ook zo dat je als kijker heel snel kunt zien wat mensen van jou vinden. Hiervoor hoef je alleen maar te kijken naar de like/dislike ratio te kijken, of even naar de comments te scrollen. Wij bieden veel soorten diensten aan waarbij je een bestelling kunt doen voor een enorme boost op je eigen YouTube kanaal.

Een aantal statistieken zijn belangrijk op dit platform, denk aan weergaven, abonnees, kijktijd. Allemaal statistieken waar wij je mee kunnen helpen. Maar een unieke statistiek is het aantal dislikes. In tegenstelling tot alle andere statistieken wil je juist zo min mogelijk dislikes. Het YouTube algoritme ziet dit als een slecht teken. Toch is een sterk advies: koop YouTube dislikes via onze service. Als je YouTube dislikes koopt vallen er veel dingen te winnen. Waar liggen de kansen dan?

Waarom YouTube Dislikes Kopen?

YouTube is heel erg competitief, naast het verbeteren van je eigen populariteit, kun je ook andere youtubers hun waardering artificieel verlagen door op hun video’s een groot aantal YouTube dislikes achter te laten. Deze dienst wordt vaak gebruikt om een youtube kanaal of video te disliken die iemand heel slecht vind. Maar je kunt ook andere dingen doen:

 • Iemand zijn content disliken omdat het een concurrerend product adverteert
 • Iemand met een tegenovergestelde politieke agenda in populariteit laten dalen
 • Een directe concurrent die soortgelijke content upload disliken en jezelf aantrekkelijker maken
 • Content neer te halen waarvan jij vind dat het geen plaats heeft op YouTube

Daarnaast is het ook handig voor YouTubers zelf. Groeien is vrij moeilijk in een verzadigde wereld als YouTube, en je hebt ieder voordeel nodig die je te pakken kan krijgen. Als je in abonnees wil groeien heeft dit de volgende voordelen:

 • Mensen beoordelen vaak hetzelfde als de rest, als veel mensen hebben gedisliked, zullen andere eerder hetzelfde doen
 • Het algoritme van youtube reageert er vaak ook negatief op als een video veel dislikes heeft. Zo een video wordt dus minder snel aangeboden
 • Mensen zijn vaak op zoek naar de beste content binnen een niche, als jij een betere like/dislike ratio hebt binnen die niche, wordt jij relatief aantrekkelijker.

Het is dus inmiddels wel duidelijk waarom het kopen van YouTube dislikes om andere kanalen of specifieke videos achteruit te zetten handig kan zijn voor je eigen video’s of producten.

Waarom via onze service YouTube Dislikes Kopen?

Ondanks dat het idee van YouTube dislikes heel erg handig kan zijn, moet je toch voorzichtig zijn hiermee. Je moet namelijk wel de juiste service via de juiste plek vinden.

YouTube kan namelijk verdachte activiteiten herkennen. Daarnaast moet je ook oppassen met de gegevens die je geeft aan een service. Gevoelige informatie kan namelijk gebruikt worden voor andere doeleinden. Daarom even op een rijtje wat VolgersKopen aanbiedt:

 • Een service waarbij alles op een natuurlijke manier gebeurd. Bij een bestelling, de service geleidelijk geleverd. Hierdoor wordt het niet gedetecteerd door het YouTube algoritme: zo houden wij jouw account veilig, en houden wij goede reviews.
 • Er wordt bij ons nooit gevraagd om gevoelige informatie, wij hebben alleen maar de naam nodig van de persoon waarvan u de video wilt disliken, en hoeveel dislikes u wilt. Geef nooit een wachtwoord aan ons of een andere partij door.
 • Als u vragen heeft kunt u altijd terecht bij onze klantenservice.
 • Wij proberen onze prijzen altijd zo scherp mogelijk te houden.

U weet nu behalve waarom YouTube dislikes waardevol zijn ook waarom wij de beste service aanbieden hiervoor.

Hoe
VolgersKopen werkt

1

Stap 1. Kies het pakket van uw keuze.
Kies je gewenste pakket
Kies het aantal views, likes, volgers of andere gewenste interactie. Wij hebben pakketten van verschillende groottes, afhankelijk van uw behoeften.

2

Stap 2. Voer uw gebruikersnaam of URL in.
Voer je gebruikersnaam of URL in
Voer de URL of gebruikersnaam in waar je de inhoud wilt ontvangen, zodat we weten waar we je gekochte activiteit naartoe moeten sturen.

3

Stap 3. Voltooi de betaling en ontvang uw bestelling.
Voltooi de betaling en ontvang je bestelling!
Kies je betaalmethode en betaal. Controleer je e-mail voor de bevestiging van je betaling. Je ontvangt je bestelling binnen de leveringstermijn van het pakket.

Terugkoppeling van onze klanten 😃

foto3

Patrick

Hahahaha, ongelofelijk, HET WERKT :D. Met zoveel macht moet ik me echt leren inhouden. DONT GET ON MY BAD SIDE >:D

foto1

Gina van Dijk

Heel erg fijne klantenservice. De meneer had heel veel geduld, ik wilde namelijk eerst echt zeker weten dat de service legitiem zou zijn. Het zit helemaal goed met jullie hoor jongens, goed werk! Top service, top product, komt zijn beloftes na. aanrader

Veelgestelde Vragen (FAQ)

Wij bieden al heel vaak kortingen aan, deze bieden we vooral aan vlak voor de feestdagen. Onze kortingen liggen vaak tussen de 10 en 25%. Wilt u toch nog een speciale korting voor een bulk aankoop. Neem in dat geval dat contact op met onze klantenservice.

Dit is inderdaad mogelijk. Maar het is belangrijk dat voordat je een bestelling doet de laatste bestelling al afgerond moet zijn. Onze service kan dus niet overlappen, maar je kunt ze wel na elkaar bestellen.

Vaak willen mensen dit inderdaad doen. Wij raden je dit echter sterk af. Individueel kunnen de services namelijk wel veilig zijn. Maar als je ze laat overlappen kan dit voor extreme activiteit zorgen. Je wilt voorkomen dat een platform verdachten activiteit detecteert.

Onze Voordelen

Privacy en discretie gegarandeerd
Privacy en discretie gegarandeerd Privacy en Discretie Gegarandeerd

Wij verzamelen of slaan uw gegevens niet op. Wij delen uw gegevens niet met derden.

100% risicovrij gegarandeerd
100% risicovrij gegarandeerd 100% Risicovrij

Wij garanderen snelle levering door goed beveiligde protocollen. Wij maken gebruik van de beste beveiligingsoplossingen om ervoor te zorgen dat u een zo goed mogelijke ervaring heeft wanneer u voor onze diensten kiest.

24/7 ondersteuning
24/7 ondersteuning Toegewijde klantenservice

Onze klantenservice is altijd beschikbaar. Neem contact met ons op als u problemen ondervindt.

Servicegarantie
Servicegarantie Servicegarantie

Bij elke aankoop die u bij ons doet, krijgt u gegarandeerd de beste service. Wij geven 30 dagen garantie op onze diensten. Tijdens deze periode kunt u bij ons terecht met al uw vragen en/of problemen.

zo goed mogelijke resultaten
zo goed mogelijke resultatenZo goed mogelijke Resultaten

Wij streven ernaar onze producten en diensten voortdurend te verbeteren. Daarbij vertrouwen wij ook op uw feedback. Stuur ons uw suggesties, zodat wij ons best kunnen doen om u telkens weer zo goed mogelijke resultaten te kunnen bieden.

Eenvoudig bestelsysteem
Eenvoudig bestelsysteem Eenvoudig Bestellen

Ons bestelproces is eenvoudig en snel. Het duurt minder dan een minuut om een aankoop bij ons te doen.

   

Deze website maakt gebruik van cookies om u de beste ervaring op onze website te geven. Bekijk ons cookiebeleid.