Veelgestelde vragen

SSL beveiligde verbinding
DSS-compatibel

✅ Algemene Vragen

Welk type handelswaar/pakketten/producten worden er verkocht?

Ons product is een digitale dienst voor het verbeteren van de sociale media-indicatoren die uit de catalogus besteld kunnen worden.

Op welke landen (markten) is de dienst georiënteerd?

De dienst is gericht op de wereldwijde markt. Klanten kunnen diensten van over de hele wereld bestellen met enkel een creditcard. Landen waaruit wij bestellingen ontvangen zijn onder andere: Amerika, Australië, Canada, Verenigd Koninkrijk, India, Ierland, Italië, Duitsland, Spanje, Nigeria en vele anderen.

Hoe snel worden de bestelde diensten geleverd?

De informatie over de levering van elke dienst is variabel en wordt toegelicht in de beschrijving van het betreffende pakket.

Hoe snel worden de bestelde diensten gestart?

De dienst-opstart is de tijd tussen het verwerken van een succesvolle betaling en de start van de levering. De diensten en het aantal activiteiten worden niet allemaal tegelijkertijd geleverd, maar geleidelijk. Dit wordt gedaan zodat de toename in sociale media-activiteiten natuurlijk overkomt. Bestellingen worden meestal binnen 2-5 minuten na het plaatsen van de bestelling gestart en worden automatisch uitgevoerd. Gewoonlijk ontvangen de klanten hun bestellingen binnen een uur nadat de bestelling is geplaatst. Mogelijke uitzonderingen kunnen YouTube-weergaven zijn, die met een vertraging geleverd worden. De weergaventeller van YouTube kan er namelijk maximaal 48 uur over doen.

Wat is de kwaliteit van de geleverde diensten?

Onze klanten krijgen een exceptionele kwaliteit diensten geleverd. De beschrijving van elk pakket kan op de pagina van de betreffende dienst worden gevonden. We doen alles wat wij kunnen, zodat de klant tevreden blijft over ons bedrijf en het product dat het creëert.

Is het systeem veilig voor klanten?

Het systeem is volkomen veilig voor alle accounts. Er is een speciaal algoritme ontwikkeld voor elk social mediaplatform. Het bepaalt het optimale aantal acties die aan de geselecteerde accounts geleverd kunnen worden. Dankzij dit systeem is het platform volkomen veilig en betrouwbaar.

Waarom worden abonnee-boostpakketten besteld?

Diensten voor het boosten van het aantal volgers worden besteld door

 • Influencers
 • Publieke figuren en politici
 • NGO’s
 • Regelmatige gebruikers

Het hoofddoel is de activiteit te vergroten op uw publicaties en accounts.

Moeten klanten de logingegevens van hun accounts afstaan?

We zullen u nooit vragen om de login of het wachtwoord voor een social media-account. Alle diensten werken autonoom en vereisen geen volledige toegang tot een account.

Waarom worden er geen grotere pakketten aangeboden?

Mensen vragen ons vaak: “Waarom verkopen jullie geen 100.000 abonnees?” of “1.000.000 videoweergaven?” Het is feitelijk zo dat sociale netwerken zulke grote activiteiten snel identificeren, omdat ze onnatuurlijk over kunnen komen. Dat is waarom wij alleen pakketten verkopen waar u het meeste profijt van heeft.

Kan ik een aankoop doen voor een account van iemand anders?

De klant hoeft niet de eigenaar van het account te zijn om diensten te kunnen bestellen. Het is voldoende wanneer het account/ de publicatie openbaar is (open voor alle gebruikers van het betreffende sociale netwerk).

Hoe worden de kortingen bepaald?

Vaak bieden we kortingen en acties op onze producten. De doorgestreepte prijs (dit is de oude prijs, zonder korting) en de huidige prijs zullen zichtbaar zijn in de dienstencatalogus of op de productkaart. Kortingen op diensten zijn beschikbaar in de periode vóór feestdagen. We bieden gewoonlijk een korting aan van 10-25% op diensten. Voor bulkbestellingen en aanvullende informatie over beschikbare kortingen neemt u contact op met ons klantenserviceteam.

Kunnen andere gebruikers zien dat er een social-activiteitenpakket is gekocht?

Alle processen zijn opgezet op een manier die de geboden dienstenpakketten er zo natuurlijk mogelijk uit laten zien. Dat is de reden waarom publiek, abonnees of vrienden niet in staat zullen zijn om vast te stellen dat een klant onze dienst heeft gebruikt.

Kan dezelfde dienst twee keer voor dezelfde publicatie worden besteld?

U kunt de dienst opnieuw bestellen voor dezelfde publicatie, maar alleen nadat de levering van de eerste bestelling is afgerond. Als een klant een dienst bestelt voor dezelfde publicatie/hetzelfde account, kan het systeem dit misschien niet goed verwerken en zal de tweede bestelling niet worden uitgevoerd.

Wat als het benodigde pakket niet in de catalogus staat?

Als het dienstenpakket wat de klant wil bestellen niet op de website aanwezig is, kan de klant contact opnemen met onze klantenservice met een verzoek om de mogelijkheid te overwegen een specifiek pakket te creëren, met een indicatie van het type dienst en de gewenste hoeveelheid sociale activiteit. Deze informatie is vereist om na te gaan of de dienst in de hoeveelheid zoals vereist door de klant, kan worden aangeboden en tevens om een kostenberekening op te stellen. Als de service aangeboden kan worden en de geschatte prijs bij de klant past, wordt het pakket gecreëerd en wordt een aankooplink per e-mail aan de klant verstrekt.

Zijn er premium diensten te bestellen?

We bieden de mogelijkheid voor premium kwaliteit diensten. Zulke bestellingen worden meestal op verzoek uitgevoerd. U kunt een aangepast serviceticket aanvragen en uw gewenste diensten aangeven. Wij zullen vervolgens controleren of onze partners gelijke typen premium diensten aanbieden en een bestelling bij hun plaatsen. Zulke diensten zijn gewoonlijk 2-3 keer duurder dan die in de catalogus. Ze onderscheiden zich door een hogere visuele kwaliteit en leveringsbetrouwbaarheid. Sterren, politici, zakenmensen en influencers kunnen zulke diensten bestellen.

Een dienst bestellen bij meerdere partijen

Vaak bestellen onze klanten diensten bij verschillende bedrijven. We raden dit niet aan, omdat wanneer de producten van verschillende aanbieders bij dezelfde publicaties (accounts) worden afgeleverd, sociale netwerken onnatuurlijke groei kunnen waarnemen en beginnen met het “snijden” in ontvangen bestellingen. Onze systemen werken zodanig dat de producten op een natuurlijke manier geleverd worden. Als een product alleen bij ons wordt besteld, controleren we hoe natuurlijk het wordt afgeleverd en hoe organisch het wordt vertoond in de ogen van het sociale netwerk. Als verschillende bedrijven de levering van dezelfde/identieke goederen uitvoeren, wordt het product uit de 30 dagen-garantie genomen.

Het verwijderen van een post nadat de dienst besteld is

Bij het bestellen van een dienst, raden wij aan de post waar deze dienst voor besteld is, niet te verwijderen. Als de publicatie verwijderd is of opnieuw wordt toegevoegd, zal de bestelling gestopt worden, zonder het recht op een herplaatsing of terugbetaling.

Het sluiten van het account (privé-optie) nadat de dienst besteld is

Bij het bestellen van een dienst raden we aan om uw account niet op privé te zetten, omdat de dienstlevering dan gestopt zal worden. Als de klant een account sluit gedurende de aflevering van de dienst, raden we aan deze te heropenen en contact op te nemen met de klantenservice om de bestelling te herstarten.

Kunnen er diensten worden besteld voor een gesloten (privé) account?

Een privé account is een optie in de instellingen van de meeste sociale netwerken. Het doel is te zorgen dat de informatie die op een account gepubliceerd wordt, alleen gezien kan worden door mensen die door de klant goedgekeurd zijn (vrienden/abonnees). Dit is waarom u de optie in de accountinstellingen op openbaar moet instellen, zodat mensen die zich niet eerder bij het account hebben aangemeld, de inhoud kunnen zien. Dit is de enige manier waarop we de bestelling kunnen uitvoeren.

Kan de ene dienst door de andere dienst worden vervangen?

Als de bestelling al uitgevoerd wordt, is er geen manier om het uitvoeren van de dienst te stoppen en deze te wijzigen naar andere diensten.

Kan een dienst voor een oude publicatie worden besteld?

Klanten kunnen sociale activiteit bestellen voor alle oude accounts en alle oude publicaties. De enige uitzonderingen zijn de auto likes- en auto weergavenpakketten, omdat ze alleen werken voor nieuwe publicaties die toegevoegd zijn na het aankopen van een abonnement.

😃 Vragen over Instagram-aanbiedingen

Is het mogelijk om een abonnementenpakket over verschillende accounts te verdelen?

Op het moment is het technisch onmogelijk om abonnees tussen verschillende accounts op te splitsen. Voor elk account moet een aparte bestelling worden geplaatst.

Limieten voor 18+ accounts

Als een account voor een volwassen publiek van 18+ is ontworpen en de corresponderende optie is in de accountinstelling gekozen, zijn we niet in staat om daar abonnees/likes/weergaven naar toe te sturen. We raden aan deze optie uit te schakelen, een bestelling te plaatsen en na voltooiing deze weer in te schakelen.

Is het mogelijk om een likes-pakket te verdelen over verschillende publicaties?

Ons systeem laat u een likes-pakket verdelen over verschillende publicaties. Maximaal 10 foto’s kunnen in elk pakket worden verdeeld. Het minimale aantal likes dat besteld kan worden is 10 items per foto, daardoor kunt u voor kleine pakketten (bijvoorbeeld 10 likes) maar 1 publicatie selecteren.

Wat u over automatische likes op Instagram moet weten
 1. Het systeem start een uur nadat de bestelling is geplaatst met het toevoegen van likes aan nieuwe foto’s.
 2. Ons systeem zet het startelement vast (de laatste publicatie op het account) en telt daarvanuit. Dat wil zeggen, dat auto-likes afgeleverd worden op de volgende post die toegevoegd wordt na het startelement.
 3. Ons systeem analyseert het account continu (elke 20-30 minuten), vindt de meest recente publicatie en stuurt daar automatisch likes naar toe.
 4. Likes worden alleen aan nieuwe posts gegeven en zijn niet van toepassing op oude posts.
 5. Zolang de optie in werking is, dient het account van de klant open te zijn voor het publiek.
 6. Ons systeem is alleen in staat om likes naar maximaal 5 posts per dag te sturen.
Uitschakelen van het auto likes-abonnement

Alle auto-likes en autoweergaven-pakketten worden regelmatig gekoppeld, wat betekent dat een automatische verlenging elke maand in rekening wordt gebracht. Indien een klant zijn abonnement wil opzeggen, dient hij een verzoekschrift te sturen via onze klantenservice waarin de tijd en het account van het uit te schrijven account wordt gespecificeerd.

Hoe is de verdeling van volgers per land?

Alle pakketten hebben de volgende geschatte distributie: 40% van de gebruikers zijn Europeanen en Amerikanen, 40% zijn Arabieren en Aziaten en 20% zijn zakelijke accounts van andere bedrijven.

Is het mogelijk de dienst te testen?

Specifiek voor mensen die eraan twijfelen of onze dienst bij hen past, hebben we een klein en goedkoop pakket gecreëerd dat u kunt aanschaffen om de kwaliteit te evalueren.

Wat als abonnees zich van het account uitschrijven?

Sommige volgers kunnen zich van een account uitschrijven; dit is normaal gesproken ongeveer 5% tot 20%. We kunnen geen 100% gebruikersretentie garanderen. Daarom bieden we 30 dagen garantie aan voor alle pakketten. Als gebruikers zich gedurende deze periode hebben afgemeld bij het account, zullen we dit aantal compenseren en u nieuwe volgers sturen.

Kunnen Instagram likes wegvallen?

Recentelijk heeft Instagram een systeem geïnstalleerd dat sommige likes kan “afsnijden” en verbergen. Daarom raden we u aan om, als u met een soortgelijk probleem geconfronteerd wordt, gebruik te maken van de aanvulservice, waar de ondersteuningsspecialisten eventueel verloren likes vergoeden.

Reageren de geleverde abonnees op mijn profiel?

Gewoonlijk zijn de abonnees inactief en zullen geen likes of commentaren geven op video’s of publicaties. Als een klant volgers wil die gelijksoortige acties vertonen, is het noodzakelijk dat u de “Echte Instagram volgers”-dienst bestelt.

⚡️ Levering

Het tijdstip van dienstverlening

De levertijd voor diensten verschilt per pakket. De levertijd van elk pakket vindt u in de beschrijving van het betreffende pakket. Als de dienst niet binnen het specifieke tijdsbestek is geleverd, dient de klant contact met ons op te nemen en zullen wij alle problemen die zijn opgetreden oplossen.

Vertragingen in levertijden van diensten

Sommige diensten kunnen vertraging oplopen bij levering.

De redenen kunnen zijn:

 1. Door doorlopende technische veranderingen ten behoeve van de individuele sociale netwerken.
 2. Door de grote toestroom van bestellingen kan de doorlooptijd langer zijn dan normaal.

De gemiddelde vertraging kan per dag verschillen. Als de leveringstijd is verstreken, maar de bestelling is nog niet voltooid, neem dan contact op met onze klantenservice en we zullen het probleem onderzoeken.

Kunnen de producten sneller geleverd worden dan in de voorwaarden staat aangegeven?

Op dit moment bieden we geen versnelde dienstverlening. Soms kunnen diensten sneller geleverd worden dan aangegeven in de pakketbeschrijving vanwege lagere belasting van de server.

✍ Betalingen

Hoe ziet het bestelproces eruit?

Om een dienst te bestellen dient u:

 1. Het gewenste pakket te selecteren, klik op de “Koop Nu” of “Koop”-knop.
 2. Voer een link naar het account of de publicatie in waar het pakket voor wordt besteld.
 3. Voer uw e-mail in.
 4. Voer uw kaartinformatie in en bevestig de betaling door de 3DS code te gebruiken (alleen wanneer u betaalt via Visa, Mastercard, of Maestro).
 5. U ontvangt per e-mail een betalingsbevestiging met uw bestelgegevens.
We bieden de volgende betaalmogelijkheden:
 • Visa, Mastercard & Maestro.
 • Apple Pay & Google Pay.

Betalen met Apple Pay is niet hetzelfde als betalen met Visa, omdat er een totaal verschillende doorvoersnelheid van betalingen en betalingssnelheden is. Daarom is het voor sommige klanten belangrijk dat de service Apple Pay/Google Pay accepteert, en niet Visa/Mastercard.

Kan ik met PayPal betalen?

Deze betaalwijze wordt op dit moment niet ondersteund. Eerder (tot 2020) was deze betaalvorm aanwezig op de site, dus oude klantbeoordelingen vermelden dat iemand met PayPal heeft betaald. In de toekomst zal deze betalingsmogelijkheid niet terugkeren, maar de klant kan met Visa & Mastercard betalen of gebruik maken van Apple Pay en Google Pay, wat veiliger is dan het gebruik van PayPal.

De reden waarom een betaling niet doorgaat:
 • Anti Fraude blokkade;
 • Fouten gerelateerd aan 3DS;
 • Onvoldoende saldo;
 • Ongeldige kaartgegevens;
 • Internet betalingslimieten;
 • Internationale betalingsblokkades;
 • Limiet op het aantal betalingen per dag.
De valuta van de betaling

Nadat de betaling is gedaan, kunnen sommige klanten in hun overzicht zien dat ze geld in een onbekende valuta hebben opgenomen, zoals grivna ₴, euro €, roebels ₽, of ponden £. Dit kan zijn omdat ons bedrijf in zowel Europese als Amerikaanse banken wordt bediend. Dat is waarom, afhankelijk van welke bank de transactie accepteert, de klant het bedrag ziet in de valuta van de bank in het land dat deze betaling verwerkt. De dollar wordt vaak verward met de grivna, omdat ze vergelijkbare iconen hebben: ₴ en $. Hier is het de moeite waard om de klant gerust te stellen en uit te leggen dat dit een conversie is naar de valuta van de bank die de transactie verwerkt. Het werkelijk afgeschreven bedrag in dollars komt overeen met het bedrag wat op de website is aangegeven.

Credit- en bankkaarten

Onze dienst accepteert zowel creditcards als bankkaarten. Daardoor kan de klant met de meest geschikte kaart betalen.

Verschillen in bedragen op de site en de daadwerkelijke betaling op het afschrift

Klanten kunnen een scenario treffen waar de dienst bijvoorbeeld $3.99 kost, maar de bank $4.09 heeft afgeschreven. Dit gebeurt wanneer de bank aan zijn kant een aanvullende commissie inhoudt, voor internationale en/of lokale transacties. We zijn niet verantwoordelijk voor zulke gevallen, omdat de bank klanten inlicht over aanvullende kosten voor kaartbetalingen wanneer zij de kaart uitgeven. De klant kan al deze geschillen bespreken met de bank die de betaalkaart heeft uitgegeven.

Kan ik een factuur ontvangen?

Als de klant contact heeft opgenomen met onze Klantenserviceafdeling om de mogelijkheid te onderzoeken of een dienst geleverd kan worden die niet in de catalogus staat aangeven en een bevestigend antwoord heeft ontvangen, samen met de kosten van het pakket, krijgt de klant een factuur om voor de dienst te betalen. Een factuur is een gegenereerde pagina in het betalingssysteem, een link die naar het opgegeven e-mailadres wordt gestuurd. Daarna kan de klant betalen en de bestelde dienst ontvangen. Deze optie is niet van toepassing op auto-likes en autoweergaven. Alle andere diensten kunnen besteld worden met een factuur.

Herinneringen voor onbetaalde bestellingen

Als de klant het betalingsproces heeft gestart, maar niet voltooid, kan het betalingssysteem meldingen sturen over een onvoltooide aankoop met een aanbod het alsnog te voltooien. De klant kan de betaling voltooien of het bericht negeren als het product niet langer nodig is.

😎 Garantie

Wat is het verschil tussen een Hervulling en een Terugbetaling?

Een terugbetaling is de mogelijkheid om uw geld terug te krijgen. We kunnen een volledige terugbetaling bieden in twee gevallen:

 1. De levering van producten startte niet 10 dagen na het bestellen van de dienst.
 2. Het geleverde product komt niet overeen met de beschrijving.

Een hervulling is een terugbetalingsoptie voor de bijbehorende bestelling.

Dit betekent bijvoorbeeld, dat als een persoon een dienst bestelde en 1000 abonnees werden aan hem geleverd en na een week werden 100 mensen “afgesneden”, dan zullen we de missende hoeveelheid abonnees gecompenseerd en toegevoegd worden.

We bieden een garantie van 30 dagen en vullen alle verloren goederen binnen de eerste 30 dagen na levering aan.

We bieden geen automatische hervuloptie, er moet hiervoor een e-mail worden gestuurd naar de klantenservice.

Hoe lang duurt het om een Hervulling of Terugbetaling te ontvangen?

Binnen 30 dagen krijgt u een hervulling of een terugbetaling.

In het geval van een terugbetaling:

Geld wordt enkel in twee gevallen terugbetaald:

 1. De klant heeft het product niet ontvangen. Als de bestelde hoeveelheid sociale activiteit niet is ontvangen (of levering is niet na 10 dagen van de bestelling gestart), heeft de klant het recht om een terugbetaling aan te vragen bij het klantenserviceteam.
 2. Als het product niet is geleverd zoals beschreven
In het geval van de Hervuloptie:

Na de voltooide levering van de producten, heeft de klant 30 dagen om een verzoek tot “Hervulling” in te dienen, als een bestelde activiteit is verdwenen. De klant wordt geadviseerd om relevant bewijs te leveren dat enige activiteit is verdwenen (bijv. schermafbeeldingen). Bijvoorbeeld: als een klant 100 abonnees heeft besteld en na 25 dagen hebben 25 zich afgemeld en 75 zijn overgebleven, kan de klant contact opnemen met de klantenservice en compensatie aanvragen voor de verloren abonnees. De hervulling zal binnen 24-48 uur starten en de klant wordt geadviseerd opnieuw contact met de klantenservice op te nemen wanneer het hervullen niet binnen de bovenstaande periode is begonnen.

Hoe snel worden kaart terugbetalingen uitgevoerd?

Gewoonlijk duurt het 1 tot 14 dagen voor het geld op de betreffende betaalkaart is teruggestort, afhankelijk van de bank van de klant. Als de klant de terugbetaling niet binnen 14 dagen nadat wij de terugbetaling hebben bevestigd heeft ontvangen, moet de klant opnieuw contact met ons opnemen en zullen we controleren of de bank een probleem ondervindt met het sturen van de terugbetaling.

❓ Gratis Proef Vragen

Gratis Proef Volgers/Abonnees

Gratis abonnee proeven zijn op dit moment niet beschikbaar. Als de klant de dienst wil testen, kan de klant de goedkoopste optie kopen om de kwaliteit van de dienst uit te proberen.

Waarom sommige Gratis Proefdiensten niet beschikbaar kunnen zijn

Het aantal mensen dat een gratis demo wil ontvangen is extreem hoog en we kunnen dit niet altijd bieden. Daarom schakelen wij soms gratis demo’s voor bepaalde diensten uit en bieden de klant in plaats daarvan een klein deel van de dienst, tegen een laag bedrag als test.

⌛ Klantenservice Afdeling

Welke informatie is nodig om een bestelling te controleren?

Om ervoor te zorgen dat het klantenserviceteam een bestelling kan controleren en de meeste informatie kan verstrekken, is het noodzakelijk het e-mailadres op te geven waar de bestelling voor is geplaatst en voor welk pakket was gekozen. Geef ook informatie voor welke publicatie of account de dienst is besteld.We hebben alleen Engelse klantenondersteuning. Schrijf ons alleen in het Engels.

Kantooruren

De Afdeling Klantenservice is elke dag geopend van 09:00 tot 18:00 uur (NL-tijd).

Hoe neemt u contact met ons op?

U kunt de klantenservice bereiken door een aanvraag naar de klantenservice-e-mail te sturen.We hebben alleen Engelse klantenondersteuning. Schrijf ons alleen in het Engels.

Hoe snel reageren wij op klantvragen?

De gemiddelde verwerkingstijd voor aanvragen ligt tussen 10 minuten tot 6 uur tijdens kantooruren. Alle aanvragen die na 18:00 uur worden gestuurd, worden de volgende dag verwerkt. Elke klant ontvangt na het sturen van een aanvraag, een automatisch antwoord met een aanvraagnummer. Dit automatische antwoord geeft aan dat we uw aanvraag hebben ontvangen en dat de aanvraag in behandeling is.

   

Deze website maakt gebruik van cookies om u de beste ervaring op onze website te geven. Bekijk ons cookiebeleid.