Instagram Views Kopen

VolgersKopen is de No 1 marktplaats voor Sociale-Media-Marketing, waar je goedkope views op Instagram kunt kopen. Probeer vandaag nog meer Instagram views!

SSL beveiligde verbinding
DSS-compatibel

Sorteren op

Prijs: Laag naar Hoog

Prijs: Laag naar Hoog

Prijs: Hoog naar Laag

Meest Populair

EUR

$

USD

Vertrouwen beoordelingen
30 dagen geld-terug-garantie

Het maken van TikTok-video’s kost je zeeën van tijd, maar helaas ontdek je bij het delen op Instagram dat het na weken nog maar weinig views heeft. Maak je geen zorgen: achter de wolken schijnt de zon! Bij VolgersKopen kan je goedkoop views kopen voor je Instagram video’s en zo jouw profiel een boost geven. Een groter aantal weergaven levert meer bekendheid van jouw account op. Een video met veel views geeft aan dat meerdere mensen voor meer dan 3 seconden naar de video hebben gekeken.

Dit geeft de impressie van een interessante video van goede kwaliteit.
Waar wacht je nog op? Aarzel niet en bestel jouw Instagram views bij VolgersKopen. Door jouw views te verhogen vergroot je naast de populariteit van jouw profiel ook jouw aantal volgers. Is dat niet geweldig?

Het belang van Instagram Views

De hoeveelheid Instagram Views zijn vaak een maatstaf voor de bekendheid van een individu op Instagram. Een groot aantal views maakt anderen nieuwsgierig, wekt interesse bij ze op en stimuleert ze om er ook eens naar te kijken. Daarbij raken ze gemotiveerd om nog meer leuke video’s van jou te zoeken. Veel ‘influencers’ hebben hun populariteit te danken aan volgers die video’s beoordelen gemaakt met het aantal views.

Instagram Video Views kopen tegen een zacht prijsje

Bij VolgersKopen hoef je niet veel te betalen om jouw profiel een boost te geven. Al voor alleen € 0,99 heb je 100 views erbij. Het resultaat zul je verbazen!

Wat is het voordeel van meer Views?

Een groter aantal views leidt niet alleen tot een beter imago, maar het maakt je account ook aantrekkelijker en geloofwaardiger. Mensen gaan meer video’s van jou bekijken, ook op andere platforms. Hierdoor groeien jouw andere socialmedia-accounts geleidelijk mee. Dit leidt tot een betere online uitstraling, maar ook tot een groot aantal volgers. Daarbij verhoogt het ook nog jouw advertentie-inkomsten; dat is toch een geweldige deal?

Waarom aankopen doen bij VolgersKopen?

  1. De diensten zijn 100% risicoloos. Met goed beveiligde protocollen is een snelle levering gegarandeerd.
  2. De klantenservice is zo goed mogelijk en is dagelijks open tussen 09:00 en 18:00 uur. De klantenservice is bereikbaar via de mail. Je kunt binnen een dag een reactie verwachten.
  3. Na het plaatsen van een bestelling wordt deze binnen 2-5 minuten gestart en automatisch uitgevoerd. De klant ontvangt de bestelling meestal binnen een uur na de aanvraag.
  4. VolgersKopen biedt diensten van topkwaliteit. Op deze pagina zijn alle dienstenpakketten duidelijk beschreven, zodat klanten van genoeg informatie worden voorzien. Tevreden klanten zijn belangrijk, want de klant is koning. Daarom worden producten en diensten constant verbeterd, met terugkoppeling en suggesties van de klant.

Hoe plaats je een bestelling?

Bestellen gaat gemakkelijk en snel. Binnen een paar minuten kun je al jouw gewenste aankoop doen. Volg hiervoor de volgende stappen:

  • Stap 1: Selecteer het pakket dat je wil kopen. Kies gebaseerd op jouw behoefte het juiste aantal views. Je kan kiezen uit 100, 1.000, 5.000 en 10.000 views. Klik vervolgens op de optie “Nu Kopen”.
  • Stap 2: Noteer jouw gebruikersnaam of URL/video-link. Hierop zul je het aantal views ontvangen.
  • Stap 3: Vul jouw e-mailadres in.
  • Stap 4: Betaal en ontvang jouw bestelling. Betalen kan op verschillende manieren: via Visa, Mastercard & Maestro, Apple Pay & Google Pay. Je ontvangt na de betaling een e-mail met een betalingsbevestiging en de bestelgegevens. Je ontvangt jouw, bestelde views binnen de afgesproken leveringstermijn.

Voor wie zijn Instagram Views beschikbaar?

De pakketten zijn beschikbaar over de hele wereld. Je kunt dus vanuit elk land views bestellen. De enige voorwaarden zijn dat je een creditcard en uiteraard een openbaar Instagram profiel moet hebben.

Is het gebruik van VolgersKopen veilig?

VolgersKopen staat goed bekend bij haar klanten. Het doen van aankopen bij VolgersKopen is volledig veilig en betrouwbaar. Daarnaast garanderen we privacy en discretie. Gegevens van klanten zijn helemaal veilig.

Klantengegevens worden niet verzameld of opgeslagen en ze worden niet prijsgegeven aan derde partijen. Wij vragen niet naar wachtwoorden of andere inloggegevens; we hebben alleen jouw gebruikersnaam nodig.

Hoe koop je echte Instagram Views?

Naast de videoweergaven, kunnen er ook Instagramvolgers gekocht worden. Daar heeft toch iedereen baat bij? Het aantal volgers dat je kunt kopen begint bij 100 en heeft geen limiet. De volgers zijn echte mensen afkomstig uit verschillende landen, waaronder Nederland.

Welke garanties krijg ik?

Bij iedere aankoop krijgen klanten een servicegarantie van twee weken. Binnen deze periode kun je al jouw vragen en problemen doorgeven. De klantenservice zul je vragen beantwoorden en je problemen proberen op te lossen. VolgersKopen biedt klanten de mogelijkheid tot terugbetaling en bijvullen. Hiervoor geldt een wachttermijn van maximaal dertig dagen.

Bij terugbetaling is het mogelijk jouw geld terug te krijgen, indien:

  • De aankoop niet binnen tien dagen na de bestelling geleverd is.
  • Het geleverde product niet overeenkomt met de omschrijving en je dus geen waar krijgt voor je geld.

In het geval dat de klant te weinig volgers heeft ontvangen, wordt de desbetreffende bestelling alsnog terugbetaald in de vorm van volgers.v Klanten krijgen hierbij een vergoeding voor de missende hoeveelheid volgers. De aanvraag hiervoor kan gedaan worden via een e-mail naar de klantenservice.

Hoe
VolgersKopen werkt

1

Stap 1. Kies het pakket van uw keuze.
Kies je gewenste pakket
Kies het aantal views, likes, volgers of andere gewenste interactie. Wij hebben pakketten van verschillende groottes, afhankelijk van je behoeften.

2

Stap 2. Voer uw gebruikersnaam of URL in.
Voer je gebruikersnaam of URL in
Voer de URL of gebruikersnaam in waar je de inhoud wilt ontvangen, zodat we weten waar we je gekochte activiteit naartoe moeten sturen.

3

Stap 3. Voltooi de betaling en ontvang uw bestelling.
Voltooi de betaling en ontvang je bestelling!
Kies je betaalmethode en betaal. Controleer je e-mail voor de bevestiging van je betaling. Je ontvangt je bestelling binnen de leveringstermijn van het pakket.

Terugkoppeling van onze klanten 😃

Door VolgersKopen
comentários ícone
Geverifieerde beoordelingen

Zoe

Ik koop het liefst Instagram views bij VolgersKopen. Ze zijn betaalbaar en de kwaliteit is geweldig.

Door VolgersKopen
comentários ícone
Geverifieerde beoordelingen

Boaz

De medewerkers van VolgersKopen zijn professioneel en deskundig. Er werd snel antwoord gegeven op al mijn vragen.

Door VolgersKopen
comentários ícone
Geverifieerde beoordelingen

Ferdinand Molenaar

Een van de beste manieren om vooruit te komen op Instagram is ervoor te zorgen dat veel mensen naar je content kijken. Dat weet iedereen. Zelfs gevestigde influencers zoals ik kopen views op Instagram en ik heb de voorkeur voor deze site. Ze zijn goedkoop en bieden een goede kwaliteit aan voor mijn account. Ik raad ze iedereen aan die meer populariteit wil op IG.

Veel Gestelde Vragen

Het aantal weergaven dat je kunt bestellen hangt van je budget af. Je hebt keuze uit pakketten van 100, 1.000, 5.000 en 10.000 views. Het aantal pakketten dat je kan kopen is ongelimiteerd.

Je kan voor dezelfde video opnieuw een pakket views bestellen. Dit kan echter alleen nadat de eerste bestelling volledig is geleverd.

De Instagram views komen van echte internationale accounts, dus er zitten echte mensen achter.

Het inkoopproces is zo opgezet dat het natuurlijk lijkt. Je kunt niet zien dat het “neppe” views zijn. Daarom dat zowel Instagram als andere gebruikers er niet achter kunnen komen dat je de diensten van Volgers Kopen hebt gebruikt.

Het is niet mogelijk om views te kopen met een privé-account. In het algemeen kiest men vanwege privacy eerder voor een privé-account. Dit betekent dat alleen goedgekeurde vrienden/volgers geposte informatie kunnen zien. Accounts die niet op openbaar ingesteld zijn, kunnen dus geen gekochte weergaven ontvangen.

Het kan voorkomen dat bepaalde “views” worden verwijderd, door nieuwe systemen van Instagram. In dit geval wordt aanbevolen om de invulservice te hanteren, waarbij de verloren views vergoed kunnen worden door een aanvulling.

De enige voorwaarde om gebruik te maken van de diensten van Volgers Kopen is dat je moet beschikken over een openbaar profiel. Het is dus niet van belang of dit account van jou is of van een ander. Natuurlijk moet je wel de gebruikersnaam weten.

Dit vinden wij belangrijk
Privacy en discretie gegarandeerd
Privacy en discretie gegarandeerd Privacy en Discretie Gegarandeerd

Wij verzamelen of slaan je gegevens niet op. Wij delen je gegevens niet met derden.

100% risicovrij gegarandeerd
100% risicovrij gegarandeerd 100% Risicovrij

Wij garanderen snelle levering door goed beveiligde protocollen. Wij maken gebruik van de beste beveiligingsoplossingen om ervoor te zorgen dat je een zo goed mogelijke ervaring hebt wanneer je voor onze diensten kiest.

24/7 ondersteuning
24/7 ondersteuning Toegewijde klantenservice

Onze klantenservice is altijd beschikbaar. Neem contact met ons op als je problemen ondervindt.

Servicegarantie
Servicegarantie Servicegarantie

Bij elke aankoop die je bij ons doet, krijg je gegarandeerd twee weken service. Tijdens deze periode kun je bij ons terecht met al je vragen en/of problemen.

zo goed mogelijke resultaten
zo goed mogelijke resultatenZo goed mogelijke Resultaten

Wij streven ernaar onze producten en diensten voortdurend te verbeteren. Daarbij vertrouwen wij ook op jouw terugkoppeling. Stuur ons je suggesties, zodat wij ons best kunnen doen om je telkens weer zo goed mogelijke resultaten te kunnen bieden.

Eenvoudig bestelsysteem
Eenvoudig bestelsysteem Eenvoudig Bestellen

Ons bestelproces is eenvoudig en snel. Het duurt minder dan een minuut om een aankoop bij ons te doen.

   

Deze website maakt gebruik van cookies om jou de beste ervaring op onze website te geven. Bekijk ons cookiebeleid.