Instagram Views Kopen

Sorteren op

Prijs: Laag naar Hoog

Prijs: Laag naar Hoog

Prijs: Hoog naar Laag

Meest Populair

EUR

$

USD

SSL beveiligde verbinding
DSS-compatibel
Maak een eigen Planning!

Je kunt je eigen pakket samenstellen met zoveel views​ als je nodig hebt en opvallen in Instagram​.

Het maken van Instagram posts kost je zeeën van tijd, maar helaas ontdek je bij het delen op Instagram dat het na weken nog maar weinig views heeft. Maak je geen zorgen: achter de wolken schijnt de zon! Bij VolgersKopen kan je goedkoop views kopen voor je Instagram video’s en zo jouw profiel een boost geven. Een groter aantal weergaven levert meer bekendheid van jouw account op. Een video met veel views geeft aan dat meerdere mensen voor meer dan 3 seconden naar de Instagram video hebben gekeken.

Dit geeft de impressie van een interessante Instagram video van goede kwaliteit.

Waar wacht je nog op? Aarzel niet en bestel jouw Instagram views bij VolgersKopen. Door jouw views te verhogen vergroot je naast de populariteit van jouw profiel ook jouw aantal volgers. Nadat je gekochte instagram views, kun je meer interesse in je account krijgen. Is dat niet geweldig?

Het belang van Instagram Views

De hoeveelheid Instagram Views zijn vaak een maatstaf voor de bekendheid van een individu op Instagram. Een groot aantal views maakt anderen nieuwsgierig, wekt interesse bij ze op en stimuleert ze om er ook eens naar te kijken. Daarbij raken ze gemotiveerd om nog meer leuke video’s van jou te zoeken. Veel ‘influencers’ hebben hun populariteit te danken aan volgers die video’s beoordelen gemaakt met het aantal views.

Instagram Video Views kopen tegen een zacht prijsje

Bij VolgersKopen hoef je niet veel te betalen om jouw openbaar weergegeven profiel een boost te geven. Al voor alleen € 0,99 heb je 100 views erbij. Het resultaat zul je verbazen!

Wat is het voordeel van meer Views? Waarom zijn meer video bekeken beter?

Een groter aantal views leidt niet alleen tot een beter imago, maar het maakt je account ook aantrekkelijker en geloofwaardiger. Mensen gaan meer video’s van jou bekijken, ook op andere platforms. Hierdoor groeien jouw andere socialmedia-accounts geleidelijk groeien en de aandacht vestigen op uw producten. Dit leidt tot een betere online uitstraling, maar ook tot een groot aantal volgers. Daarbij verhoogt het ook nog jouw advertentie-inkomsten; dat is toch een geweldige deal?

Waarom aankopen doen bij VolgersKopen?

 1. De diensten zijn 100% risicoloos. Met goed beveiligde protocollen is een snelle levering gegarandeerd.
 2. De klantenservice is zo goed mogelijk en is dagelijks open tussen 09:00 en 18:00 uur. De klantenservice is bereikbaar via de mail. Je kunt binnen een dag een reactie verwachten.
 3. Na het plaatsen van een bestelling wordt deze binnen 2-5 minuten gestart en automatisch uitgevoerd. De klant ontvangt de bestelling meestal binnen een uur na de aanvraag.
 4. VolgersKopen biedt diensten van topkwaliteit. Op deze pagina zijn alle dienstenpakketten duidelijk beschreven, zodat klanten van genoeg informatie worden voorzien. Tevreden klanten zijn belangrijk, want de klant is koning. Daarom worden producten en diensten constant verbeterd, met terugkoppeling en suggesties van de klant.

Hoe plaats je een bestelling?

Bestellen gaat gemakkelijk en snel. Binnen een paar minuten kun je al jouw gewenste aankoop doen. Volg hiervoor de volgende stappen.
Volg deze beschrijving om dit te doen:

 • Stap 1: Selecteer het pakket dat je wil kopen. Kies gebaseerd op jouw behoefte het juiste aantal Instagram video views. Je kan kiezen uit 100, 1.000, 5.000 en 10.000 views. Nadat u het akies aantal, klik vervolgens op de optie “Nu Kopen”.
 • Stap 2: Noteer jouw gebruikersnaam of URL/juiste link naar je Instagram video. Hierop zul je het aantal views ontvangen.
 • Stap 3: Vul jouw e-mailadres in.
 • Stap 4: Betaal en ontvang jouw bestelling. Betalen kan op verschillende manieren: via Visa, Mastercard & Maestro, Apple Pay & Google Pay. Je ontvangt na de betaling een e-mail met een betalingsbevestiging en de bestelgegevens. Je ontvangt jouw, bestelde views binnen de afgesproken leveringstermijn.

Voor wie zijn Instagram Video Views beschikbaar?

De pakketten zijn beschikbaar over de hele wereld. Je kunt dus vanuit elk land views bestellen. De enige voorwaarden zijn dat je een creditcard en uiteraard een openbaar Instagram profiel moet hebben.

Is het gebruik van VolgersKopen veilig?

VolgersKopen staat goed bekend bij haar klanten. Het doen van aankopen bij VolgersKopen, in plaats van services van lage kwaliteit, is volledig veilig en betrouwbaar. U kunt een veilige betaling verwachten. Daarnaast garanderen we privacy en discretie. Gegevens van klanten zijn helemaal veilig.

Klantengegevens worden niet verzameld of opgeslagen en ze worden niet prijsgegeven aan derde partijen. Wij vragen niet naar wachtwoorden of andere inloggegevens; we hebben alleen jouw gebruikersnaam nodig.

U kunt onze klantbeoordelingen bekijken voor meer informatie.

Hoe koop je echte Instagram Views?

Naast de videoweergaven, kunnen er ook Instagramvolgers gekocht worden. Daar heeft toch iedereen baat bij? Het aantal volgers dat je kunt kopen begint bij 100 en heeft geen limiet. De volgers zijn echte mensen afkomstig uit verschillende landen, waaronder Nederland.

Waarom is het krijgen van meer Instagram Video views op Instagram nu belangrijk?

Natuurlijk is het kopen ervan belangrijk voor al je berichten. Maar onlangs is het platform begonnen met meer videoberichten en je kunt hiervan profiteren door meer video views te krijgen. Hier zijn de top 6 redenen waarom je Instagram views voor je video’s moet kopen.

Vergroot je geloofwaardigheid

Het kopen van meer Instagram video- of berichten views op je Instagram-account zal je geloofwaardigheid vergroten. Meer mensen zullen nieuwsgierig worden om te kijken wat je op je account hebt staan.

1. Werf meer klanten

Nu steeds meer mensen je berichten op Instagram zien, worden je berichten beter zichtbaar voor iedereen. Dat betekent dat je je potentiële klanten vrij snel kunt bereiken.

2. Verdienen door veel views te hebben

Bedrijven huren mensen in met een enorm aantal volgers op Instagram voor het promoten van hun producten en diensten. Daarom kan je meer kopen en door een bedrijf worden ingehuurd voor het upgraden van hun spullen.

3. Populair zijn

Met blootstelling aan publiek over de hele wereld, zul je beroemd worden. Er is een zekere mate van geluk aan geassocieerd. Berichten met een groot aantal Instagram views is een makkelijke manier om populair te zijn.

4. Snel resultaat behalen met investering

Het hele proces van het kopen van je Instagram Views is vrij eenvoudig. Je moet de betaling uitvoeren en je ontvangt je weergaven binnen één of twee dagen op je account. Dat is een vrij snel rendement op de investering die je krijgt.

5. Echte views krijgen

Je wordt ook blootgesteld aan je echte publiek en je krijgt nog meer volgers en berichten weergaven door deze te kopen.

Video’s met weinig views versus video’s met meer views

Er is een duidelijk verschil tussen Instagram-video’s met weinig weergaven versus Instagram-video’s met meer weergaven.

 • Video’s met meer views hebben een groter publiek bereikt. Het betekent dat het meer mensen zal aanspreken als ze het interessant vinden.
 • Meer views van video’s betekent dat mensen graag bekijken wat je plaatst, waardoor je populariteit groeit.
 • Meer views betekent dat mensen meer willen zien van wat je aanbiedt.
  Minder views betekent dat je inhoud niet voldoet aan het doel of de doelgroep niet heeft bereikt.
 • En als je meer berichten hebt met een enorm aantal views, zal dit ongetwijfeld je geloofwaardigheid en waarde verbeteren. Het is iets dat je niet zult verkrijgen met weinig views op je Instagram-video’s.

Welke garanties krijg ik?

Bij iedere aankoop krijgen klanten een servicegarantie van twee weken. Binnen deze periode kun je al jouw vragen en problemen doorgeven. De klantenservice zul je vragen beantwoorden en je problemen proberen op te lossen. VolgersKopen biedt klanten de mogelijkheid tot terugbetaling en bijvullen. Hiervoor geldt een wachttermijn van maximaal dertig dagen.

Bij terugbetaling is het mogelijk jouw geld terug te krijgen, indien:

 • De aankoop niet binnen tien dagen na de bestelling geleverd is.
 • Het geleverde product niet overeenkomt met de omschrijving en je dus geen waar krijgt voor je geld.

In het geval dat de klant te weinig volgers heeft ontvangen, wordt de desbetreffende bestelling alsnog terugbetaald in de vorm van volgers.v Klanten krijgen hierbij een vergoeding voor de missende hoeveelheid volgers. De aanvraag hiervoor kan gedaan worden via een e-mail naar de klantenservice.

Hoe
VolgersKopen werkt

1

Stap 1. Kies het pakket van uw keuze.
Kies je gewenste pakket
Kies het aantal views, likes, volgers of andere gewenste interactie. Wij hebben pakketten van verschillende groottes, afhankelijk van uw behoeften.

2

Stap 2. Voer uw gebruikersnaam of URL in.
Voer je gebruikersnaam of URL in
Voer de URL of gebruikersnaam in waar je de inhoud wilt ontvangen, zodat we weten waar we je gekochte activiteit naartoe moeten sturen.

3

Stap 3. Voltooi de betaling en ontvang uw bestelling.
Voltooi de betaling en ontvang je bestelling!
Kies je betaalmethode en betaal. Controleer je e-mail voor de bevestiging van je betaling. Je ontvangt je bestelling binnen de leveringstermijn van het pakket.

Terugkoppeling van onze klanten 😃

foto4

Zoe

Ik koop het liefst Instagram views bij VolgersKopen. Ze zijn betaalbaar en de kwaliteit is geweldig.

foto1

Boaz

De medewerkers van VolgersKopen zijn professioneel en deskundig. Er werd snel antwoord gegeven op al mijn vragen.

foto3

Ferdinand Molenaar

Een van de beste manieren om vooruit te komen op Instagram is ervoor te zorgen dat veel mensen naar je content kijken. Dat weet iedereen. Zelfs gevestigde influencers zoals ik kopen views op Instagram en ik heb de voorkeur voor deze site. Ze zijn goedkoop en bieden een goede kwaliteit aan voor mijn account. Ik raad ze iedereen aan die meer populariteit wil op IG.

foto4

Ayaaa

VolgersKopen is echt fantastisch... Ze deden wat ze beweerden, en ik ben hier echt van onder de indruk... Het was in eerste instantie twijfelachtig, maar nu zal ik het gebruik van hun diensten aanbevelen aan iedereen die Instagram-roem wil ... Ze laten dingen voor je gebeuren... je hoeft geen eeuwigheid te wachten om te krijgen wat je wilt op je social media.

foto2

RUBEN

Ik had een aantal van deze SMM-services eerder gebruikt, maar was niet erg tevreden omdat views of voordelig likes zouden dalen nadat de garantieperiode voorbij was. Ik had het gevoel dat ik werd opgelicht, maar wachten om je mening te krijgen is veel pijnlijker, dus ik probeerde VolgersKopen, en ik ben gewoon VERSTELD. Alles werkte zo goed!

Veelgestelde Vragen (FAQ)

Het aantal weergaven dat je kunt bestellen hangt van je budget af. Je hebt keuze uit pakketten van 100, 1.000, 5.000 en 10.000 views. Het aantal pakketten dat je kan kopen is ongelimiteerd.

Je kan voor dezelfde video opnieuw een pakket views bestellen. Dit kan echter alleen nadat de eerste bestelling volledig is geleverd.

De Instagram views komen van echte internationale accounts, dus er zitten echte mensen achter.

Het inkoopproces is zo opgezet dat het natuurlijk lijkt. Je kunt niet zien dat het “neppe” views zijn. Daarom dat zowel Instagram als andere gebruikers er niet achter kunnen komen dat je de diensten van Volgers Kopen hebt gebruikt.

Het is niet mogelijk om views te kopen met een privé-account. In het algemeen kiest men vanwege privacy eerder voor een privé-account. Dit betekent dat alleen goedgekeurde vrienden/volgers geposte informatie kunnen zien. Accounts die niet op openbaar ingesteld zijn, kunnen dus geen gekochte weergaven ontvangen.

Het kan voorkomen dat bepaalde “views” worden verwijderd, door nieuwe systemen van Instagram. In dit geval wordt aanbevolen om de invulservice te hanteren, waarbij de verloren views vergoed kunnen worden door een aanvulling.

De enige voorwaarde om gebruik te maken van de diensten van Volgers Kopen is dat je moet beschikken over een openbaar profiel. Het is dus niet van belang of dit account van jou is of van een ander. Natuurlijk moet je wel de gebruikersnaam weten.

Eén van de beste eigenschappen van het kopen van Instagram Views van VolgersKopen is dat hun pakketten beschikbaar zijn tegen redelijk betaalbare prijzen. VolgersKopen zal deze levering binnen 1-48 uur doen. Daarom begrijpen ze dat ze de activiteit moeten beschermen om Instagram-bots te detecteren. Al deze pakketten vallen onder een geld-terug-garantie. Bovendien hoef je je inloggegevens niet te verstrekken. Geef gewoon de gebruikersnaam op, en dat is alles. Ook vragen we nooit om uw wachtwoord, alleen uw login gebruikersnaam.

Het is geen goed idee om je bericht te verwijderen nadat je de bestelling ervoor hebt geplaatst. Als je het echter hebt verwijderd of opnieuw hebt geplaatst, wordt de bestelling geannuleerd en verlies je het recht op terugbetaling of aanvulling.

Met een verhoogd aantal Instagram views wordt je bericht als populair beschouwd onder de menigte. Meer berichten met een hoog aantal views op je accounts betekent dat je account erg populair is. Mensen zullen nieuwsgieriger worden om te zien wat je in deze video’s aanbiedt. Het is een geweldige manier om je populariteit op dit specifieke platform te vergroten.

Deze social media marketing dienstverleners zorgen ervoor dat alle processen goed verlopen zodat alle activiteit er echt en zo organisch mogelijk uitzien. Daarom kunnen bezoekers, vrienden en abonnees niet achterhalen of iemand de likes of weergaven heeft gekocht.

Ja, je kunt er meer kopen voor hetzelfde bericht. Maar dit zal alleen mogelijk zijn als de huidige bestelling volledig is afgeleverd. Als je je eisen overlapt, ziet het systeem ze mogelijk niet als afzonderlijke bestellingen. Je tweede bestelling wordt dus niet uitgevoerd.

Onze Voordelen
Privacy en discretie gegarandeerd
Privacy en discretie gegarandeerd Privacy en Discretie Gegarandeerd

Wij verzamelen of slaan uw gegevens niet op. Wij delen uw gegevens niet met derden.

100% risicovrij gegarandeerd
100% risicovrij gegarandeerd 100% Risicovrij

Wij garanderen snelle levering door goed beveiligde protocollen. Wij maken gebruik van de beste beveiligingsoplossingen om ervoor te zorgen dat u een zo goed mogelijke ervaring heeft wanneer u voor onze diensten kiest.

24/7 ondersteuning
24/7 ondersteuning Toegewijde klantenservice

Onze klantenservice is altijd beschikbaar. Neem contact met ons op als u problemen ondervindt.

Servicegarantie
Servicegarantie Servicegarantie

Bij elke aankoop die u bij ons doet, krijgt u gegarandeerd de beste service. Wij geven 30 dagen garantie op onze diensten. Tijdens deze periode kunt u bij ons terecht met al uw vragen en/of problemen.

zo goed mogelijke resultaten
zo goed mogelijke resultatenZo goed mogelijke Resultaten

Wij streven ernaar onze producten en diensten voortdurend te verbeteren. Daarbij vertrouwen wij ook op uw feedback. Stuur ons uw suggesties, zodat wij ons best kunnen doen om u telkens weer zo goed mogelijke resultaten te kunnen bieden.

Eenvoudig bestelsysteem
Eenvoudig bestelsysteem Eenvoudig Bestellen

Ons bestelproces is eenvoudig en snel. Het duurt minder dan een minuut om een aankoop bij ons te doen.

   

Deze website maakt gebruik van cookies om u de beste ervaring op onze website te geven. Bekijk ons cookiebeleid.