Telegram Leden Kopen

Bij VolgersKopen kunt u met slechts een paar klikken snel, veilig en gemakkelijk Telegram members kopen. Bekijk hieronder onze aanbiedingen!

Sorteren op

Prijs: Laag naar Hoog

Prijs: Laag naar Hoog

Prijs: Hoog naar Laag

Meest Populair

EUR

$

USD

SSL beveiligde verbinding
DSS-compatibel
Maak Een Eigen Planning!

Je kunt je eigen pakket samenstellen met zoveel members​ als je nodig hebt en opvallen ​in Telegram​.

Waarom Telegram gebruiken voor merkpromotie?

Telegram is niet zomaar een sociale media platform als Twitter of Facebook, Telegram is een meer chat groep georiënteerd platform een groot verschil van andere platformen is dat Telegram een ongecensureerde app is. Concreet betekent dit dat alles die op telegram gebeurt niet gecontroleerd wordt of gemodereerd word zoals bij sites zo als Facebook of Twitter waar een team van content reviewers alles checkt om te kijken of deze wel voldoen aan de richtlijnen.

Bij telegram is dit dus niet het geval, alles wat daar gebeurt wordt niet verwijderd of gecensureerd, daarom is dit een app die op de loer ligt om binnenkort te ontploffen in populariteit. Dit is de reden meer een meer bedrijven de stap maken naar het platform Telegram. Het is als het ware een van de enige openbare kanalen voor sociale media tegenwoordig. En daar rond is het voornamelijk gericht, transparantie, geen censuur. Ook wanneer er geen moderatie process is kan je content sneller gepubliceerd worden en heb je uiteindelijk een grotere bereik.

Waarom zou ik Telegram Group-leden kopen?

Waarom zou je op een kunstmatige manier meer leden in je groep krijgen? In de plaats van dit op een organische manier te doen groeien? Heel simpel, eens de bal aan het rollen is dan blijft ie rollen, het kan heel erg moeilijk zijn in het begin leden in je groepen of chat te krijgen, maar mensen zullen sneller aan je groep deelnemen maar ook zal dit een meer gevoel van vertrouwen brengen. Tevens gebruiken wij ook echte telegram leden Betaald verkeer is nog altijd de een van de beste manieren om een bedrijf te laten groeien. Dus een bedrijf zonder een telegram kanaal mist veel verkeer.

Ook particulieren die opzoek zijn naar dat duwtje in de rug om hun groep meer actief te houden zijn welkom!

Waarom kiezen VolgersKopen om Telegram-volgers te kopen?

Bij ons koop je telegram leden voor je groep chat/groep. Dit helpt het marketing van je telegram groep of chat. Dus hier bedoelen we dus mee effectief koop je leden aan die deelnemen aan je groep en in je groep blijven. Dus na je bestelling zullen veel nieuwe leden in je groep deelnemen.

Wat zijn de voordelen aan on Telegram-groepsledenpakket? Waarom koop je deze diensten niet op een andere website? We bieden veel meer voordelen voor een betere prijs op het moment.

Als de boven vermelde reden nog niet overtuigend genoeg zijn dan lijsten we hier nog even snel op wat nu precies is om bij ons telegram groepsleden te kopen.

💙 Snelle levering, Onze levering en order verwerking gebeurd bijna volledig automatisch, wat voor u betekent dat u, je levering erg snel ontvangt waar je soms bij andere diensten 72 uur moet wachten om nog maar enkel door het verwerking process te geraken zal u bij ons al je levering ontvangen hebben, en wij moeten u niet vertellen dat time is money.

💚 Voordelige prijzen, Op het moment zijn wij de meest betaalbaar op de markt. Wij bieden leuke en betaalbare prijzen voor alle pakketten. U kunt het pakket met het juiste aantal volgers selecteren en de prijs hieronder ervoor zien.

💛 Klantendienst, Aangezien we veel verschilden services aanbieden aan mensen hebben wij een erg uitgebreid klantendienst en hulpdesk als het ware, onze team zijn opgeleid om exact de vragen die jij hebt te beantwoorden, veel vind je net als hier terug in artikelen. Dus ook ervaring met klanten, en klachten is voor ons geen onbekend terrein!

Hoe Telegram Group Members-pakket kopen?

Wij gaan samen met je door het process van het kopen van telegram volgers/ Telegram leden. Dit gebeurt makkelijk en vlot via onze website die nu bezoekt:

  • Op onze hoofdpagina vind u de knop “DIENSTEN” terug deze neemt je naar een lijst van onze diensten, daarin selecteer je Telegram members of een dergelijk product naargelang uw behoefte
  • Kies de juiste pakketten en klik op de knop “KOPEN”
  • Daarna vragen we wat gegeven van u, wordt uw door geleid naar onze veilige externe betaal partner en daar betaald u dan uw bestelling, en de rest doen wij!
  • We houden je altijd op de hoogte van je bestelling via Email.
Hoe
VolgersKopen werkt

1

Stap 1. Kies het pakket van uw keuze.
Kies je gewenste pakket
Kies het aantal views, likes, volgers of andere gewenste interactie. Wij hebben pakketten van verschillende groottes, afhankelijk van uw behoeften.

2

Stap 2. Voer uw gebruikersnaam of URL in.
Voer je gebruikersnaam of URL in
Voer de URL of gebruikersnaam in waar je de inhoud wilt ontvangen, zodat we weten waar we je gekochte activiteit naartoe moeten sturen.

3

Stap 3. Voltooi de betaling en ontvang uw bestelling.
Voltooi de betaling en ontvang je bestelling!
Kies je betaalmethode en betaal. Controleer je e-mail voor de bevestiging van je betaling. Je ontvangt je bestelling binnen de leveringstermijn van het pakket.

Klantenbeoordelingen ✍

foto3

Kevin, Antwerpen, BE

Snelle service, goede prijs/kwaliteit verhouding zeker een aanrader!

foto2

Steve Faillie, Amsterdam, NL

Ik had mijn bestelling voor een flink aantal volgers maar kreeg geen email of bevestiging maar had wel betaald. Het team van VolgersKopen heeft mij in een paar uur gehopelen via email en kreeg er zelf een bonus bij!

Veelgestelde vragen (FAQ)

Het systeem is volkomen veilig voor alle accounts. Er is een speciaal algoritme ontwikkeld voor elk social mediaplatform. Het bepaalt het optimale aantal acties die aan de geselecteerde accounts geleverd kunnen worden. Dankzij dit systeem is het platform volkomen veilig en betrouwbaar.

De dienst-opstart is de tijd tussen het verwerken van een succesvolle betaling en de start van de levering. De diensten en het aantal activiteiten worden niet allemaal tegelijkertijd geleverd, maar geleidelijk. Dit wordt gedaan zodat de toename in sociale media-activiteiten natuurlijk overkomt.

Bestellingen worden meestal binnen 2-5 minuten na het plaatsen van de bestelling gestart en worden automatisch uitgevoerd. Gewoonlijk ontvangen de klanten hun bestellingen binnen een uur nadat de bestelling is geplaatst.

Tevens gebruiken wij ook echte telegram leden. Betaald verkeer is nog altijd de een van de beste manieren om een bedrijf te laten groeien. Dus een bedrijf zonder een telegram kanaal mist veel verkeer. Ons bedrijf kan u dus helpen om op Telegram te groeien en snelle resultaten te behalen.

We zullen u nooit vragen om de wachtwoord voor een social media-account. Alle diensten werken autonoom en vereisen geen volledige toegang tot een account.

Het systeem is volkomen veilig voor alle accounts. Er is een speciaal algoritme ontwikkeld voor elk social mediaplatform.

We accepteren deze methoden:

  • Visa, Mastercard & Maestro.
  • Apple Pay & Google Pay.

Betalen met Apple Pay is niet hetzelfde als betalen met Visa, omdat er een totaal verschillende doorvoersnelheid van betalingen en betalingssnelheden is. Daarom is het voor sommige klanten belangrijk dat de service Apple Pay/Google Pay accepteert, en niet Visa/Mastercard. Dus koop telegram leden vandaag!

De gemiddelde verwerkingstijd voor aanvragen ligt tussen 10 minuten tot 6 uur tijdens kantooruren. Alle aanvragen die na 18:00 uur worden gestuurd, worden de volgende dag verwerkt.

Elke klant ontvangt na het sturen van een aanvraag, een automatisch antwoord met een aanvraagnummer. Dit automatische antwoord geeft aan dat we uw aanvraag hebben ontvangen en dat de aanvraag in behandeling is.

De levertijd voor diensten verschilt per pakket. De levertijd van elk pakket vindt u in de beschrijving van het betreffende pakket. Als de dienst niet binnen het specifieke tijdsbestek is geleverd, dient de klant contact met ons op te nemen en zullen wij alle problemen die zijn opgetreden oplossen.

Specifiek voor mensen die eraan twijfelen of onze dienst bij hen past, hebben we een klein en goedkoop pakket gecreëerd dat u kunt aanschaffen om de kwaliteit te evalueren.

Vaak bestellen onze klanten diensten bij verschillende bedrijven. We raden dit niet aan, omdat wanneer de producten van verschillende aanbieders bij dezelfde publicaties (accounts) worden afgeleverd, sociale netwerken onnatuurlijke groei kunnen waarnemen en beginnen met het “snijden” in ontvangen bestellingen.

Onze systemen werken zodanig dat de producten op een natuurlijke manier geleverd worden. Als een product alleen bij ons wordt besteld, controleren we hoe natuurlijk het wordt afgeleverd en hoe organisch het wordt vertoond in de ogen van het sociale netwerk.

Onze Voordelen
Privacy en discretie gegarandeerd
Privacy en discretie gegarandeerd Privacy en Discretie Gegarandeerd

Wij verzamelen of slaan uw gegevens niet op. Wij delen uw gegevens niet met derden.

100% risicovrij gegarandeerd
100% risicovrij gegarandeerd 100% Risicovrij

Wij garanderen snelle levering door goed beveiligde protocollen. Wij maken gebruik van de beste beveiligingsoplossingen om ervoor te zorgen dat u een zo goed mogelijke ervaring heeft wanneer u voor onze diensten kiest.

24/7 ondersteuning
24/7 ondersteuning Toegewijde klantenservice

Onze klantenservice is altijd beschikbaar. Neem contact met ons op als u problemen ondervindt.

Servicegarantie
Servicegarantie Servicegarantie

Bij elke aankoop die u bij ons doet, krijgt u gegarandeerd de beste service. Wij geven 30 dagen garantie op onze diensten. Tijdens deze periode kunt u bij ons terecht met al uw vragen en/of problemen.

zo goed mogelijke resultaten
zo goed mogelijke resultatenZo goed mogelijke Resultaten

Wij streven ernaar onze producten en diensten voortdurend te verbeteren. Daarbij vertrouwen wij ook op uw feedback. Stuur ons uw suggesties, zodat wij ons best kunnen doen om u telkens weer zo goed mogelijke resultaten te kunnen bieden.

Eenvoudig bestelsysteem
Eenvoudig bestelsysteem Eenvoudig Bestellen

Ons bestelproces is eenvoudig en snel. Het duurt minder dan een minuut om een aankoop bij ons te doen.

   

Deze website maakt gebruik van cookies om u de beste ervaring op onze website te geven. Bekijk ons cookiebeleid.