TikTok Likes Kopen

VolgersKopen is het nummer 1 Marketingplatform voor Sociale Media. Koop hier likes voor de meest redelijke prijzen en laat je TikTok-populariteit groeien!

Sorteren op

Prijs: Laag naar Hoog

Prijs: Laag naar Hoog

Prijs: Hoog naar Laag

Meest Populair

EUR

$

USD

SSL beveiligde verbinding
DSS-compatibel
Maak een eigen Planning!

Je kunt je eigen pakket samenstellen met zoveel likes​ als je nodig hebt en opvallen in TikTok​.

Het populairste social media platform verandert met de tijd, en momenteel staat TikTok op die gewilde eerste plaats. Dus als je je geld wil verdienen met social media, of als je meer publiciteit voor je bedrijf wil genereren, dan is TikTok absoluut de place-to-be. Iets dat ook met de tijd is veranderd is hoe ingewikkeld en belangrijk het algoritme op zo’n platform is, en bij TikTok is het algoritme bijna niet te begrijpen. Wat wel te begrijpen is, is dat likes, volgers en views een positieve impact hebben op je populariteit.

Waarom zijn likes op TikTok belangrijk voor je account

Zoals we al hebben opgenoemd hebben likes een positief effect op je TikTok account. Tiktok likes kopen zorgt namelijk voor een zogeheten positieve feedback-lus, wat betekent dat een goed begin met veel likes ervoor zorgt dat je later waarschijnlijk populairder wordt. Dit is ongeveer hoe het werkt:

 1. Een TikTok video of afbeelding krijgt aan het begin een groot aantal TikTok likes.
 2. TikTok ziet het als een populaire TikTok post, en laat de post aan meer gebruikers zien.
 3. Meer echte mensen zien de post, en zien dat er veel TikTok likes zijn gegeven, en liken te post vervolgens zelf ook weer.
 4. De app ziet dit als een goed teken en laat de post aan nog meer TikTok gebruikers zien. Dit herhaalt zich en heet een positieve feedback-lus.

Welke resultaten kan je verwachten nadat je likes hebt gekocht

Door een aantal likes te kopen op TikTok beïnvloed je het algoritme op een positieve manier. Als je nog eens naar het stappenplan van de vorige paragraaf kijkt, dan zal je zien dat mensen die likes kopen stap 1 en 2 sowieso al af kunnen vinken. Op die manier heb je veel meer kans dat gebruikers die de post in stap 3 zien de post liken, en dat stap 4 in werking treedt.

Dus je kan het eigenlijk zo zien, TikTok likes kopen zorgt ervoor dat je posts een goede start hebben. Door deze goede start krijgen meer mensen je video te zien, waardoor je een grotere kans hebt dat je TikTok video viral gaat. Daarnaast krijgen deze mensen die zien dat je video een groot aantal likes heeft een goede indruk van jou en je content, waardoor de kans groter is dat ze je posts liken. Als je video’s echt niet leuk zijn, of gewoon een verkooppraatje met niks anders, dan kunnen duizenden gekochte TikTok likes je post alsnog niet viral laten gaan. Je moet er dus ook voor zorgen dat je content leuk is om te kijken.

Beginnen op TikTok

Stel je hebt een bedrijf en je wil een product verkopen, dan heb je bij iedere weergave een kans dat iemand het product kopen. Dus door het algoritme op een positieve manier te beïnvloeden kan je bijvoorbeeld meer producten verkopen.

Stel je hebt geen bedrijf, maar je wil wel serieuzer aan de slag gaan met social media, dan zal je toch op een manier een goede start moeten maken om door te breken. Want nadat je bent doorgebroken kan je promoties doen, waardoor je van je hobby je baan kan maken en inkomsten kunt genereren. Door TikTok likes te kopen heb je een grotere kans om daadwerkelijk ook echt door te breken.

Houd er wel rekening mee dat je het realistisch houd. Zomaar uit het niets 10,000 likes erbij is vrij opvallend en echte mensen krijgen dat door. Als ze door hebben dat je likes koopt, dan krijgen ze een slechte indruk van je en krijg je groeit je pagina juist minder. Probeer altijd meer TikTok likes te behouden, en bouw je groei langzaam op.

Waarom VolgersKopen de beste keuze is voor jou

Je staat nu natuurlijk al te popelen om te beginnen de wereld van social media & TikTok te veroveren. De beste service is VolgersKopen. We zijn een veilige, betaalbare en snelle dienst die een snelle levering garandeert.

Voordelen Likes kopen op TikTok van VolgersKopen:

 • Wij garanderen een snelle levering van je bestelling binnen korte tijd.
 • Ieder openbaar weergegeven profiel kan onze producten ontvangen
 • We vragen niet om een wachtwoord voor extra veiligheid. Zo kunnen we je profiel niet hacken, of je wachtwoord aan andere partijen doorgeven.
 • VolgersKopen biedt altijd scherpe prijzen op alle bestellingen.
 • Onze accounts zijn echt en zijn 40% Europees & Noord-Amerikaans, 40% Aziatisch & Arabisch en 20% bedrijven. Zo is je bestelling realistisch en geloofwaardig.

Een andere hele belangrijke reden om voor VolgersKopen te kiezen is de veiligheid. Wij garanderen veiligheid op twee verschillende manieren: veiligheid voor blokkering op TikTok, en veiligheid van je account. Wat blokkeerveiligheid betreft: we hebben een speciaal systeem ontwikkeld die het volgen, liken en bekijken van posts zo realistisch mogelijk maakt. TikTok is namelijk eigenlijk niet zo blij met dit soort diensten en probeert het te voorkomen en op te sporen. Als ze een account vinden die overduidelijk volgers heeft gekocht, dan blokkeren ze deze. Omdat wij TikTok likes met echte accounts en dit geleidelijk en natuurlijk doen, heeft TikTok dit niet door en zal je account niet worden geblokkeerd.

Daarnaast vragen wij je nooit om een wachtwoord van je TikTok account, sommige andere organisaties doen dit wel. Doordat wij geen wachtwoord vragen kan je er 100% zeker van zijn dat we je account niet hacken. Zelfs als we dit zouden willen doen kunnen we het niet, want we hebben geen wachtwoord. Zo kan je er ook gerust van zijn dat we je wachtwoord niet doorverkopen, want die hebben we niet eens.

Hoe koop je dan volgers bij VolgersKopen?

Het is eigenlijk heel simpel:

 1. Ga naar de TikTok Likes-pagina. Vul daarbij gegevens in zoals URL TikTok gebruikersnaam en je email.
 2. Kies een pakket uit. Vergeet niet dat het beter is om met kleine onopvallende hoeveelheden te beginnen, en het langzaam op te bouwen. Voeg ook een link toe zodat we weten welke post we moeten boosten.
 3. Zorg ervoor dat je profiel openbaar weergegeven wordt, wij leveren snel maar voor geslotenprofielen kunnen we niks doen.
 4. Voltooi je bestelling met Visa, Mastercard, Maestro, Apple Pay of Google Pay.
 5. Leun achterover en kijk hoe wij ons werk doen. Is de levering langzamer dan beloofd? Neem contact met ons op en wij beantwoorden al uw vragen.

Hoe
VolgersKopen werkt

1

Stap 1. Kies het pakket van uw keuze.
Kies je gewenste pakket
Kies het aantal views, likes, volgers of andere gewenste interactie. Wij hebben pakketten van verschillende groottes, afhankelijk van uw behoeften.

2

Stap 2. Voer uw gebruikersnaam of URL in.
Voer je gebruikersnaam of URL in
Voer de URL of gebruikersnaam in waar je de inhoud wilt ontvangen, zodat we weten waar we je gekochte activiteit naartoe moeten sturen.

3

Stap 3. Voltooi de betaling en ontvang uw bestelling.
Voltooi de betaling en ontvang je bestelling!
Kies je betaalmethode en betaal. Controleer je e-mail voor de bevestiging van je betaling. Je ontvangt je bestelling binnen de leveringstermijn van het pakket.

Terugkoppeling van onze klanten 😃

foto2

Harold’s Barber

Het heeft even geduurd voordat we adverteren op TikTok werkend kregen, het schoot zeker aan het begin niet echt op. Maar nadat we de diensten van dit bedrijf hadden gebruikt ging het razendsnel!

foto4

Sandra Klaver

TikTok is echt al heel lang m’n passie. Ik had echt het idee dat anderen zoveel sneller gingen als ik. Nu weet ik het geheim: eerst een boost kopen en vervolgens van de groei genieten.

foto2

Joannes

Er is zoiets als een TikTok algoritme. Met meer likes voor mijn video’s te kopen is mijn account meer in the picture gekomen en dus krijg ik nog meer likes. Viraal gaan, noemen ze dat. Dankjewel voor jullie vlotte afhandeling. Ik ga jullie zeker aanraden bij mijn vrienden.

foto3

Koenraad

Mijn TikTok profiel ziet er opeens veel aantrekkelijker uit sinds ik hier een likes pakket heb aangeschaft. Ik vind het echt de moeite om dit in een review te schrijven van ik raad het iedereen aan om via deze website een kleine investering te doen, waarvoor je een grote return of investment zal terug krijgen.

Veelgestelde Vragen (FAQ)

De accounts waarmee we liken zijn echte accounts waaraan niet te zien is dat de likes gekocht zijn. Daarnaast zal er nooit ergens op iemands scherm verschijnen dat je onze diensten hebt gebruikt.

Al onze levering worden zo snel mogelijk geleverd als we kunnen, maar grote leveringen duren wel langer dan kleine leveringen. Zo worden 1000 of minder likes binnen 24 uur geleverd, terwijl het bij grotere hoeveelheiden langer kan duren.

Bij VolgersKopen kan je betalen met Visa, Mastercard, Maestro, Apple Pay of Google Pay.

Nee, TikTok zal je account niet blokkeren omdat je gebruik maakt van onze diensten. Dit is omdat we een speciaal algoritme hebben ontworpen die het liken zo natuurlijk mogelijk maakt en zo niet opvalt bij TikTok. Om deze reden is ons systeem helemaal veilig en betrouwbaar.

Een hervulling betekent dat likes die zijn verdwenen of “afgesneden” gecompenseerd worden. VolgersKopen biedt geen automatische hervulling, maar dit kan wel aangevraagd worden door de klantenservice te mailen.

Onze Voordelen

Privacy en discretie gegarandeerd
Privacy en discretie gegarandeerd Privacy en Discretie Gegarandeerd

Wij verzamelen of slaan uw gegevens niet op. Wij delen uw gegevens niet met derden.

100% risicovrij gegarandeerd
100% risicovrij gegarandeerd 100% Risicovrij

Wij garanderen snelle levering door goed beveiligde protocollen. Wij maken gebruik van de beste beveiligingsoplossingen om ervoor te zorgen dat u een zo goed mogelijke ervaring heeft wanneer u voor onze diensten kiest.

24/7 ondersteuning
24/7 ondersteuning Toegewijde klantenservice

Onze klantenservice is altijd beschikbaar. Neem contact met ons op als u problemen ondervindt.

Servicegarantie
Servicegarantie Servicegarantie

Bij elke aankoop die u bij ons doet, krijgt u gegarandeerd de beste service. Wij geven 30 dagen garantie op onze diensten. Tijdens deze periode kunt u bij ons terecht met al uw vragen en/of problemen.

zo goed mogelijke resultaten
zo goed mogelijke resultatenZo goed mogelijke Resultaten

Wij streven ernaar onze producten en diensten voortdurend te verbeteren. Daarbij vertrouwen wij ook op uw feedback. Stuur ons uw suggesties, zodat wij ons best kunnen doen om u telkens weer zo goed mogelijke resultaten te kunnen bieden.

Eenvoudig bestelsysteem
Eenvoudig bestelsysteem Eenvoudig Bestellen

Ons bestelproces is eenvoudig en snel. Het duurt minder dan een minuut om een aankoop bij ons te doen.

   

Deze website maakt gebruik van cookies om u de beste ervaring op onze website te geven. Bekijk ons cookiebeleid.