Twitch Volgers Kopen

VolgersKopen is het #1 platform om je Twitch te promoten. Bestel nu volgers en krijg snel resultaat. Probeer vandaag nog!

Sorteren op

Prijs: Laag naar Hoog

Prijs: Laag naar Hoog

Prijs: Hoog naar Laag

Meest Populair

EUR

$

USD

SSL beveiligde verbinding
DSS-compatibel
Maak een eigen Planning!

Je kunt je eigen pakket samenstellen met zoveel volgers​ als je nodig hebt en opvallen in Twitch​.

Je kunt het niet hebben over live streaming zonder het te hebben over twitch, in het 4e kwartaal van 2020 waren er wereldwijd 5.4 miljard kijkuren besteed op het platform. Er zijn genoeg mensen met een groot aantal volgers.

Je hebt net een toffe gebruikersnaam aangemaakt, je bent klaar om te livestreamen en nieuwe volgers te krijgen. Zodra je voor het eerst live gaat zul je toch merken dat het lastiger is om je aantal twitch volgers te laten groeien dan verwacht.

Relevantie van Twitch voor streamers

Er zijn meerdere redenen waarom het zo moeilijk is om nieuwe volgers te vinden op twitch. Een van die redenen is dat twitch al veel andere streamers kent die enorm veel aandacht trekken. De concurrentie ligt dus heel erg hoog. Zodra je jezelf openbaar bekend maakt, moet je jezelf laten opvallen om een echte volgers basis te krijgen.

Dit kun je doen door sociale netwerken op te bouwen of door dure advertenties te kopen. Dit kan enorm lastig zijn aan het begin. Live streamers die nog niet zo groot zijn, krijgen minder aandacht en krijgen daardoor dus minder kansen om zichzelf te onderscheiden dan grotere live streamers. Daarom geeft onze service jouw profiel de kans om een voorsprong te krijgen op een veel laagdrempelige en goedkopere manier door simpelweg twitch volgers te kopen.

Hoe zorgen wij ervoor dat jouw Twitch account wordt gepromoot?

Wij hebben onze eigen algoritmes die ervoor zorgen dat jij op een veilige manier toch aan een groot aantal volgers kunt komen. Dit doen wij met een levering tussen de 2-6 dagen, en daarnaast bieden wij ook een geld-terug garantie aan. Wij doen er via onze klantenservice alles aan om ervoor te zorgen dat onze cliënten tevreden zijn met ons product. Niet alleen tijdens, maar ook na de aankoop. Zodra jouw twitch volgers groeien wordt het makkelijker om het momentum op te pakken.

Zoals eerder gezegd is het heel moeilijk om als kleine livestream te groeien omdat er minder aandacht voor je is, en je je dus moeilijk kunt onderscheiden van andere streamers. Maar andersom werkt dit effect ook. Zodra jij die initiële boost krijgt, door een aantal twitch streamers te kopen, komt er ook meer aandacht voor jouw profiel. Dit wordt ook wel een “positieve feedback loop” genoemd en is essentieel voor elke beginnende, maar ook ervaren streamer. Mogelijke voordelen van onze service zijn:

 • jezelf een initiële voorsprong geven aan het begin van je carrière door een basis te creëren waar je later verder op kunt bouwen
 • een boost geven aan live streamers met stagnerende groei
 • meer aandacht van kijkers zodra je live gaat
 • groeiende volgers basis
 • een groter bereik
 • kans om jezelf op twitch te promoten door onze service te gebruiken om je social media platforms te promoten
 • het is makkelijker om als grotere live streamer een netwerk op te bouwen met andere live-streamers

Waarom is onze service zo waardevol, en hoe blijf je doorgroeien?

Wat je al gauw zult merken zodra je een goed inkomen wilt halen uit twitch is dat het heel lastig is geworden om je tijd te managen. Het was vroeger heel erg mogelijk om gewoon naar je werk te gaan en daarnaast succesvol te zijn als een streamer. Tegenwoordig kost het veel meer input en ben je heel gauw heel veel tijd kwijt. Maar dat is ook precies een van de vele redenen waarom je zo een boost van onze service zo goed kunt gebruiken.

Je hebt al genoeg dingen waar je op moet focussen zoals tijd vrijmaken, in een goed humeur zijn voor je fans, goed worden in de game, creatief materiaal bedenken etc. Wij besparen een hoop tijd voor mensen die tijd willen besteden aan betrokkenheid binnen hun niche, en zorgen er tegelijkertijd dat dit op een veilige en natuurlijke manier gebeurd.
Wat is nou beter dan groei meemaken voor jouw account terwijl je aan het slapen bent? Twitch is op bepaalde manieren net als heel veel andere social media platformen:

 • de meeste mensen zijn niet geïnteresseerd in een profiel totdat ze merken dat andere mensen er ook geïnteresseerd in zijn
 • voor het algoritme valt het ook op dat je aan het groeien bent, daardoor wordt je vaker voorgesteld bij andere kijkers
 • twitch volgers moeten op een natuurlijke manier groeien om niet op te vallen in het systeem

Overweeg om echte Twitch-volgers te kopen

Dit zijn allemaal dingen die wij voor je regelen, en waar je je nu geen zorgen om hoeft te maken. Toch zijn er wel dingen waar je op moet letten om je groei te blijven voortzetten, er zijn namelijk een aantal kenmerken waarom twitch ook anders is dan andere platformen:

 • dingen zoals follow for follow zijn minder effectief dan op platformen zoals instagram
 • het gaat meer om het aantal uren die mensen besteden op je platform
 • op volgers na zijn er niet heel veel laagdrempelige manieren om jezelf te promoten
 • het gaat meer om lange termijn aandacht voor je streams dan om simpele likes en comments onder een post

Nadat je je boost heeft gekregen is het heel erg belangrijk dat je hierop verder blijft bouwen. Je hebt nu een hele waardevolle voorsprong, en houdt meer tijd over. Maak hier gebruik van door:

 • eventueel meer tijd te spenderen aan goed worden in de game die je speelt
 • betere sfeer te creëren voor je trouwe kijkers
 • focussen op hoe je jezelf verder op een unieke manier kunt
 • onderscheiden van de rest
 • frequenter en/of consistent te streamen

Kort gezegd is onze service een enorme kans om een grote hoeveelheid druk van live streamers te ontnemen door het makkelijker voor ze te maken om gevonden te worden door andere. Hierdoor kun jij je weer gaan focussen op waar het echt om gaat; een goede livestreamer zijn, en je kijkers blij houden!

Hoe
VolgersKopen werkt

1

Stap 1. Kies het pakket van uw keuze.
Kies je gewenste pakket
Kies het aantal views, likes, volgers of andere gewenste interactie. Wij hebben pakketten van verschillende groottes, afhankelijk van uw behoeften.

2

Stap 2. Voer uw gebruikersnaam of URL in.
Voer je gebruikersnaam of URL in
Voer de URL of gebruikersnaam in waar je de inhoud wilt ontvangen, zodat we weten waar we je gekochte activiteit naartoe moeten sturen.

3

Stap 3. Voltooi de betaling en ontvang uw bestelling.
Voltooi de betaling en ontvang je bestelling!
Kies je betaalmethode en betaal. Controleer je e-mail voor de bevestiging van je betaling. Je ontvangt je bestelling binnen de leveringstermijn van het pakket.

Terugkoppeling van onze klanten 😃

foto1

Abba

Normaal gesproken maak ik geen gebruik van social media boost platformen, maar ik besloot deze dan toch een kans te geven. Hoe cliche het ook klinkt; de service beviel me enorm en ik kan het iedereen aanraden die erover nadenkt.

foto3

Henk Koppes

Ik zat bijna op 100 volgers maar kwam er maar moeilijk overheen. Toen probeerde ik VolgersKopen en BOOM, 125. Thx gasten, fantastisch

Veelgestelde Vragen (FAQ)

Wij zullen nooit vragen om je inloggegevens, geef deze daarom ook nooit uit aan iemand. Wij hoeven alleen maar te weten voor welk profiel de service is bedoeld, en hebben hier geen gevoelige informatie voor nodig!

Omdat je geen inloggegevens nodig hebt om ons product te gebruiken, kun je dus ook de service gebruiken om voor iemand anders een aankoop te doen. Wij hoeven alleen maar te weten voor welk profiel het is bedoeld.

Zodra een bestelling bezig is met vervuld te worden, kunnen wij hem deze niet meer stopzetten en omzetten naar een andere service.

Wij raden het je af om dit uit te proberen. Wij zorgen er namelijk met ons algoritme voor dat alles dat gebeurd op een natuurlijk manier plaatsvindt. Maar als jij gebruik maakt van meerdere services tegelijkertijd, dan kan dit alsnog fout gaan. De activiteiten op jou profiel kunnen dan dus alsnog opvallen. Voorkom problemen, en doe dit daarom niet!

Onze service is wereldwijd gericht. Je kunt van waar dan ook een bestelling doen met simpelweg een creditcard. Een aantal landen waar wij bestellingen vandaan krijgen zijn Australië, Canada, Verenigde Staten, Engeland, Ierland, India, Italië, Duitsland, Nigeria en Spanje. Daarnaast zijn er nog veel meer landen op te noemen.

Onze Voordelen
Privacy en discretie gegarandeerd
Privacy en discretie gegarandeerd Privacy en Discretie Gegarandeerd

Wij verzamelen of slaan uw gegevens niet op. Wij delen uw gegevens niet met derden.

100% risicovrij gegarandeerd
100% risicovrij gegarandeerd 100% Risicovrij

Wij garanderen snelle levering door goed beveiligde protocollen. Wij maken gebruik van de beste beveiligingsoplossingen om ervoor te zorgen dat u een zo goed mogelijke ervaring heeft wanneer u voor onze diensten kiest.

24/7 ondersteuning
24/7 ondersteuning Toegewijde klantenservice

Onze klantenservice is altijd beschikbaar. Neem contact met ons op als u problemen ondervindt.

Servicegarantie
Servicegarantie Servicegarantie

Bij elke aankoop die u bij ons doet, krijgt u gegarandeerd de beste service. Wij geven 30 dagen garantie op onze diensten. Tijdens deze periode kunt u bij ons terecht met al uw vragen en/of problemen.

zo goed mogelijke resultaten
zo goed mogelijke resultatenZo goed mogelijke Resultaten

Wij streven ernaar onze producten en diensten voortdurend te verbeteren. Daarbij vertrouwen wij ook op uw feedback. Stuur ons uw suggesties, zodat wij ons best kunnen doen om u telkens weer zo goed mogelijke resultaten te kunnen bieden.

Eenvoudig bestelsysteem
Eenvoudig bestelsysteem Eenvoudig Bestellen

Ons bestelproces is eenvoudig en snel. Het duurt minder dan een minuut om een aankoop bij ons te doen.

   

Deze website maakt gebruik van cookies om u de beste ervaring op onze website te geven. Bekijk ons cookiebeleid.