Servicevoorwaarden

SSL beveiligde verbinding
DSS-compatibel
 1. Met de plaatsing van een bestelling gaat u akkoord met de algemene voorwaarden en de werkwijze van Volger-Kopen en ziet u af van uw wettelijke bedenktijd.
 2. Elke bestelling kan geannuleerd of gewijzigd worden zolang onze servers nog niet begonnen zijn met het leverproces van de dienst en/of product; voordat de campagne definitief gestart is.
 3. Bestellingen worden binnen 72 uur verwerkt, mocht dit niet het geval zijn kan je beroep doen op een terugbetaling, m.u.v. casuïstiek waar Volger-Kopen geen invloed op kan uitoefenen.
 4. Elk product is op eigen risico. Volger-Kopen is niet verantwoordelijk voor enige berispingen en/of blokkades van uw account. Dit is gebaseerd op het feit dat wij geen duidelijk beeld kunnen schetsen van mogelijke historische gebeurtenissen met het account.
 5. Wanneer het gekochte product, bijvoorbeeld volgers of likes, verdwijnen is Volger-Kopen niet aansprakelijk. Mogelijke terugbetalingen staat in ons Refund Policy De refill periode van het product is 30 dagen, tenzij anders op de productpagina staat aangegeven.
  1. De refill garantie vervalt wanneer de gebruikersnaam wordt aangepast.
 6. Bestellingen die niet geleverd kunnen worden doordat de username incorrect is of het account op privé staat worden gemarkeerd als geleverd.
 7. Wanneer een account incorrect is, of wanneer een account langer dan 30 dagen op privé staat, of langer dan 45 dagen niets heeft geplaatst is Volger-Kopen in staat om het account op te schorten uit de systemen voor o.a. automatische producten.
 8. Producten met een uitgestelde levering, zoals de “automatische” producten, hebben een geldigheid van 4 maanden. Mochten de tegoeden binnen deze periode niet verbruikt worden, hebben wij het recht om de bestelling op te schorten.
 9. Wanneer een account bepaalde instellingen wilt, ondanks dat op de productpagina anders wordt geadviseerd, is dit op eigen risico (zoals bijvoorbeeld de instellingen voor dripfeed). Indien de afwijkende instellingen resulteren in een te lage of juist te hoge levering is Volger-Kopen daar niet aansprakelijk voor.
 10. Tijdens betaling dient u een mailadres op te geven. Wanneer er problemen worden geconstateerd zullen wij dit mailadres gebruiken om contact op te nemen. Wanneer wij u niet kunnen contacteren, of u geen reactie geeft, en de leveringstermijn is verstreken kunnen wij het aankoopbedrag niet meer storneren.
 11. Tijdens het bestelproces kan uw IP adres geregistreerd en bewaard worden zolang de volledige afhandeling en/of verantwoording van deze bestelling loopt.
 12. Persoonlijke gegevens worden nooit aan derden gegeven en/of verkocht. Hoe er verder met persoonlijke gegevens om wordt gegaan staat in onze Privacybeleid.
 13. Bij misbruik en/of fraude zullen wij in elke situatie aangifte doen.
 14. Een volledige algemene voorwaarden wordt verstrekt op aanvraag, contact kunt u d.m.v. het contactformulier op onze website met ons opnemen.

 

Onze Voordelen
Privacy en discretie gegarandeerd
Privacy en discretie gegarandeerd Privacy en Discretie Gegarandeerd

Wij verzamelen of slaan uw gegevens niet op. Wij delen uw gegevens niet met derden.

100% risicovrij gegarandeerd
100% risicovrij gegarandeerd 100% Risicovrij

Wij garanderen snelle levering door goed beveiligde protocollen. Wij maken gebruik van de beste beveiligingsoplossingen om ervoor te zorgen dat u een zo goed mogelijke ervaring heeft wanneer u voor onze diensten kiest.

24/7 ondersteuning
24/7 ondersteuning Toegewijde klantenservice

Onze klantenservice is altijd beschikbaar. Neem contact met ons op als u problemen ondervindt.

Servicegarantie
Servicegarantie Servicegarantie

Bij elke aankoop die u bij ons doet, krijgt u gegarandeerd de beste service. Wij geven 30 dagen garantie op onze diensten. Tijdens deze periode kunt u bij ons terecht met al uw vragen en/of problemen.

zo goed mogelijke resultaten
zo goed mogelijke resultatenZo goed mogelijke Resultaten

Wij streven ernaar onze producten en diensten voortdurend te verbeteren. Daarbij vertrouwen wij ook op uw feedback. Stuur ons uw suggesties, zodat wij ons best kunnen doen om u telkens weer zo goed mogelijke resultaten te kunnen bieden.

Eenvoudig bestelsysteem
Eenvoudig bestelsysteem Eenvoudig Bestellen

Ons bestelproces is eenvoudig en snel. Het duurt minder dan een minuut om een aankoop bij ons te doen.

   

Deze website maakt gebruik van cookies om u de beste ervaring op onze website te geven. Bekijk ons cookiebeleid.