Instagram Likes Kopen

Ben je op zoek naar een organische boost voor je Instagram-pagina? Hier komt VolgersKopen! Bestel nu likes en krijg snel resultaat!

Sorteren op

Prijs: Laag naar Hoog

Prijs: Laag naar Hoog

Prijs: Hoog naar Laag

Meest Populair

EUR

$

USD

SSL beveiligde verbinding
DSS-compatibel
Maak een eigen Planning!

Je kunt je eigen pakket samenstellen met zoveel likes​ als je nodig hebt en opvallen ​in Instagram​.

Boost het aantal volgers en likes op je Instagram account! Wij bieden een aantal pakketten aan waarmee je veilig echte, goedkope likes kan kopen voor je Instagram foto’s. Het verwerken duurt slechts 5 minuten en we leveren ze snel maar wel geleidelijk, dus niet in één keer.

Het kopen van dit product gaat in een paar eenvoudige stappen- beste kwaliteit beschikbaar. Eerst zul je een foto moeten plaatsen, dan je gebruikersnaam en e-mailadres doorsturen en daarna handelen wij je bestelling af. We staan bekend om onze snelle levering, dus je zult al gauw meer hartjes onder je foto zien staan. Op deze manier vergroot je de zichtbaarheid en populariteit van je profiel op Instagram in korte tijd.

Bestelling plaatsen en ontvang likes onder je Instagram fotos!

Is Instagram Likes Kopen betrouwbaar? Erg Meedenkend Strategie

Dit product is absoluut veilig en betrouwbaar, en dit is waarom:

 • We zullen je gebruikersnaam en andere gegevens nooit opslaan bij of delen met derden, ze zijn bij ons in veilige handen.
 • We vragen niet naar je accountgegevens of je wachtwoord.
 • Je krijgt twee dagen service bij iedere bestelling.
 • We gaan altijd voor een hoge kwaliteit en nemen de wensen van onze klanten serieus.
 • Betalingen gaan veilig via creditcard of Google Pay.
 • We staan garant voor een snelle levering, waardoor je onmiddellijk merkt of je daadwerkelijk nieuwe volgers en meer likes op Instagram krijgt.
 • Ons product is organisch, omdat we gebruik maken van authentieke accounts!

Kan ik Nederlandse Instagram Likes Kopen?

We hebben volgers over de hele wereld in ons netwerk! De verdeling is als volgt: 40% Amerikaans/Europees, 40% Arabisch/Aziatisch en 20% zakelijke accounts van andere bedrijven. Er kunnen dus Nederlandse Instagram likes bijzitten, maar het is een kwestie van toeval.

Je kunt nu Goedkoop Instagram Likes Kopen

 • Voor een scherpe prijs krijg je meer populariteit op Instagram.
 • Iedereen kun je Instagram foto’s bewonderen, of het nu gaat om fotografische kunstwerkjes, leuke vakantiekiekjes of inspirerende ideeën.
 • Net zoals op andere sociale media zijn de eerste volgers en hartjes het belangrijkst, daarna volgen er vanzelf meer. Je Instagram account kan zo snel populair worden; duizenden instagram gebruikers zullen uw account zien.
 • We bieden pakketten aan in verschillende prijscategorieën, van 100 tot 50.000 organisch gegeven likes.
 • Het verwerken van je bestelling gaat snel. Het product wordt snel en met een natuurlijke spreiding geleverd, dus niet allemaal in één keer.
 • Onze klantenservice is altijd bereikbaar, als er zich een probleem voordoet of als je likes en volgers niet snel worden geleverd, dan krijg je in ieder geval binnen 30 dagen je geld terug.

Probeer onze minimumpakketten voor uw Instagram-berichten:

Kan Instagram mijn account blokkeren? Hoe Repercussies te Voorkomen

Volgens de Autoriteit Consument & Markt is het niet gepast als Nederlandse bedrijven en influencers Instagram likes kopen, omdat de aanschaf hiervan consumenten kan misleiden. Ook staat er in de richtlijnen van het platform zelf dat het niet toegestaan is om programma’s van derden (third party programs) te gebruiken. Wij zijn een derde partij, dus is het per definitie niet toegestaan. Check altijd even de richtlijnen van het platform (in dit geval Instagram).

Waarom zijn Instagram Likes zo belangrijk in de zakenwereld van vandaag?

Deze likes zijn belangrijke sociale signalen op Instagram, omdat ze direct verbonden zijn met het algoritme van dit platform. Ze bepalen de zichtbaarheid en het bereik van een account op deze platforms.
Voor bedrijven is het zeer waardevol om deze opties van Instagram te gebruiken, omdat het voor hun geloofwaardigheid genereert op sociale media en bij hun online identiteit. Berichten die weinig Instagram likes hebben zijn minder geloofwaardig en dit is niet positief voor de brand image van het bedrijf.

Waarom is online aanwezigheid nog steeds belangrijk in de moderne wereld?

Bovendien kan online zichtbaarheid zorgen voor een groter bereik. Een bedrijf kan zo meer potentiële klanten bereiken dan anders. Het gaat ten slotte wel om de populariteit van je bedrijf, en sociale media kunnen inzicht geven in deze populariteit.

Het goede nieuws is dat je deze populariteit kan kopen, en zo je merk geloofwaardiger maken. Maar vergeet niet dat de kwaliteit niet in het geding mag kopen, ook al koop je goede kwaliteit volgers.

Het is belangrijk om kwaliteit als prioriteit te blijven zien, zodat je volgers blijven en je duizenden instagram gebruikers krijgt. Het is alleen een steuntje in de rug, om het in gang te zetten.

Hoe werkte Instagram eerder & hoe werkt het nu?

Geloven in iets dat je niet begrijpt kan lastig zijn. Dat is ook de reden dat er zoveel misvattingen zijn over dit platform. Er zijn redenen dat sommige posts veel meer views krijgen dan andere, en hoe het platform beslist wat jij te zien krijgt in je feed of Explore.

Het algoritme uitgelegd

Instagram heeft niet één enkel algoritme. Er zijn er meerdere en daarnaast ook andere processen. Elk van deze algoritmen heeft een ander doel.

Geschiedenis van Instagram: Hoe Het Allemaal Begon

In 2010 bestond het platform alleen nog uit een reeks foto’s in chronologische volgorde. Toen er steeds meer gebruikers kwamen werd het steeds moeilijker om iedereen alle content te laten zien. Rond 2016 misten gebruikers wel meer dan 70% van de posts in hun feed.

Er zijn nu aparte algoritmen voor exploring, Feed en Reels. Gebruikers willen hun vrienden volgen in Stories, maar in Explore zien ze niet iets totaal nieuws. Instagram rangschikt dingen op verschillende manieren, gebaseerd op hoe mensen dit gebruiken.

Vroeger waren er weinig bedrijven op Instagram

Vroeger was Instagram niet heel populair als platform voor het aanbieden van producten en diensten van bedrijven. Het was vooral een persoonlijke app die men gebruikte voor het posten van foto’s en video’s.
Nu is dat total anders. Steeds meer bedrijven gebruiken Instagram om hun klanten te bereiken.

Meer likes betekent meer populariteit en meer geloofwaardigheid
Wanneer jouw posts populair zijn op Instagram of andere platforms, dan wordt je gezien al seen autoriteit, en je bekendheid zal een grote vlucht nemen. Dit is een goede boost voor je geloofwaardigheid. Voor bedrijven en merken is dit zeer positief.

In één klap populair: Creëer de Juiste Campagne Strategie

Als er één schaap over de dam is, volgen er meer. Zoals het spreekwoord zegt, kopiëren mensen het gedrag van anderen. Als men ziet dat een foto veel likes heeft gekregen, trekt de foto meer aandacht en krijgt nog meer Instagram views. Zowel door het algoritme van het platform, maar ook door hoe de gemiddelde mens psychologisch in elkaar zit. Bovendien blijven jouw

Instagram volgers jouw content ontvangen. Met onze auto-like optie blijf je het product ontvangen bij iedere nieuwe posten op je sociale media. Hierdoor koop je automatisch likes wanneer je een Instagram foto post. De andere optie is om meteen in één keer een grote hoeveelheid likes voor eerder geplaatste foto’s te kopen.

Hoe
VolgersKopen werkt

1

Stap 1. Kies het pakket van uw keuze.
Kies je gewenste pakket
Kies het aantal views, likes, volgers of andere gewenste interactie. Wij hebben pakketten van verschillende groottes, afhankelijk van uw behoeften.

2

Stap 2. Voer uw gebruikersnaam of URL in.
Voer je gebruikersnaam of URL in
Voer de URL of gebruikersnaam in waar je de inhoud wilt ontvangen, zodat we weten waar we je gekochte activiteit naartoe moeten sturen.

3

Stap 3. Voltooi de betaling en ontvang uw bestelling.
Voltooi de betaling en ontvang je bestelling!
Kies je betaalmethode en betaal. Controleer je e-mail voor de bevestiging van je betaling. Je ontvangt je bestelling binnen de leveringstermijn van het pakket.

Terugkoppeling van onze klanten 😃

foto3

Theodoor

De eerste keer dat ik Instagram likes ging kopen was echt een uitdaging. Allereerst wist ik niet wat de beste service was op de markt. En daarnaast wist ik ook niet met welke prijzen ik rekening moest houden. Maar nu ben ik blij met deze dienst. Het heeft me stap voor stap geholpen waardoor ik nu een ware Instagram guru ben.

foto2

Daan

Een tevreden klant! De bestelling van mijn likes was snel geregeld en ik kreeg ze netjes binnen een dag de binnen. Ik maakte een beetje zorgen, omdat alles er niet in een keer erop stonden. Maar de klantenservice stelde me gerust dat het aantal langzaam wordt opgebouwd, zodat het realistischer overkomt. Verder wel een snelle levering. Zou het zeker aanraden!

foto1

Elise

Je kunt in een keer kei veel likes te kopen voor Instagram. Zeker mooi. Ook snel geleverd allemaal. Dikke 10.

foto3

Robert-Jan

De beste website om te gebruiken bij het verschaffen van Instagram likes en Instagram volgers. Je krijgt echte likes en volgers van goede kwaliteit voor je sociale media en je kan in een keer een groot aantal kopen en ze worden snel geleverd. Ik heb nu meerdere keren gebruik gemaakt van deze goede service. Het duurt enkele minuten om te regelen en je account krijgt meteen een boost. Veilig en betrouwbaar!

foto2

FerdiFerdi

Ik was eerst sceptisch over deze SMM-services. Daarom heb ik eerst meerdere reviews gelezen van verschillende providers. Uiteindelijk kwam ik uit bij VolgersKopen en besloot het te proberen. Ik kocht Instagram likes via VolgersKopen, en hierdoor hb ik meer volgers gekregen op mijn Instagram account. Al met al ben ik zeer tevreden en zal ik het zeker opnieuw aanschaffen.

foto4

Lisa

Ik had nog nooit gehoord van deze social media marketingservice providers. Ik was best argwanend. Ook hoorde ik dat Instagram het kopen van volgers niet toestaat. Toch besloot ik het te proberen. Een vriend van me raadde me VK aan, en ik k on me vinden in wat hij me vertelde. En hij had gelijk; VK is de beste. Ze komen na wat ze beloven, en dat is waardevol tegenwoordig.

foto2

Rob

Elk zichzelf respecterende influencer wil graag in de kijker staan. Maar daarvoor moet je wel genoeg likes op je posts kunnen verzamelen. Het geheim van het succes vond ik hier op deze toffe website. Ik heb ondertussen een derde pakket aangeschaft. Mijn beste idee ooit!

reviewer_photo

Jeroen

Ik ben trots op wat ik gedaan heb vandaag. Het is van onbetaalbaar belang dat mijn posts veel likes hebben en dat bereik je niet zomaar. Op de website van Volgers Kopen kocht ik een pakketje likes voor mijn laatste berichten en daarmee staat mijn account plots in de kijker.

Veelgestelde Vragen (FAQ)

Je kunt er maximaal 50.000 kopen. Als we grotere pakketten zouden verkopen, zou het ongeloofwaardig kunnen overkomen, daarom houden we enkele aan dat enigszins realistisch is. Zelfs enkele likes kan al een enorme boost geven, doordat andere mensen gaan volgen.

Ja, je moet je Instagram account op openbaar zetten om likes te kunnen ontvangen. We kunnen niet bij je Instagram foto’s komen wanneer je account op privé staat en dan kunnen we de foto’s ook niet liken. Je kunt eventueel na de levering het account weer op privé zetten.

Ze zijn afkomstig van echte mensen met echte accounts. Daardoor zullen ze ook niet verdwijnen als de regels van Instagram veranderen.

Het staat je altijd vrij foto’s te verwijderen, maar denk eraan dat je likes dan ook verdwijnen. Je kunt natuurlijk wel weer nieuwe likes kopen voor een ander account.

Als de levering niet binnen 10 dagen na het bestellen van het product is gestart of je hebt niet het product gekregen dat je hebt besteld, dan kun je om terugbetaling vragen. De terugbetaling ontvang je binnen een termijn van 30 dagen. De mogelijkheid bestaat dat accounts zijn weggevallen, je hebt bijvoorbeeld 1000 volgers besteld en na een week heb je er 100 te weinig. In dat geval kun je gebruik maken van de nuloptie, aanvuloptie, de volgers worden dan aangevuld. Neem contact op met de klantenservice om het te regelen. Ze zullen er meteen werk van maken.

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor VolgersKopen voor het kopen van instagram likes. Ten eerste ben je verzekerd van 100% privacy, vlotte levering en discretie, omdat VolgersKopen jouw persoonlijke informatie niet opslaat. Jouw gegevens worden niet bewaard of gedeeld met andere partijen. Bovendien heft VolgersKopen een toegewijde klantenservice die klaarstaat om jou te helpen bij eventuele problemen. Alle aankopen zijn verzekerd met geld-terug garantie. Je kan zeker zijn van organische zoekresultaten en hoeft je geen zorgen te maken over Instagram-bots die jouw account kunnen blokkeren.

Wanneer je kiest voor een betrouwbare provider als VolgersKopen, kan het eigenlijk niet eenvoudiger. Maak als eerste een keuze tussen de vele opties die VolgersKopen biedt. Selecteer vervolgens de betaalwijze, bevestig en wacht dan tot je het ontvangt. Super makkelijk, toch?

Kies voor de kwaliteitsservice van VolgersKopen, waar we veel kennis hebben van deze voorwaarden. We doen het rustig aan zodat het lijkt op organische activiteit, die niet te traceren is door Instagram bots.

Een goede serviceprovider zal alleen vragen om de gebruikersnaam van jouw Instagram account en verder niets. Sommige providers vragen ook om je wachtwoord. Deze services kan je beter vermijden.

Onze service is bedoeld voor gebruikers over de hele wereld. Gebruikers kunnen overal ter wereld de diensten gebruiken en betalen met creditcard. Onze service heeft de meeste gebruikers in de VS, het VK, Canada, Australië, India, Italië, Ierland, Spanje, Nigeria, etc. Het maakte niet uit waar je je bevindt en waar jouw volgers zich bevinden. VolgersKopen neemt jou het werk uit handen.

Onze Voordelen

Privacy en discretie gegarandeerd
Privacy en discretie gegarandeerd Privacy en Discretie Gegarandeerd

Wij verzamelen of slaan uw gegevens niet op. Wij delen uw gegevens niet met derden.

100% risicovrij gegarandeerd
100% risicovrij gegarandeerd 100% Risicovrij

Wij garanderen snelle levering door goed beveiligde protocollen. Wij maken gebruik van de beste beveiligingsoplossingen om ervoor te zorgen dat u een zo goed mogelijke ervaring heeft wanneer u voor onze diensten kiest.

24/7 ondersteuning
24/7 ondersteuning Toegewijde klantenservice

Onze klantenservice is altijd beschikbaar. Neem contact met ons op als u problemen ondervindt.

Servicegarantie
Servicegarantie Servicegarantie

Bij elke aankoop die u bij ons doet, krijgt u gegarandeerd de beste service. Wij geven 30 dagen garantie op onze diensten. Tijdens deze periode kunt u bij ons terecht met al uw vragen en/of problemen.

zo goed mogelijke resultaten
zo goed mogelijke resultatenZo goed mogelijke Resultaten

Wij streven ernaar onze producten en diensten voortdurend te verbeteren. Daarbij vertrouwen wij ook op uw feedback. Stuur ons uw suggesties, zodat wij ons best kunnen doen om u telkens weer zo goed mogelijke resultaten te kunnen bieden.

Eenvoudig bestelsysteem
Eenvoudig bestelsysteem Eenvoudig Bestellen

Ons bestelproces is eenvoudig en snel. Het duurt minder dan een minuut om een aankoop bij ons te doen.

   

Deze website maakt gebruik van cookies om u de beste ervaring op onze website te geven. Bekijk ons cookiebeleid.