Instagram Likes Kopen

VolgersKopen is de No 1 marktplaats voor Sociale-Media-Marketing, waar je goedkope likes op Instagram kunt kopen. Probeer vandaag nog meer Instagram likes!

SSL beveiligde verbinding
DSS-compatibel

Sorteren op

Prijs: Laag naar Hoog

Prijs: Laag naar Hoog

Prijs: Hoog naar Laag

Meest Populair

EUR

$

USD

Vertrouwen beoordelingen
30 dagen geld-terug-garantie

Boost het aantal volgers en likes op je Instagram account! Wij bieden een aantal pakketten aan waarmee je veilig echte, goedkope likes kan kopen voor je Instagram foto’s. Het verwerken duurt slechts 5 minuten en we leveren ze snel maar wel geleidelijk, dus niet in één keer.

Het kopen van dit product gaat in een paar eenvoudige stappen. Eerst zul je een foto moeten plaatsen, dan je gebruikersnaam en e-mailadres doorsturen en daarna handelen wij je bestelling af. We staan bekend om onze snelle levering, dus je zult al gauw meer hartjes onder je foto zien staan. Op deze manier vergroot je de zichtbaarheid en populariteit van je profiel op Instagram in korte tijd.

Probeer onze minipakketten: 5, 10, 20, 25, 50

Kan ik Nederlandse Instagram Likes Kopen?

We hebben volgers over de hele wereld in ons netwerk! De verdeling is als volgt: 40% Amerikaans/Europees, 40% Arabisch/Aziatisch en 20% zakelijke accounts van andere bedrijven. Er kunnen dus Nederlandse Instagram likes bijzitten, maar het is een kwestie van toeval.

Is Instagram Likes Kopen betrouwbaar?

Dit product is absoluut veilig en betrouwbaar, en dit is waarom:

 • We zullen je gebruikersnaam en andere gegevens nooit opslaan bij of delen met derden, ze zijn bij ons in veilige handen.
 • We vragen niet naar je accountgegevens of je wachtwoord.
 • Je krijgt twee dagen service bij iedere bestelling.
 • We gaan altijd voor een hoge kwaliteit en nemen de wensen van onze klanten serieus.
 • Betalingen gaan veilig via creditcard of Google Pay.
 • We staan garant voor een snelle levering, waardoor je onmiddellijk merkt of je daadwerkelijk nieuwe volgers en meer likes op Instagram krijgt.
 • Ons product is organisch, omdat we gebruik maken van authentieke accounts!

Je kunt nu Goedkoop Instagram Likes Kopen

 • Voor een scherpe prijs krijg je meer populariteit op Instagram.
 • Iedereen kun je Instagram foto’s bewonderen, of het nu gaat om fotografische kunstwerkjes, leuke vakantiekiekjes of inspirerende ideeën.
 • Net zoals op andere sociale media zijn de eerste volgers en hartjes het belangrijkst, daarna volgen er vanzelf meer. Je Instagram account kan zo snel populair worden.
 • We bieden pakketten aan in verschillende prijscategorieën, van 100 tot 50.000 organisch gegeven likes.
 • Het verwerken van je bestelling gaat snel. Het product wordt snel en met een natuurlijke spreiding geleverd, dus niet allemaal in één keer.
 • Onze klantenservice is altijd bereikbaar, als er zich een probleem voordoet of als je likes en volgers niet snel worden geleverd, dan krijg je in ieder geval binnen 30 dagen je geld terug.

Kan Instagram mijn account blokkeren?

Volgens de Autoriteit Consument & Markt is het niet gepast als Nederlandse bedrijven en influencers Instagram likes kopen, omdat de aanschaf hiervan consumenten kan misleiden. Ook staat er in de richtlijnen van het platform zelf dat het niet toegestaan is om programma’s van derden (third party programs) te gebruiken. Wij zijn een derde partij, dus is het per definitie niet toegestaan. Check altijd even de richtlijnen van het platform (in dit geval Instagram).

In één klap populair

Als er één schaap over de dam is, volgen er meer. Zoals het spreekwoord zegt, kopiëren mensen het gedrag van anderen. Als men ziet dat een foto veel likes heeft gekregen, trekt de foto meer aandacht en krijgt nog meer Instagram views. Zowel door het algoritme van het platform, maar ook door hoe de gemiddelde mens psychologisch in elkaar zit. Bovendien blijven jouw

Instagram volgers jouw content ontvangen. Met onze auto-like optie blijf je het product ontvangen bij iedere nieuwe posten op je sociale media. Hierdoor koop je automatisch likes wanneer je een Instagram foto post. De andere optie is om meteen in één keer een grote hoeveelheid likes voor eerder geplaatste foto’s te kopen.

Hoe
VolgersKopen werkt

1

Stap 1. Kies het pakket van uw keuze.
Kies je gewenste pakket
Kies het aantal views, likes, volgers of andere gewenste interactie. Wij hebben pakketten van verschillende groottes, afhankelijk van je behoeften.

2

Stap 2. Voer uw gebruikersnaam of URL in.
Voer je gebruikersnaam of URL in
Voer de URL of gebruikersnaam in waar je de inhoud wilt ontvangen, zodat we weten waar we je gekochte activiteit naartoe moeten sturen.

3

Stap 3. Voltooi de betaling en ontvang uw bestelling.
Voltooi de betaling en ontvang je bestelling!
Kies je betaalmethode en betaal. Controleer je e-mail voor de bevestiging van je betaling. Je ontvangt je bestelling binnen de leveringstermijn van het pakket.

Terugkoppeling van onze klanten 😃

Door VolgersKopen
comentários ícone
Geverifieerde beoordelingen

Theodoor

De eerste keer dat ik Instagram likes ging kopen was echt een uitdaging. Allereerst wist ik niet wat de beste service was op de markt. En daarnaast wist ik ook niet met welke prijzen ik rekening moest houden. Maar nu ben ik blij met deze dienst. Het heeft me stap voor stap geholpen waardoor ik nu een ware Instagram guru ben.

Door VolgersKopen
comentários ícone
Geverifieerde beoordelingen

Daan

Een tevreden klant! De bestelling van mijn likes was snel geregeld en ik kreeg ze netjes binnen een dag de binnen. Ik maakte een beetje zorgen, omdat alles er niet in een keer erop stonden. Maar de klantenservice stelde me gerust dat het aantal langzaam wordt opgebouwd, zodat het realistischer overkomt. Verder wel een snelle levering. Zou het zeker aanraden!

Door VolgersKopen
comentários ícone
Geverifieerde beoordelingen

Elise

Je kunt in een keer kei veel likes te kopen voor Instagram. Zeker mooi. Ook snel geleverd allemaal. Dikke 10.

Door VolgersKopen
comentários ícone
Geverifieerde beoordelingen

Robert-Jan

De beste website om te gebruiken bij het verschaffen van Instagram likes en Instagram volgers. Je krijgt echte likes en volgers van goede kwaliteit voor je sociale media en je kan in een keer een groot aantal kopen en ze worden snel geleverd. Ik heb nu meerdere keren gebruik gemaakt van deze service. Het duurt enkele minuten om te regelen en je account krijgt meteen een boost. Veilig en betrouwbaar!

Veelgestelde vragen

Je kunt er maximaal 50.000 kopen. Als we grotere pakketten zouden verkopen, zou het ongeloofwaardig kunnen overkomen, daarom houden we enkele aan dat enigszins realistisch is. Zelfs enkele likes kan al een enorme boost geven, doordat andere mensen gaan volgen.

Ja, je moet je Instagram account op openbaar zetten om likes te kunnen ontvangen. We kunnen niet bij je Instagram foto’s komen wanneer je account op privé staat en dan kunnen we de foto’s ook niet liken. Je kunt eventueel na de levering het account weer op privé zetten.

Ze zijn afkomstig van echte mensen met echte accounts. Daardoor zullen ze ook niet verdwijnen als de regels van Instagram veranderen.

Het staat je altijd vrij foto’s te verwijderen, maar denk eraan dat je likes dan ook verdwijnen. Je kunt natuurlijk wel weer nieuwe likes kopen voor een ander account.

Als de levering niet binnen 10 dagen na het bestellen van het product is gestart of je hebt niet het product gekregen dat je hebt besteld, dan kun je om terugbetaling vragen. De terugbetaling ontvang je binnen een termijn van 30 dagen. De mogelijkheid bestaat dat accounts zijn weggevallen, je hebt bijvoorbeeld 1000 volgers besteld en na een week heb je er 100 te weinig. In dat geval kun je gebruik maken van de nuloptie, aanvuloptie, de volgers worden dan aangevuld. Neem contact op met de klantenservice om het te regelen. Ze zullen er meteen werk van maken.

Dit vinden wij belangrijk
Privacy en discretie gegarandeerd
Privacy en discretie gegarandeerd Privacy en Discretie Gegarandeerd

Wij verzamelen of slaan je gegevens niet op. Wij delen je gegevens niet met derden.

100% risicovrij gegarandeerd
100% risicovrij gegarandeerd 100% Risicovrij

Wij garanderen snelle levering door goed beveiligde protocollen. Wij maken gebruik van de beste beveiligingsoplossingen om ervoor te zorgen dat je een zo goed mogelijke ervaring hebt wanneer je voor onze diensten kiest.

24/7 ondersteuning
24/7 ondersteuning Toegewijde klantenservice

Onze klantenservice is altijd beschikbaar. Neem contact met ons op als je problemen ondervindt.

Servicegarantie
Servicegarantie Servicegarantie

Bij elke aankoop die je bij ons doet, krijg je gegarandeerd twee weken service. Tijdens deze periode kun je bij ons terecht met al je vragen en/of problemen.

zo goed mogelijke resultaten
zo goed mogelijke resultatenZo goed mogelijke Resultaten

Wij streven ernaar onze producten en diensten voortdurend te verbeteren. Daarbij vertrouwen wij ook op jouw terugkoppeling. Stuur ons je suggesties, zodat wij ons best kunnen doen om je telkens weer zo goed mogelijke resultaten te kunnen bieden.

Eenvoudig bestelsysteem
Eenvoudig bestelsysteem Eenvoudig Bestellen

Ons bestelproces is eenvoudig en snel. Het duurt minder dan een minuut om een aankoop bij ons te doen.

   

Deze website maakt gebruik van cookies om jou de beste ervaring op onze website te geven. Bekijk ons cookiebeleid.