Pinterest Volgers Kopen

VolgersKopen is het #1 platform om je Pinterest-profiel te promoten. Bestel nu volgers en krijg snel resultaat. Probeer het vandaag nog!

Sorteren op

Prijs: Laag naar Hoog

Prijs: Laag naar Hoog

Prijs: Hoog naar Laag

Meest Populair

EUR

$

USD

SSL beveiligde verbinding
DSS-compatibel
Maak een eigen Planning!

Je kunt je eigen pakket samenstellen met zoveel volgers​ als je nodig hebt en opvallen in Pinterest​.

Als je aan social media denk, dan denk je vaak aan Instagram en Facebook. De meeste bedrijven en influencers denken daar ook meteen aan, terwijl de wat kleinere platforms als Pinterest vaak over het hoofd worden gezien. Maar met 3,9 miljoen Nederlandse gebruikers in 2021 is Pinterest het 6e grootste platform in Nederland: zeker niet slecht. Omdat zoveel bedrijven en influencers dit verrassend populaire platform over het hoofd zien, liggen er veel kansen voor beginnende bedrijven en influencers zoals jij.

Maar meer kansen betekent nog altijd geen gegarandeerd succes. Ook op dit platform is er concurrentie die je het hoofd moet weten te bieden voor een groot bereik. Concurrentie die niet vies is van Pinterest volgers kopen. Dus wil jij een kans maken en veel volgers op Pinterest krijgen, dan zul je waarschijnlijk hetzelfde moeten doen.

Hoe meer Pinterest Volgers je account een boost geeft

Net als op andere social media platformen krijgen Pinterest-gebruikers posts aanbevolen. Je hebt je misschien afgevraagd hoe er bepaald wordt welke posts je wel en niet te zien krijgt, dit gebeurt door middel van en zogeheten algoritme. Dit is een soort van computersysteem die aan de hand van een aantal factoren beslist welke posts jij waarschijnlijk interessant vindt. Zo wordt er gekeken naar je zoekgeschiedenis, welke posts je geliked hebt en hoe lang je naar verschillende posts hebt gekeken. Daarnaast wordt er gekeken naar de volgers, likes, volgers en views van een account die posts plaatst, en hoe lang mensen op dat account blijven hangen. Dus in het kort wordt dit onder andere bepaald aan de hand van:

  • Like- en zoekgeschiedenis van andere gebruikers
  • Interesses van andere gebruikers speelt ook een belangrijke rol
  • Hoeveel volgers, likes en views je hebt (interactie)
  • Of andere gebruikers lang op je profiel blijven hangen

Wat je niet kunt beïnvloeden is de like- en zoekgeschiedenis van andere gebruikers. Wat je wel kunt beïnvloeden is hoeveel volgers en likes je hebt. Meer likes en volgers betekent namelijk een grotere kans dat dit algoritme je posts aan andere mensen laat zien. Dit is waarom volgers kopen je account een boost geeft, waardoor je nog meer pinterest volgers krijgt.

Waarom je meer Pinterest Volgers moet kopen

Zeker aan het begin is het moeilijk om meer Pinterest followers te krijgen. Omdat je begint met een klein aantal volgers en likes zal het algoritme je niet aan veel mensen aanbevelen. Door dit lage aantal weergaven groei je heel langzaam, waardoor je in het begin enorm veel tijd en energie kwijt bent voor een paar volgers. Dit is te omzeilen een aankoop volgers bij VolgersKopen of een vergelijkbare dienst te doen.
Dit geeft een enorme boost aan je Pinterest marketing, of je persoonlijke influencer-account. Volgers kopen heeft een vrij slechte reputatie, en is ook niet altijd toegestaan. Maar vergeet niet, dit is ook hoe veel andere gebruikers van Pinterest meer volgers krijgen

Hoe jij je account naar de top kan brengen

Zo’n boost is natuurlijk top, maar zal je nooit alles brengen. Uiteindelijk heb je ook gewoon interessante content nodig om wat uit social media te halen. Als je alleen maar dingen upload waarin je producten promoot, dan gaat niemand nog naar je profiel kijken. Daarom is het van enorm belang dat je je account innovatief en interessant maakt.

Bedenk eerst wat je doelgroep is. Als je producten verkoopt dan zal je waarschijnlijk al een doelgroep hebben. Bedenk daarna wat die doelgroep interessant zal vinden. De makkelijkste check is om te bedenken of jij je eigen profiel zou volgen, als je het niet zelf was. Vraag ook aan vrienden en familie voor advies.

Alleen als je een interessante, leuke en unieke pagina hebt, dan heeft het zin om je account te boosten met gekochte volgers.

Waarom kiezen zoveel mensen voor VolgersKopen?

Zoals al eerder vermeld is volgers kopen vaak niet helemaal de bedoeling op social media platforms. Om deze reden is het enorm belangrijk dat je dit bij een verantwoordelijke en professionele partij doet die je kan vertrouwen. Wij bij VolgersKopen hebben een speciaal systeem ontwikkeld dat het volgers, liken en bekijken van accounts zo realistisch mogelijk maakt, waardoor Pinterest niet merkt dat je volgers of likes gekocht zijn. Let wel op dat je account openbaar weergegeven moet zijn, anders kunnen we je bestelling niet leveren. Andere redenen om voor VolgersKopen te kiezen:

  • We zullen nooit om een wachtwoord vragen, alleen om een gebruikersnaam
  • Snelle levering gegarandeerd
  • Echte volgers, 40% Europees & Amerikaans, 40% Aziatisch & Arabisch, 20% bedrijven
  • Verhoogt de zichtbaarheid van je account binnen een week
  • Altijd scherpe prijzen

Hoe
VolgersKopen werkt

1

Stap 1. Kies het pakket van uw keuze.
Kies je gewenste pakket
Kies het aantal views, likes, volgers of andere gewenste interactie. Wij hebben pakketten van verschillende groottes, afhankelijk van uw behoeften.

2

Stap 2. Voer uw gebruikersnaam of URL in.
Voer je gebruikersnaam of URL in
Voer de URL of gebruikersnaam in waar je de inhoud wilt ontvangen, zodat we weten waar we je gekochte activiteit naartoe moeten sturen.

3

Stap 3. Voltooi de betaling en ontvang uw bestelling.
Voltooi de betaling en ontvang je bestelling!
Kies je betaalmethode en betaal. Controleer je e-mail voor de bevestiging van je betaling. Je ontvangt je bestelling binnen de leveringstermijn van het pakket.

Terugkoppeling van onze klanten 😃

foto1

Mona Dijkstra

Ben al langer actief op Facebook en Instagram en deed daar af en toe promoties. Ben sinds kort ook op Pinterest begonnen en dat loopt sinds ik volgers hebt gekocht als een trein :D

foto4

Pictoria

ls fotograaf gebruik ik Pinterest al een lange tijd, en groeide er ook wel wat. Maar nu dat ik volgers heb gekocht gaat het echt stukken beter. Superproduct!

Veelgestelde Vragen (FAQ)

Bij VolgersKopen kan je betalen met Maestro, Mastercard, V Pay en VISA. Daarnaast ondersteunen we ook Google Pay en Apple Pay.

Het kan gebeuren dat volgers je profiel langzaam weer ontvolgen. Mocht dit gebeuren, neem dan contact met ons op. In dit geval bieden wij namelijk hervullingen aan zodat je je volgers weer terug krijgt.

Nee, VolgersKopen zal nooit om een wachtwoord vragen. Zo verzekeren we de veiligheid van onze klanten. Want wat we niet hebben, kan ook niet in de verkeerde handen vallen.

Het is heel onwaarschijnlijk dat je account geblokkeerd wordt als je je volgers bij ons koopt. Wij hebben namelijk een speciaal systeem ontwikkeld dat het volgen, liken en bekijken van accounts zo realistisch mogelijk maakt. Het systeem heeft zo niet door dat ons systeem dit doet, en denkt dat het echte mensen zijn de je volgen. Zo weet jij zeker dat je ‘s nachts rustig kunt slapen, en houden wij onze klanten tevreden.

Onze Voordelen

Privacy en discretie gegarandeerd
Privacy en discretie gegarandeerd Privacy en Discretie Gegarandeerd

Wij verzamelen of slaan uw gegevens niet op. Wij delen uw gegevens niet met derden.

100% risicovrij gegarandeerd
100% risicovrij gegarandeerd 100% Risicovrij

Wij garanderen snelle levering door goed beveiligde protocollen. Wij maken gebruik van de beste beveiligingsoplossingen om ervoor te zorgen dat u een zo goed mogelijke ervaring heeft wanneer u voor onze diensten kiest.

24/7 ondersteuning
24/7 ondersteuning Toegewijde klantenservice

Onze klantenservice is altijd beschikbaar. Neem contact met ons op als u problemen ondervindt.

Servicegarantie
Servicegarantie Servicegarantie

Bij elke aankoop die u bij ons doet, krijgt u gegarandeerd de beste service. Wij geven 30 dagen garantie op onze diensten. Tijdens deze periode kunt u bij ons terecht met al uw vragen en/of problemen.

zo goed mogelijke resultaten
zo goed mogelijke resultatenZo goed mogelijke Resultaten

Wij streven ernaar onze producten en diensten voortdurend te verbeteren. Daarbij vertrouwen wij ook op uw feedback. Stuur ons uw suggesties, zodat wij ons best kunnen doen om u telkens weer zo goed mogelijke resultaten te kunnen bieden.

Eenvoudig bestelsysteem
Eenvoudig bestelsysteem Eenvoudig Bestellen

Ons bestelproces is eenvoudig en snel. Het duurt minder dan een minuut om een aankoop bij ons te doen.

   

Deze website maakt gebruik van cookies om u de beste ervaring op onze website te geven. Bekijk ons cookiebeleid.