Facebook Likes Kopen voor Post of Foto

Ben je het zat om veel tijd te verspillen aan het proberen om je Facebook-publiek te laten groeien? Bestel veilig Facebook likes via VolgersKopen. Koop nu en zie snel resultaat!

Sorteren op

Prijs: Laag naar Hoog

Prijs: Laag naar Hoog

Prijs: Hoog naar Laag

Meest Populair

EUR

$

USD

SSL beveiligde verbinding
DSS-compatibel
Maak een eigen Planning!

Je kunt je eigen pakket samenstellen met zoveel likes​ als je nodig hebt en opvallen in Facebook​.

💙 Waarom zou je Facebook Likes Kopen?

Heb je ooit het sneeuwbaleffect van een virale video gezien? Dan weet je dat door zo’n boost het aantal bezoekers van je Facebook profiel drastisch omhoogschiet. Met als gevolg dat alle andere content die je op jouw pagina plaatst ook in de spotlight komt te staan en jij er binnen no-time heel wat volgers bij hebt. Het is dé manier om snel een groot aantal mensen geïnteresseerd te krijgen in wat jij op jouw profiel te vertellen of te laten zien hebt.

💜 Voor wie is het kopen van Likes op Facebook interessant?

 • Mensen die hun creatieve expressies willen laten zien, of het nu gaat om foto, video, poëzie of schilderkunst.
 • Mensen die bepaalde informatie hebben die ze graag willen verspreiden.
 • Iedereen die meer vrienden of contacten wil hebben.
 • Iedereen die aandacht wil voor een bepaalde zaak.
 • Iemand die om wat voor reden dan ook zijn of haar Facebook wil laten groeien.
 • Het ACM (Autoriteit Consument & Markt) heeft bepaald dat het kopen van Facebook likes voor bedrijven niet eerlijk is.

💛 Kan ik hiermee Nederlandse Facebook likes kopen?

We hebben klanten vanuit allerlei landen, ook in Europa. De kans dat je Nederlandse of Belgische likes krijgt, is er, maar op het moment dat je ze bij ons koopt, is dit echter niet met zekerheid te zeggen. De schatting is dat zo’n 40% van onze gebruikers uit Europa komt.

💚 Is het kopen van Facebook Post Likes veilig?

Simpel gezegd, ja! Waarom? Er zijn hoofdredenen:

 • Wij zorgen voor een natuurlijke oploop van het aantal likes, waardoor deze daadwerkelijk af lijken te komen van echte mensen.
 • Het leveren van bestellingen wordt over het algemeen snel gedaan. Nadat je een bestelling hebt geplaatst gaan we direct voor je aan de slag. Binnen 1 tot 2 dagen kun je al resultaat zien op je profiel.
 • Het verwerken van je aanvraag duurt nog minder dan een minuut.
 • Je kunt je bestelling je makkelijk en veilig betalen met je creditcard of Google Pay/Apple Pay.
 • Na de aankoop staan we nog 2 weken tot je dienst.
 • Je kunt ervan uitgaan dat we met zorg omgaan met eventuele gegevens die je achterlaat, we hechten veel waarde aan je privacy.

❤️ Voordelen van ons bedrijf VolgersKopen

Wat waar wij in uitblinken is onze klantgerichte aanpak. We zijn ons ervan bewust dat we met mensen werken en zullen er alles aan doen om de communicatie goed te houden. Als je bij ons een aankoop hebt gedaan dan betekent dit dat je ons altijd kunt bereiken als je tegen zaken aanloopt waar je zelf niet uitkomt. Daarnaast luisteren we naar al onze klanten en lezen we alle klantbeoordelingen. Is er iets wat je graag anders ziet of heb je nog tips over hoe we onze dienst beter kunnen maken? Dan horen we dat graag.

Probeer en bestel ons minimumpakket:

Je wilt natuurlijk dat het aantal likes dat je hebt op een post er zo natuurlijk mogelijk uitziet. Heb jij 2000 likes op een bericht dat  interessant is, terwijl je maar 10 likes of volgers op je Facebook hebt? Dan is het bericht mogelijk een uitschieter. Maar als je structureel veel meer antwoord op je berichten hebt dan op je berichten, dan oogt dat wellicht niet natuurlijk. We adviseren je daarom om een balans aan te houden. Daarom leveren wij beide producten apart.

🧡 Zullen meer mensen mijn posts liken?

Het kopen van likes geeft je terugkoppeling van echte accounts, maar je wilt waarschijnlijk profielen aantrekken die er zelf voor kiezen om jouw account te bekijken en je wilt waarschijnlijke toekomstige trouwe volgers aantrekken die je account blijven volgen. Net als op Instagram en Twitter, is ook het kopen van Facebook volgers een goede marketingtactiek en het zorgt ervoor dat in korte tijd ook anderen je profiel liken. Uit de beoordelingen van onze klanten hebben we namelijk kunnen opmerken dat bij hun profielen, enige tijd na de eerste koop van hun pakket, het aantal authentieke likes op berichten toenam. Deze marketingtactiek werkt ook op dezelfde manier op Twitter en Instagram.

Hoe
VolgersKopen werkt

1

Stap 1. Kies het pakket van uw keuze.
Kies je gewenste pakket
Kies het aantal views, likes, volgers of andere gewenste interactie. Wij hebben pakketten van verschillende groottes, afhankelijk van uw behoeften.

2

Stap 2. Voer uw gebruikersnaam of URL in.
Voer je gebruikersnaam of URL in
Voer de URL of gebruikersnaam in waar je de inhoud wilt ontvangen, zodat we weten waar we je gekochte activiteit naartoe moeten sturen.

3

Stap 3. Voltooi de betaling en ontvang uw bestelling.
Voltooi de betaling en ontvang je bestelling!
Kies je betaalmethode en betaal. Controleer je e-mail voor de bevestiging van je betaling. Je ontvangt je bestelling binnen de leveringstermijn van het pakket.

Terugkoppeling van onze klanten 😃

foto3

Valerio

Dit is de goedkoopste die ik ben tegengekomen voor likes op je Facebook. De likes worden in korte tijd geleverd. Goede ervaring. De klantenservice is ook top!

foto1

Dunya

VolgersKopen is een hele fijne en professionele dienst. Ik zou het zeker adviseren aan anderen om goedkope likes te kopen. Ik heb hier de eerste Facebook likes gekocht voor mijn bericht en berichten en nu loopt mijn pagina als een trein. Thanks VolgersKopen!

foto2

Johannes Visser

Deze dienst is fantastisch! Ik heb op veel andere plekken FB likes gekocht, maar ik ben nog geen bedrijf tegengekomen dat het met zoveel ondersteuning en toewijding doet. Respect voor het behandelen van klanten zoals ze behandeld willen worden in plaats van als geld koeien.

Veelgestelde Vragen (FAQ)

Alle sociaal media houden zich aan een bepaald reglement. Dit reglement zou je kunnen doorlezen om daar je eigen conclusie uit te trekken. Wij hebben nog niet meegemaakt dat iemand die gebruik maakt van onze dienst geblokkeerd werd.

In principe is er geen limiet, je kunt verschillende pakketten voor verschillende prijzen kopen. Toch is het handig dat je even stil staat bij hoe natuurlijk het eruit ziet. Het kan opvallen als je in een keer een groot aantal responses krijgt. Bovendien werkt het zien van een like aanstekelijk. Als je al een like hebt, zal een nieuwe like snel volgen.

De likes die je krijgt worden gemaakt door echte accounts. Ze zijn dus helemaal echt en je zult ook realistische volgers krijgen. Als je wilt dat de accounts ook reageren op je berichten dan kun je daarvoor een speciaal pakket selecteren.

Omdat we de bestelling van likes op een organische manier verdelen zal het platform het kopen van Facebook likes en gerelateerde producten niet zo snel waarnemen. Het is eigenlijk net alsof je ze gewoon van vrienden en bekenden krijgt.

Onze Voordelen
Privacy en discretie gegarandeerd
Privacy en discretie gegarandeerd Privacy en Discretie Gegarandeerd

Wij verzamelen of slaan uw gegevens niet op. Wij delen uw gegevens niet met derden.

100% risicovrij gegarandeerd
100% risicovrij gegarandeerd 100% Risicovrij

Wij garanderen snelle levering door goed beveiligde protocollen. Wij maken gebruik van de beste beveiligingsoplossingen om ervoor te zorgen dat u een zo goed mogelijke ervaring heeft wanneer u voor onze diensten kiest.

24/7 ondersteuning
24/7 ondersteuning Toegewijde klantenservice

Onze klantenservice is altijd beschikbaar. Neem contact met ons op als u problemen ondervindt.

Servicegarantie
Servicegarantie Servicegarantie

Bij elke aankoop die u bij ons doet, krijgt u gegarandeerd de beste service. Wij geven 30 dagen garantie op onze diensten. Tijdens deze periode kunt u bij ons terecht met al uw vragen en/of problemen.

zo goed mogelijke resultaten
zo goed mogelijke resultatenZo goed mogelijke Resultaten

Wij streven ernaar onze producten en diensten voortdurend te verbeteren. Daarbij vertrouwen wij ook op uw feedback. Stuur ons uw suggesties, zodat wij ons best kunnen doen om u telkens weer zo goed mogelijke resultaten te kunnen bieden.

Eenvoudig bestelsysteem
Eenvoudig bestelsysteem Eenvoudig Bestellen

Ons bestelproces is eenvoudig en snel. Het duurt minder dan een minuut om een aankoop bij ons te doen.

   

Deze website maakt gebruik van cookies om u de beste ervaring op onze website te geven. Bekijk ons cookiebeleid.