LinkedIn Likes Kopen

VolgersKopen is de het beste marktplaats voor Sociale-Media-Marketing, waar je goedkope likes op LinkedIn kopen. Probeer vandaag !

Sorteren op

Prijs: Laag naar Hoog

Prijs: Laag naar Hoog

Prijs: Hoog naar Laag

Meest Populair

EUR

$

USD

SSL beveiligde verbinding
DSS-compatibel
Maak een eigen Planning!

Je kunt je eigen pakket samenstellen met zoveel likes​ als je nodig hebt en opvallen in Linkedin​.

LinkedIn likes kopen is van vitaal belang om je bedrijf of carrière te boosten. Influencers gebruiken Instagram en TikTok, gamers gebruiken Discord en bedrijven & ambitieuze werknemers gebruiken Linkedin om hun doelgroep te bereiken. Je netwerk is namelijk super belangrijk voor je carrière en toekomstperspectief.

Door de juiste mensen te kennen kom je aan die droombaan, dat hogere loon en die leuke collega’s. Linkedin helpt je om zo’n netwerk te bouwen, maar de concurrentie is hoog. Nu is het mogelijk om daar heel veel tijd en energie in te stoppen, maar met een drukke baan is dat vaak lastig. Het alternatief? Een boost kopen bij VolgersKopen. Dit is namelijk een snelle, goedkope en enorm effectieve manier om likes op Linkedin te krijgen en succes op het platform te behalen.

Waarom zou je LinkedIn Likes moeten Kopen?

Om snel te groeien, meer connecties te krijgen en jouw linkedin account een grote boost te geven. Meer interactie op je linkedin post laat anderen zien dat mensen jouw content leuk vinden. Hiermee wordt ook het algoritme getraind om jouw andere posts vaker en sneller te laten zien aan je volgers en anderen.

Met meer activiteit op je linkedin-pagina bereik je meer mensen, onthouden mensen je en meer en meer mensen gaan je volgen. Je account gaat er ook uitzien als een zakelijk profiel. Recruiters zien dat je veel likes heb en zullen jou sneller benaderen.

Wat zijn linkedIn likes en waarom wil je ze kopen?

Linkedin likes zorgen ervoor dat jouw netwerk enorm groeit. Ze zijn vergelijkbaar met facebook vind-ik-leuks. Hoe meer interactie jouw post heeft, hoe meer mensen jouw bericht op hun tijdlijn zien. Hiermee is je bereik veel groter dan dat je kan behalen zonder likes.

Hierdoor wordt je bereik veel groter en kan je beter netwerken. Door het netwerken krijg je betere linkedin connecties en wordt je baan kans ook groter. De likes zijn afkomstig van echte accounts. De verdeling van de likes is 40% Amerikaans of Europees, 40% Aziatisch en 20% is afkomstig van bedrijven. Het is belangrijk dat de accounts echt zijn, want als mensen kijken wie je connecties zijn en de accounts zijn overduidelijk nep, dan laat je juist een slechte indruk achter.

Vergroot je zichtbaarheid door linkedIn likes te kopen

Doordat je onze producten koopt koopt gebeuren er een aantal dingen:

  • Je bereikt meer mensen. Dit vergroot je netwerk waardoor je altijd de juiste persoon weet te vinden.
  • Je bereikt potentiële klanten. Door meer naamsbekendheid te genereren komt je bedrijf betrouwbaarder, beter en professioneler over.
  • Mensen zien dat je interessant bent om te volgen. Want als je veel likes hebt, dan is dat een teken dat je content gewaardeerd wordt.
  • Het linkedin algoritme laat vaker jouw posts zien. Zo wordt je bericht meer verspreid en komt je boodschap bij meerdere mensen over.
  • Je laat een goede indruk achter. Want een grote, gelikete pagina ziet er altijd beter uit dat een uitgestorven profiel waar nooit iemand een like geeft.

Hoe promoot je jouw LinkedIn account?

Allereerst moet je een geschikt pakket kiezen. Denk hierbij aan de grootte van je account en kijk bij vergelijkbare account hoeveel likes zij krijgen. Daarna moet je bepalen welke posts je wilt promoten. Kies de posts waarvan jij denkt dat met een klein beetje hulp ze nog meer geliked worden. Na een aantal algemene gegevens in te vullen zoals e-mailadres en naam kan je betalen. Je hebt ruime keuze aan betaalmethoden. Na betaling is het even wachten op de bevestigingsmail en binnen een paar minuten komt de levering al binnen!

Na deze vier stappen hoef je niks meer te doen. De gekochte likes worden gegeven over een bepaalde periode om het natuurlijk te doen lijken voor jouw volgers en voor het algoritme van Linkedin. Op deze manier lijken het net echte likes.

Het kan voorkomen dat jouw gewenste pakket er niet tussen zit. Uit onze ervaring blijkt dat klanten vaak grotere pakketten willen kopen. Onze pakketten zijn zo samengesteld dat jij er het meest profijt van hebt, teveel likes kunnen ongeloofwaardig overkomen. Je zou dan een tweede bestelling kunnen doen maar wij raden dit sterk af. Hierdoor kan het algoritme van Linkedin doorhebben dat je likes koopt en worden ze verwijderd.

3 belangrijke redenen om voor VolgersKopen te kiezen om jouw LinkedIn likes te kopen

  1. Na betaling doen wij al het werk.
  2. Verspreid over de tijd, dus het ziet er natuurlijk uit.
  3. De likes kan je spreiden over verschillende posts, zo lijkt het dat je constant veel bereik hebt.

Na betaling hoef jij niks meer te doen, wij gaan aan de slag en komen de likes binnen 3 tot 5 minuten binnen.

Per pakket worden de likes over een langere of korter tijd gegeven. Duurt het langer dan aangegeven, neem dan contact op en je krijgt je geld terug.

Daarnaast is een specifiek like patroon ontwikkeld voor op linkedin. Hierdoor lijkt het allemaal zo natuurlijk mogelijk. Dus zelfs als je al een goedkopere concurrent vindt, houd er dan rekening mee dat als hun systeem niet zo goed is en dat de neppe likes worden gedetecteerd, dat je profiel misschien wel wordt verwijderd. En geen profiel op Linkedin is nog erger dan weinig likes.

Hoe
VolgersKopen werkt

1

Stap 1. Kies het pakket van uw keuze.
Kies je gewenste pakket
Kies het aantal views, likes, volgers of andere gewenste interactie. Wij hebben pakketten van verschillende groottes, afhankelijk van uw behoeften.

2

Stap 2. Voer uw gebruikersnaam of URL in.
Voer je gebruikersnaam of URL in
Voer de URL of gebruikersnaam in waar je de inhoud wilt ontvangen, zodat we weten waar we je gekochte activiteit naartoe moeten sturen.

3

Stap 3. Voltooi de betaling en ontvang uw bestelling.
Voltooi de betaling en ontvang je bestelling!
Kies je betaalmethode en betaal. Controleer je e-mail voor de bevestiging van je betaling. Je ontvangt je bestelling binnen de leveringstermijn van het pakket.

Wat onze klanten zeggen 😃

foto1

Petra van Diepen

Ik had echt veel moeite om veel voortgang te boeken met Linkedin maar nu ik likes heb gekocht gaat het echt veel beter. Na aankoop zag ik de likes meteen binnenstromen!

foto3

Andrew

De likes gaven mij net het extraatje wat ik mistte om benaderd te worden door recruiters. Na 8 maanden zoeken heb ik eindelijk een leuke baan gevonden. Ik had een klein probleem met mijn bestelling maar dat was binnen no time opgelost!

Veelgestelde Vragen (FAQ)

Nee andere gebruikers kunnen dit niet zien, de likes worden gegeven over de tijd. Wij hebben een like patroon bedacht speciaal voor Linkedin waardoor jouw post er nog meer profijt van heeft.

Ja, wij hanteren geavanceerde technieken om jouw gegevens veilig te houden. Daarnaast hebben wij een 30-dagen niet goed geld terug garantie. Als je merkt dat er iets mis gaat met de bestelling, neem dan contact op met de klantenservice zodat wij je probleem kunnen verhelpen. Ook als er iets mis is met de bestelling, zoals likes die door Linkedin worden geweigerd dan kan je dit aangeven en kunnen we misschien nog extra likes geven. Dit kan alleen in overleg met de klantenservice.

Likes zijn de kopen met VISA, apple pay, Mastercard, Maestrocard, Google pay, Bitcoin en Ethereum. Omdat ons bedrijf zowel met Amerikaanse en Europese banken werkt kan het zijn dat er een andere valuta als afschrift staat. Dit is omgerekend altijd het bedrag waarvoor betaalt is.

Onze Voordelen

Privacy en discretie gegarandeerd
Privacy en discretie gegarandeerd Privacy en Discretie Gegarandeerd

Wij verzamelen of slaan uw gegevens niet op. Wij delen uw gegevens niet met derden.

100% risicovrij gegarandeerd
100% risicovrij gegarandeerd 100% Risicovrij

Wij garanderen snelle levering door goed beveiligde protocollen. Wij maken gebruik van de beste beveiligingsoplossingen om ervoor te zorgen dat u een zo goed mogelijke ervaring heeft wanneer u voor onze diensten kiest.

24/7 ondersteuning
24/7 ondersteuning Toegewijde klantenservice

Onze klantenservice is altijd beschikbaar. Neem contact met ons op als u problemen ondervindt.

Servicegarantie
Servicegarantie Servicegarantie

Bij elke aankoop die u bij ons doet, krijgt u gegarandeerd de beste service. Wij geven 30 dagen garantie op onze diensten. Tijdens deze periode kunt u bij ons terecht met al uw vragen en/of problemen.

zo goed mogelijke resultaten
zo goed mogelijke resultatenZo goed mogelijke Resultaten

Wij streven ernaar onze producten en diensten voortdurend te verbeteren. Daarbij vertrouwen wij ook op uw feedback. Stuur ons uw suggesties, zodat wij ons best kunnen doen om u telkens weer zo goed mogelijke resultaten te kunnen bieden.

Eenvoudig bestelsysteem
Eenvoudig bestelsysteem Eenvoudig Bestellen

Ons bestelproces is eenvoudig en snel. Het duurt minder dan een minuut om een aankoop bij ons te doen.

   

Deze website maakt gebruik van cookies om u de beste ervaring op onze website te geven. Bekijk ons cookiebeleid.