Vimeo Views Kopen

Vergroot je populariteit op Vimeo! Bestel een aankoopservice voor videoweergaven en ontvang snel uw eerste weergaven.

Sorteren op

Prijs: Laag naar Hoog

Prijs: Laag naar Hoog

Prijs: Hoog naar Laag

Meest Populair

EUR

$

USD

SSL beveiligde verbinding
DSS-compatibel
Maak een eigen Planning!

Je kunt je eigen pakket samenstellen met zoveel views​ als je nodig hebt en opvallen in Vimeo​.

Waarom Vimeo views kopen belangrijk is

Groei jouw bedrijf door meer views op Vimeo. Jouw video’s zullen vaker bekeken worden en je zult meer bekendheid vergaren op het videoplatform

Maar wat zijn Vimeo-weergaven nu exact?

Vimeo is een website waar je video’s kunt bekijken, uploaden en delen met jouw volgers. De website is vergelijkbaar met YouTube.

Vimeo-weergaven zijn het aantal keren dat jouw video bekeken is. Het grootste verschil met Youtube is dat Vimeo meer diensten en mogelijkheden biedt aan bedrijven om te adverteren.

Wanneer een video vaker bekeken is zal deze hoger in de zoekresultaten getoond worden. Als je meer weergaven hebt kun je hierdoor dus gemakkelijker jouw (potentiële) klanten bereiken en zal jouw merk of bedrijf bekender worden.

Meer Vimeo views verkrijgen op jouw videokanaal?

Er zijn verschillende manieren waarop jouw video’s sneller en beter bekeken kunnen worden op Vimeo. Natuurlijk kun je jouw Vimeo kanaal koppelen met jouw andere social media kanalen, maar dat is nog niet alles.

Video’s die veel views hebben worden vermeld onder de categorie ‘Vimeo Staff Picks’. Deze categorie zorgt ervoor dat jouw video’s aan meer bezoekers getoond worden en zal ervoor zorgen dat je nog meer bekendheid opbouwt.

Wanneer je zoekt op Vimeo naar een onderwerp worden video’s met de meeste Vimeo views bovenaan getoond en zal jouw content hierdoor sneller afgespeeld worden.

Kan ik zelf Vimeo views kopen?

Jazeker, je kunt bij ons verschillende pakketten kopen, afhankelijk van hoeveel Vimeo views je wilt toevoegen aan jouw content. Het werkt heel eenvoudig; klik op Koop views voor Vimeo, kies het product dat bij jou past; klik op add to cart, vul de gegevens in van jouw Vimeo kanaal en reken af. And we do the rest 🙂

Na de aankoop zullen jouw views geleverd worden. Dit gebeurt over een periode van enkele dagen (de periode staat omschreven bij de omschrijving van jouw gekozen pakket) waarna je de views van jouw online content ziet oplopen. Heel eenvoudig en met gegarandeerd succes.

Wat is nu exact het nut van Vimeo-views te kopen?

Stel: Er worden twee video’s op Vimeo of YouTube aangeboden over het onderwerp waar je een video over wilt kijken. Klik je dan op de video met 1000 views, of zul je eerder klikken op de video die 100.000 views heeft? Mensen zullen eerder kiezen voor de video met meer weergaven.

Niet alleen zullen mensen eerder op jouw video’s klikken, maar je zult ook eerder gekozen worden als ‘Vimeo Staff Picks’. Je kunt dit vergelijken met Youtube trending.

Je kunt bij ons goedkoop vimeo views kopen om jouw online content meteen een boost geven waardoor jouw kanaal meer opvalt en jouw bedrijf meteen een boost krijgt op Vimeo. Je ziet meteen een positief effect in jouw sociale media terug, met name op jouw Vimeo kanaal.

Views kopen? Dat kan bij Volgers-kopen.com!

Wij begrijpen hoe Vimeo werkt en zorgen ervoor dat de Vimeo views zo natuurlijk mogelijk worden toegevoegd aan jouw video’s.

Bij de meeste bedrijven worden de volgers, views of likes binnen een kort tijdsbestek toegevoegd waardoor dit erg opvallend is voor de sociale media. Je loopt het risico dat Vimeo hierdoor gealarmeerd wordt en jouw account blokkeert. Koop echte vimeo views zodat jouw account veilig is.

Regels van Vimeo video

Wanneer Vimeo een nieuwe beleidsregels doorvoert zullen wij zorgen dat onze producten blijven voldoen aan de reglementen van Vimeo. Ondanks dat wij doen aan snelle levering, zorgen we dat onze dienst de Vimeo views verspreid over een aantal dagen zal jouw aankoop bij VolgersKopen niet herkend worden. Bij VolgersKopen is het daarom altijd veilig om views voor vimeo te kopen.

Geen nepaccounts

Vaak zijn ‘nepaccounts’ gemakkelijk en snel te herkennen. De Vimeo views die door nepaccounts geplaatst worden zijn snel te herkennen omdat die allen tegelijk worden toegevoegd. Je wilt niet dat Vimeo herkent dat je views hebt gekocht, daarom gebruiken wij accounts vanuit allerlei landen. Van de weergaven (en de accounts van their respective owners) komen 40% van onze gebruikers uit Europa.

Privacy en discretie

De voordelen van onze service en producten zijn: Jouw privacy en onze discretie zijn gegarandeerd, onze snelle levering is 100% risicovrij, onze klantenservice is 24/7 bereikbaar, we bieden service garantie bij elke aankoop, we verbeteren onze service en producten continu om hoge kwaliteit te kunnen bieden.

Tot slot zijn onze diensten eenvoudig en snel te bestellen. Binnen een paar seconde heb je de eerste stap genomen richting het vergroten van het succes van jouw Vimeo video’s, jouw online content en jouw bedrijf. Je zult binnen enkele dagen jouw product geleverd krijgen en de effecten van jouw aankoop zullen direct zichtbaar zijn en ook zichtbaar blijven.

Nog niet geheel overtuigd? Bekijk zeker ook even onze klantenbeoordelingen en laat je inspireren door de successen van jouw voorgangers.

Bij de aankoop weet je zeker dat het aantal weergaven op jouw content geplaatst zal worden dat is afgesproken. De levering zal plaatsvinden binnen de termijn die hiervoor gesteld is. We kunnen echter geen garantie geven op het verdere effect van jouw aankoop en het effect dat het zal hebben op jouw bedrijf.

Onze klanten beoordelen onze service altijd met goede recensies en geven onze producten een hoge waardering. Alle feedback van onze klanten nemen we mee om onze service continu te verbeteren.

De levertijd is afhankelijk van het pakket dat je koopt, gemiddeld 1-2 dagen. Je ziet het effect als jouw pakket direct ingaat. Sommige pakketten leveren sneller opmerkingen op dan andere pakketten. De levertijd van elk pakket staat beschreven in de beschrijving van het pakket.

Hoe
VolgersKopen werkt

1

Stap 1. Kies het pakket van uw keuze.
Kies je gewenste pakket
Kies het aantal views, likes, volgers of andere gewenste interactie. Wij hebben pakketten van verschillende groottes, afhankelijk van uw behoeften.

2

Stap 2. Voer uw gebruikersnaam of URL in.
Voer je gebruikersnaam of URL in
Voer de URL of gebruikersnaam in waar je de inhoud wilt ontvangen, zodat we weten waar we je gekochte activiteit naartoe moeten sturen.

3

Stap 3. Voltooi de betaling en ontvang uw bestelling.
Voltooi de betaling en ontvang je bestelling!
Kies je betaalmethode en betaal. Controleer je e-mail voor de bevestiging van je betaling. Je ontvangt je bestelling binnen de leveringstermijn van het pakket.

Terugkoppeling van onze klanten 😃

foto3

Marlon

Ik had er nooit bij stilgestaan dat mijn Vimeo account zo zou groeien nadat views had gekocht. Mijn content is nog nooit zoveel bekeken! Het positief effect was direct zichtbaar en ik pluk daar nog steeds de vruchten van :)

foto1

Cindy

De service van Volgers-kopen.com stopt niet als je de weergaven op jouw kanaal hebt gekregen. Ik had nog enkele vragen en kon die naderhand gewoon stellen zonder problemen. Top service!

Veelgestelde Vragen (FAQ)

Vimeo wil niet dat hun algoritme gemanipuleerd wordt, net als bij de andere social media platforms gebeurt. Vimeo zoekt daarom naar trollen, niet actieve mensen en nepaccounts. Doordat onze accounts zo zorgvuldig zijn gemaakt lijken de weergaven van onze Vimeo profielen zo natuurlijk als echte profielen. Ze zijn niet van echt te onderscheiden. Jouw Vimeo kanaal zal daarom niet worden herroepen doordat alles echt lijkt.

Nee, de Vimeo views die je koopt bij VolgersKopen worden niet door echte mensen gedaan. We zorgen ervoor dat de profielen en het afleveren van jouw bestelling er zo natuurlijk mogelijk uitzien waardoor het publiek niet kunnen achterhalen dat de reacties gekocht zijn.

De weergaven blijven op your video staan en zullen alleen verwijderd worden als de video verwijderd wordt.

Er zijn diverse pakketten en methodes waarop de weergaven toegepast kunnen worden aan jouw content. Wanneer je het product koopt kun je kiezen op welke videos de weergaven geplaatst moeten worden, dit kunnen geplaatste of toekomstige berichten zijn. Twijfel je? Stuur een e mail naar onze klantenservice en we helpen je graag verder het beste pakket te kiezen voor jouw Vimeo kanaal.

Yes, we bieden verschillende diensten aan om al jouw social media te ondersteunen. Je kunt ook likes kopen voor jouw Vimeo video of volgers voor jouw pagina. Vind het product dat bij jou past op onze website. Wil je met ons van gedachten wisselen om te zien welk product het beste bij jou past? Stuur ons gerust een e mail en we helpen jou direct verder.

Zeker, we bieden pakketten aan voor alle populaire social media kanalen; denk aan Instagram, Twitter, Twitch en Snapchat. Neem gerust een kijkje op onze pagina om meer te weten te komen over onze producten

Nee, je hoeft nooit jouw e mail af te geven om onze producten te gebruiken. Jouw e-mailadres is veilig en zal door ons alleen gebruikt worden om met jou te communiceren.

Onze Voordelen

Privacy en discretie gegarandeerd
Privacy en discretie gegarandeerd Privacy en Discretie Gegarandeerd

Wij verzamelen of slaan uw gegevens niet op. Wij delen uw gegevens niet met derden.

100% risicovrij gegarandeerd
100% risicovrij gegarandeerd 100% Risicovrij

Wij garanderen snelle levering door goed beveiligde protocollen. Wij maken gebruik van de beste beveiligingsoplossingen om ervoor te zorgen dat u een zo goed mogelijke ervaring heeft wanneer u voor onze diensten kiest.

24/7 ondersteuning
24/7 ondersteuning Toegewijde klantenservice

Onze klantenservice is altijd beschikbaar. Neem contact met ons op als u problemen ondervindt.

Servicegarantie
Servicegarantie Servicegarantie

Bij elke aankoop die u bij ons doet, krijgt u gegarandeerd de beste service. Wij geven 30 dagen garantie op onze diensten. Tijdens deze periode kunt u bij ons terecht met al uw vragen en/of problemen.

zo goed mogelijke resultaten
zo goed mogelijke resultatenZo goed mogelijke Resultaten

Wij streven ernaar onze producten en diensten voortdurend te verbeteren. Daarbij vertrouwen wij ook op uw feedback. Stuur ons uw suggesties, zodat wij ons best kunnen doen om u telkens weer zo goed mogelijke resultaten te kunnen bieden.

Eenvoudig bestelsysteem
Eenvoudig bestelsysteem Eenvoudig Bestellen

Ons bestelproces is eenvoudig en snel. Het duurt minder dan een minuut om een aankoop bij ons te doen.

   

Deze website maakt gebruik van cookies om u de beste ervaring op onze website te geven. Bekijk ons cookiebeleid.