SoundCloud Plays Kopen

VolgersKopen is het #1 platform om je SoundCloud-tracks te promoten. Bestel nu plays en krijg snel resultaat. Probeer het vandaag nog!

Sorteren op

Prijs: Laag naar Hoog

Prijs: Laag naar Hoog

Prijs: Hoog naar Laag

Meest Populair

EUR

$

USD

SSL beveiligde verbinding
DSS-compatibel
Maak een eigen Planning!

Je kunt je eigen pakket samenstellen met zoveel plays​ als je nodig hebt en opvallen in SoundCloud​.

Bij muziekapps denken de meeste mensen gelijk aan Spotify, maar wist je dat SoundCloud een veel groter platform is. Spotify is best wel selectief over welke muziek je wel en niet mag toevoegen aan het platform, en of je überhaupt wel muziek op het platform mag zetten. SoundCloud doet hier veel minder moeilijk over, en laat veel meer artiesten hun nummers op het platform uploaden. Vandaar ook dat SoundCloud een veel groter platform is dan Spotify. Als beginnende artiest is het vrij moeilijk om een following op te bouwen voordat je op Spotify wordt toegelaten, daarom gebruiken veel van deze artiesten eerst SoundCloud.

Meer artiesten betekent ook meer concurrentie. Het is dan ook niet makkelijk om een groot publiek op te bouwen op SoundCloud. Wat het nog moeilijker maakt, is dat een groot deel van de concurrentie niet schuwt van SoundCloud plays kopen. De beste manier om hiertegen te concurreren? Zelf ook een SoundCloud plays package kopen.

3 Redenen waarom SoundCloud relevant is

Veel mensen denken dat de wereld van online streaming alleen om Spotify draait, en dat andere platforms niet de moeite waard zijn. Dit is een grote fout en kan het verschil maken tussen een succesvolle en een mislukte carrière in de muziekindustrie. Dit zijn drie redenen waarom SoundCloud relevant is:

 • Net als bij investeren is het met muziek niet verstandig om op één paard te wedden. Door je bereik te verspreiden over verschillende platforms heb meerdere kansen om op een platform door te breken, waarna dat succes naar andere platformen over kan slaan.
 • SoundCloud heeft een groter muziekaanbod dan Spotify, waardoor luisteraars die op zoek zijn naar kleinere artiesten eerder kiezen voor SoundCloud dan voor Spotify. Als beginnende artiest zijn dit nou net de luisteraars waar je naar op zoek bent. Daarnaast is het voor beginnende artiesten makkelijker om op dit platform te komen. Win-win dus.
 • SoundCloud is niet alleen een streamingdienst voor muziek. Het is ook een soort social media platform voor artiesten waar je met andere artiesten kunt netwerken.

Zeker omdat er heel veel mensen zijn die het willen maken in de muziekwereld, en er maar heel weinig mensen zijn die het ook echt daadwerkelijk maken, is het van enorm belang dat je elk klein voordeeltje pakt. Probeer dus naast SoundCloud ook nog verder te kijken naar andere platformen, want hoe groter je bereik, hoe groter je kansen om door te breken.

Wat zijn SoundCloud plays?

SoundCloud plays zijn het aantal views of weergaven dat je nummers hebben. Veel plays betekent dus dat een groot aantal gebruikers naar je muziek luistert. Ook heb je bij een groot aantal SoundCloud plays een grotere kans dat je een badge krijgt dat je de geverifieerde eigenaar bent. Dit is waarom SoundCloud plays belangrijk zijn:

 • Als gebruikers zien dat je veel plays hebt, krijgen ze de indruk dat je een grote artiest bent
 • Het laat nieuwe luisteraars zien dat je publiek betrokkenheid toont
 • Meer plays heeft een positief effect op het SoundCloud algoritme, waardoor je tracks vaker worden aangeraden aan andere gebruikers

Waarom SoundCloud plays kopen belangrijk is voor je marketingstrategie

De meeste mensen die muziek luisteren, luisteren naar artiesten die ze al kennen of artiesten waarvan ze weten dat ze groot zijn. Reden om op te geven? Natuurlijk niet, maar het is wel belangrijk dat je het slim aanpakt. Zo nu en dan zal SoundCloud ook een track van jouw aanbevelen aan mensen, bijvoorbeeld via autoplay of op de hoofdpagina. Bij dit ene nummer is het heel belangrijk dat je een goede indruk achterlaat. Dat is niet alleen een kwestie van goede muziek, het is ook belangrijk dat mensen denken dat je een grote artiest bent. Zo kijken mensen naar je SoundCloud volgers en het aantal plays dat je muziek heeft. Maar een paar plays? Dan hebben mensen al snel een slechtere indruk van je.

Om als account dus te laten groeien en meer populariteit voor je muziek te krijgen, is het dus een overweging waard om je profiel een boost te geven. Als mensen zien dat er veel mensen naar je nieuwe track luisteren, dan is er een grotere kans dat ze verder luisteren. Zo krijg je nog meer plays, wat weer meer mensen aantrekken zal. Dit heet ook wel een positieve feedback lus, en dit concept correct in je voordeel gebruiken kan echt wonderen verrichten.

Een provider vinden: is VolgersKopen een goede keuze?

Plays kopen op een platform als SoundCloud is niet helemaal de bedoeling, het is dan ook heel belangrijk dat SoundCloud je niet snapt. Het is dan ook daarom dat je niet zomaar bij iedere dienstverlener likes en volgers kan kopen. Bij veel van de minder betrouwbare bedrijven is het systeem niet zo goed, waardoor SoundCloud merkt dat de plays gekocht zijn. Wij hebben een speciaal systeem ontwikkeld dat het luistergedrag van mensen zo realistisch mogelijk nabootst, waardoor SoundCloud niet merkt dat de plays gekocht zijn. Andere redenen om voor ons te kiezen:

 1. Snelle levering gegarandeerd. Duurt het langer dan aangegeven? Neem contact op en je krijgt je geld terug.
 2. Onze SoundCloud accounts zijn van echte mensen, 40% Europees & Amerikaans, 40% Arabisch & Aziatisch en 20% bedrijven.
 3. Wij zullen nooit om je wachtwoord vragen. Wel om een gebruikersnaam.
 4. Dit is om de veiligheid van je account te garanderen, want als we geen wachtwoord hebben kan deze ook nooit in de verkeerde handen vallen.
 5. Doordat we er alles aan doen om onze klanten tevreden te houden, komen de meeste vaak weer terug. Zo besparen wij geld op marketingkosten, waardoor we onze prijzen laag kunnen houden voor jou.

Hoe
VolgersKopen werkt

1

Stap 1. Kies het pakket van uw keuze.
Kies je gewenste pakket
Kies het aantal views, likes, volgers of andere gewenste interactie. Wij hebben pakketten van verschillende groottes, afhankelijk van uw behoeften.

2

Stap 2. Voer uw gebruikersnaam of URL in.
Voer je gebruikersnaam of URL in
Voer de URL of gebruikersnaam in waar je de inhoud wilt ontvangen, zodat we weten waar we je gekochte activiteit naartoe moeten sturen.

3

Stap 3. Voltooi de betaling en ontvang uw bestelling.
Voltooi de betaling en ontvang je bestelling!
Kies je betaalmethode en betaal. Controleer je e-mail voor de bevestiging van je betaling. Je ontvangt je bestelling binnen de leveringstermijn van het pakket.

Terugkoppeling van onze klanten 😃

foto4

Louisa Vermeulen

Heb het risico maar genomen door plays te kopen. Geen moment spijt van gehad, deed wonderen voor mn populariteit

foto2

Enrico Kamal

Was niet toegelaten op Spotify, en SoundCloud schoot maar niet op. Heb plays gekocht en het ging gelijk stukken beter.

Veelgestelde Vragen (FAQ)

Ja, er zijn twee vereisten om plays te kopen voor je account. Op de eerste plaats moet het een actief account zijn. Als je profiel is verwijderd of geblokkeerd, dan kunnen we je muziek niet beluisteren en dus geen plays leveren. Daarnaast moet je account openbaar zijn. Als onze accounts niet op je account kunnen komen, dan kunnen we je ook geen weergaven bezorgen.

VolgersKopen garandeert een snelle levering. Bij de kleinere pakketten leveren we al binnen 1-2 dagen. Bij de grotere pakketten kan het tot 3 dagen duren. Duurt de levering langer dan aangegeven? Neem dan contact met ons op en we geven je geld terug.

Nee, dit kan eigenlijk niet gebeuren. Ons speciaal ontworpen systeem bootst het luisteren van muziek zo realistisch mogelijk na, waardoor het systeem van SoundCloud denkt dat het echte luisteraars zijn. Daarnaast zijn de luister-accounts accounts van echte mensen, wat het nog realistischer maakt. Om deze reden zal je account niet worden geblokkeerd.

Het is voor ons heel belangrijk dat de accounts van onze klanten niet geblokkeerd raken. Omdat gigantisch grote pakketten niet altijd even realistisch zijn, en daarom gemerkt kunnen worden door SoundCloud, kiezen we ervoor om geen grotere pakketten aan te bieden dan we nu aanbieden. De pakketten die we nu aanbieden zijn wel 100% veilig.

Onze Voordelen

Privacy en discretie gegarandeerd
Privacy en discretie gegarandeerd Privacy en Discretie Gegarandeerd

Wij verzamelen of slaan uw gegevens niet op. Wij delen uw gegevens niet met derden.

100% risicovrij gegarandeerd
100% risicovrij gegarandeerd 100% Risicovrij

Wij garanderen snelle levering door goed beveiligde protocollen. Wij maken gebruik van de beste beveiligingsoplossingen om ervoor te zorgen dat u een zo goed mogelijke ervaring heeft wanneer u voor onze diensten kiest.

24/7 ondersteuning
24/7 ondersteuning Toegewijde klantenservice

Onze klantenservice is altijd beschikbaar. Neem contact met ons op als u problemen ondervindt.

Servicegarantie
Servicegarantie Servicegarantie

Bij elke aankoop die u bij ons doet, krijgt u gegarandeerd de beste service. Wij geven 30 dagen garantie op onze diensten. Tijdens deze periode kunt u bij ons terecht met al uw vragen en/of problemen.

zo goed mogelijke resultaten
zo goed mogelijke resultatenZo goed mogelijke Resultaten

Wij streven ernaar onze producten en diensten voortdurend te verbeteren. Daarbij vertrouwen wij ook op uw feedback. Stuur ons uw suggesties, zodat wij ons best kunnen doen om u telkens weer zo goed mogelijke resultaten te kunnen bieden.

Eenvoudig bestelsysteem
Eenvoudig bestelsysteem Eenvoudig Bestellen

Ons bestelproces is eenvoudig en snel. Het duurt minder dan een minuut om een aankoop bij ons te doen.

   

Deze website maakt gebruik van cookies om u de beste ervaring op onze website te geven. Bekijk ons cookiebeleid.