Restitutiebeleid

SSL beveiligde verbinding
DSS-compatibel

Restitutiebeleid van VolgersKopen

VolgersKopen, levert onherroepelijke producten. Wij leveren geen terugbetalingen of vergoedingen wanneer de bestelling volledig en compleet afgehandeld is. Als klant bent u verantwoordelijk om dit te begrijpen voordat u een bestelling plaats op onze website(s).

In uitzonderlijke gevallen zal VolgersKopen, een vergoeding – waarmogelijk in gelden – toekennen. Of wij een vergoeding toekennen is volledig afhankelijk van de situatie en het probleem met het product. VolgersKopen zal binnen 12 werkdagen inhoudelijk op het verzoek van terugbetaling reageren.

Redenen wanneer wij een vergoeding toekennen:

  1. Wanneer producten niet geleverd zijn moet er binnen zeven dagen een verklaring worden afgelegd van geen levering. Wanneer een product daadwerkelijk niet ontvangen is, en dit binnen het redelijke termijn is aangegeven, zal VolgersKopen, een volledige vergoeding toekennen. Wanneer de niet leveringsverklaring niet binnen zeven dagen na aankoopdatum ontvangen is, zal VolgersKopen, er van uit gaan dat het product volledig en succesvol geleverd is.
  2. Wanneer producten, waaronder diensten, niet zoals omschreven op onze website zijn, moet er binnen zeven dagen een verklaring omtrent dit probleem door VolgersKopen, ontvangen zijn. In deze verklaring moet duidelijk aangegeven worden wat er anders is dan verwacht en waar dit foutieve beeld gevormd wordt op onze website. Ervaringen van foutieve verwachtingen vanuit de klant, anders dan op de website staat aangegeven, zullen niet als reden geaccepteerd worden.
  3. Wanneer producten, waaronder diensten, een vermindering of een afname kent, vult VolgersKopen, het verloren aantal kosteloos bij mits dit binnen de aangewezen refill periode is.
  4. Wanneer gebruik wordt gemaakt van producten, waaronder diensten, van externen is dit geheel op eigen risico. VolgersKopen, is niet aansprakelijk voor gebeurtenissen resulterende uit dit gegeven. Tevens zal VolgersKopen, geen refund in werking stellen.

Onze helpdesk staat klaar om eventuele vragen te beantwoorden.

Onze Voordelen
Privacy en discretie gegarandeerd
Privacy en discretie gegarandeerd Privacy en Discretie Gegarandeerd

Wij verzamelen of slaan je gegevens niet op. Wij delen je gegevens niet met derden.

100% risicovrij gegarandeerd
100% risicovrij gegarandeerd 100% Risicovrij

Wij garanderen snelle levering door goed beveiligde protocollen. Wij maken gebruik van de beste beveiligingsoplossingen om ervoor te zorgen dat je een zo goed mogelijke ervaring hebt wanneer je voor onze diensten kiest.

24/7 ondersteuning
24/7 ondersteuning Toegewijde klantenservice

Onze klantenservice is altijd beschikbaar. Neem contact met ons op als je problemen ondervindt.

Servicegarantie
Servicegarantie Servicegarantie

Bij elke aankoop die je bij ons doet, krijg je gegarandeerd twee weken service. Tijdens deze periode kun je bij ons terecht met al je vragen en/of problemen.

zo goed mogelijke resultaten
zo goed mogelijke resultatenZo goed mogelijke Resultaten

Wij streven ernaar onze producten en diensten voortdurend te verbeteren. Daarbij vertrouwen wij ook op jouw terugkoppeling. Stuur ons je suggesties, zodat wij ons best kunnen doen om je telkens weer zo goed mogelijke resultaten te kunnen bieden.

Eenvoudig bestelsysteem
Eenvoudig bestelsysteem Eenvoudig Bestellen

Ons bestelproces is eenvoudig en snel. Het duurt minder dan een minuut om een aankoop bij ons te doen.

   

Deze website maakt gebruik van cookies om jou de beste ervaring op onze website te geven. Bekijk ons cookiebeleid.