Instagram IGTV Views Kopen

VolgersKopen is het #1 platform om je Instagram te promoten. Probeer het vandaag nog en zie de voordelen!

Sorteren op

Prijs: Laag naar Hoog

Prijs: Laag naar Hoog

Prijs: Hoog naar Laag

Meest Populair

EUR

$

USD

SSL beveiligde verbinding
DSS-compatibel
Maak een eigen Planning!

Je kunt je eigen pakket samenstellen met zoveel IGTV views​ als je nodig hebt en opvallen in Instagram​.

Instagram IGTV views kopen?

Instagram IGTV views kopen is de beste manier om je account snel te doen groeien. Instagram is een van de grootste social media platformen ter wereld, en er liggen ontelbaar veel kansen op dit platform voor jou of je bedrijf.

Meer producten verkopen, producten promoten, influencen, een boodschap overbrengen, noem maar op. Toch is je gebruik van Instagram alleen effectief als ook veel mensen je content zien. Maar hoe doe je dat, zo’n account populair maken. Hier komt een hoop bij kijken: shoutouts, commenten, posts liken, collabs, en meer.

Maar het belangrijkste: goede content maken. Dit alles kost heel veel tijd, misschien wel iets te veel tijd. En wat nou als je die tijd kon besparen met een boost? Door likes, volgers en/of views te kopen ontvangt je account een boost en krijgen veel meer mensen je content te zien. Wordt je dan gelijk een influencer? Nee, je moet nog altijd goede content posten. Maar je krijgt zo wel een hele grote voorsprong, en het vergroot je kansen enorm.

Populair worden met IGTV

Heb je ooit een video gepost op instagram? Als hij langer dan een minuut was heb je waarschijnlijk meegemaakt dat instagram je video als IGTV video heeft gepost, waarbij IGTV staat voor Instagram TV.

IGTV video’s zijn alle videos die langer zijn dan een minuut, zo kun je er dus veel meer creativiteit in stoppen omdat je veel meer ruimte hebt om mee te werken. Het nare aan dit is dat instagram igtv views krijgen best wel moeilijk is. Deze video’s zijn relatief gezien meer verborgen voor jouw fans/consumenten/vrienden. Het is dus de truc om voor jouw posts toch een hoge betrokkenheid te behalen.

Om alsnog jouw voet voor de deur te krijgen bieden wij je de kans aan om instagram IGTV views te kopen.

Hierdoor geef jij jou instagram video’s de aandacht die ze verdienen, zonder je kapot te moeten betalen voor alternatieve marketing. Gekochte instagram IGTV views via onze service zijn van een betrouwbare kwaliteit (we leggen later uit wat dit betekent), hebben een snelle levering en zijn daarbovenop ook nog eens spotgoedkoop! Grijp daarom je kans, of je nou een beginner bent met de droom om ooit een betaalde influencer te worden, of als je al super bekend bent en betaalt krijgt om producten te promoten op IGTV.

Waarom is het belangrijk/handig om IGTV views te kopen?

Deel content via IGTV

Zoals eerder vermeld, zijn IGTV videos best wel verborgen, maar niet voor onze services. Als je IGTV views koopt geef je je video’s een enorme boost. Dit komt omdat instagram het aantal views dat je krijgt ziet, en dat zal je video dan ook meer naar voor duwen. Dit is erg positief voor jou en je account want meer aandacht naar je video betekent meer aandacht naar jouw account.

Bij Instagram gaat het namelijk allemaal om het algoritme. Hoe meer likes, volgers en views, hoe meer andere gebruikers je profiel tegenkomen. Heb je dus weinig views, dan staat je account waarschijnlijk maar bij een paar mensen tussen de aanbevolen posts, daarnaast denken mensen dan dat je account niet zo interessant is. Maar als je veel views hebt, dan denkt iedereen dat je viral gaat en heb je meer kans dat ze je gaan volgen.

Maar het lastigste gedeelte is om die views dan ook daadwerkelijk te krijgen, zeker aan het begin. Zodra je een flink aantal volgers hebt opgebouwd wordt het steeds makkelijker, maar de beginfase is heel moeilijk.

Gelukkig is er een alternatief, een boost kopen. Zeker omdat een groot deel van de concurrentie dat ook doet, is het de beste optie om te groeien. Door een boost te kopen bespaar je jezelf veel tijd en energie, waardoor je je meer kunt concentreren op het maken van goede video’s.

IGTV views kopen, wat zijn de grootste voordelen?

Maak gebruik van onze boost!

Het kopen van IGTV views is, zoals je al waarschijnlijk hebt gemerkt, erg voordelig. Maar stel dat je IGTV views koopt, wat haal je er allemaal mee uit? Om het wat makkelijker te maken hebben we hier een lijstje gemaakt van de 5 meest voordelige dingen eraan.

  • Het geeft je video een enorme boost
  • Er komt meer aandacht naar je account
  • Een groter bereik aan mensen/consumenten
  • Meer succes dan je concurrenten
  • Je wordt eerder bekend

Het mooie hieraan is dat zo een initiële boost zeker aan het begin super goedkoop is. Want als je normaalgesproken maar 100 views krijgt, verdubbel je je views al door een kleine 100 views te kopen. Let wel op dat je niet te veel views tegelijk koopt. Als je van 10 views 10.000 gaat binnen een paar dagen, dan gelooft niemand dat de views echt zijn en ben je je geloofwaardigheid kwijt. Probeer het juist geleidelijk op te bouwen, want dan lijk je meer op een groeiende pagina die steeds populairder wordt.

Doordat je video dan meer views heeft, krijgt de video meer aandacht van andere gebruikers. Instagram’s algoritme merkt het hoge aantal views en gaat de video aan andere mensen aanbevelen, die vervolgens nog meer views aan het video toevoegen. Hierdoor krijg je een nog groter bereik, wat het algoritme weer positief beïnvloedt. Je maakt zo dus eigenlijk een positieve feedback lus. En die lus, die lus is jouw weg naar succes!

Waarom is volgers-kopen een betere service dan onze concurrenten?

Snelle levering, bloed aantrekkelijke prijzen!

Wij gebruiken een heel goed algoritme zodat instagram de enorme boost niet te veel zou opvallen, bij services die dat niet hebben heb je een kans op een ban. Waarom is dat?

Instagram wilt eigenlijk niet dat je video views of volgers koopt, daarom hebben ze een algoritme gemaakt die het kan herkennen en je account kunt bannen. Maar wij hebben een nieuw algoritme gemaakt die tegen dat algoritme in gaat, het werkt zo slim mogelijk en zorgt dat jij geen enkel risico loopt.

Daarnaast hebben wij een snelle levering, je zult je pakket waarschijnlijk een paar uur later al hebben (dit verschilt met hele grote pakketten, deze duren wat langer aangezien het niet sneller kan. Dit komt omdat het instagram algoritme het dan zou opmerken.)

Los van al dit al dit algoritme gedoe zijn wij goedkoper en betrouwbaarder dan de concurrenten. Wij zullen namelijk alleen maar vragen om je account naam (dus niet je gevoelige accountgegevens), en je e mailadres. We zullen jullie nooit vragen over uw wachtwoorden of locatie. “maar waarom heeft u mijn e-mail nodig?” Uw e-mail is nodig om het pakket te verifiëren en u te notificeren als het pakket is aangekomen bij het gewenste profiel. In het kort:

  • Snelle levering garantie
  • Instagram heeft het niet door
  • Boost je profiel
  • Laat een goede indruk achter

Als ik jullie dienst gebruik, ga ik dan gegarandeerd viral?
Helaas niet. Wij kunnen je een heel stuk op weg helpen om viral te gaan en je profiel te groeien. Maar uiteindelijk moet je content ook leuk zijn om te kijken, anders zal het alsnog moeilijk aanslaan. We nemen wel een hoop werk uit handen met zo’n boost.

Verschillende manieren om je publiek bezig te houden met IGTV

Lever wat je fans verwachten, en dan zullen ze consistent terug komen

Omdat IGTV video’s veel langer zijn kun je je publiek veel meer content geven. Stel je wilt een kleine serie starten op je instagram account, gaat dat moeilijk met de normale 1 minuut video’s. Bij de langere video’s kan je echt waardevolle content uploaden, en ervoor zorgen dat je echt iets unieks neerzet.

De eerste vraag die je je altijd moet afvragen is: “Als iemand anders die ik niet ken dit zou posten, zou ik dat dan kijken?”. Is het antwoord nee? Niet uploaden en een nieuwe video maken. Het is veel belangrijker om leuke video’s te posten dan om vaak te posten. Als mensen eenmaal weten dat al je video’s leuk zijn, blijven ze op je pagina hangen en kijken ze een hele hoop video’s.

Bonuspunten als je samenhang tussen de video’s creëert. Geef bij je video’s bijvoorbeeld een kleine hint wat er in je volgende video gaat gebeuren, zo vergroot je de kans dat mensen de volgende keer terugkomen. Daarnaast kan je een soort van serie van maken waarbij iedere aflevering verder werkt aan iets groters. The sky is the limit, en hoe meer creativiteit hoe beter. Wij wensen je veel succes met het vergroten van jouw Instagram publiek.

Hoe
VolgersKopen werkt

1

Stap 1. Kies het pakket van uw keuze.
Kies je gewenste pakket
Kies het aantal views, likes, volgers of andere gewenste interactie. Wij hebben pakketten van verschillende groottes, afhankelijk van uw behoeften.

2

Stap 2. Voer uw gebruikersnaam of URL in.
Voer je gebruikersnaam of URL in
Voer de URL of gebruikersnaam in waar je de inhoud wilt ontvangen, zodat we weten waar we je gekochte activiteit naartoe moeten sturen.

3

Stap 3. Voltooi de betaling en ontvang uw bestelling.
Voltooi de betaling en ontvang je bestelling!
Kies je betaalmethode en betaal. Controleer je e-mail voor de bevestiging van je betaling. Je ontvangt je bestelling binnen de leveringstermijn van het pakket.

Terugkoppeling van onze klanten 😃

foto2

Bob Kandelier

Heb me altijd geconcentreerd op posts. Ik vergeleek het aantal likes van posts en vond het dan wel weer goed. Ben laatst begonnen met IGTV (met een leuk boostje) en nu groei ik veel harder. Aanrader.

foto3

Michaël Drum

IGTV vond ik altijd zo’n functie waarvan iedereen vergeet dat het bestaat. Blijkt dus dat het supergeweldig is en dat ik door IGTV vet veel volgers heb opgebouwd! Wel dankzij volgerskopen ;)

Veelgestelde Vragen (FAQ)

Op onze site kan je betalen met Visa, Mastercard, Maestro, Apple Pay en Google Pay. Daarnaast accepteren we ook Bitcoin en Ethereum.

Dat vinden wij heel treurig om te horen. Controleer eerst wat de aangegeven levertijd op de website is, is die tijd al verlopen? Zo ja, neem dan contact op met de klantenservice en dan krijg je je geld terug. We hebben namelijk een garantie op snelle leveringen.

Jazeker. Om te beginnen hebben we veel verschillende Instagram diensten zoals het leveren van likes en volgers. Daarnaast hebben we ook diensten voor andere platformen zoals Facebook, Twitch en Spotify.

Onze dienst is 100% veilig. Er zijn hier twee grote redenen voor. Wij zullen nooit om een wachtwoord vragen. Naast het feit dat we nooit in zouden breken, zou het niet eens kunnen als we het wilden omdat we geen wachtwoord hebben. Ons systeem is heel realistisch en het lijkt net alsof het door echte mensen wordt uitgevoerd. Om deze reden heeft Instagram niet door dat je onze diensten gebruikt, en zullen ze je profiel dus ook niet blokkeren.

Ja, wij gebruiken alleen echte accounts voor onze services. De accounts zijn 40% Europees & Amerikaans, 40% Arabisch & Aziatisch en 20% bedrijven. Zo is het onmogelijk voor mensen om op te merken dat je gebruik maakt van een dienst als de onze.

Helaas bieden we momenteel geen gratis proefpakketten of proefversies. Wel kan je een van onze goedkopere pakketten uitkiezen. Door de lage prijzen kan je onze dienst zo ook uitproberen zonder al te veel geld uit te geven.

Onze Voordelen
Privacy en discretie gegarandeerd
Privacy en discretie gegarandeerd Privacy en Discretie Gegarandeerd

Wij verzamelen of slaan uw gegevens niet op. Wij delen uw gegevens niet met derden.

100% risicovrij gegarandeerd
100% risicovrij gegarandeerd 100% Risicovrij

Wij garanderen snelle levering door goed beveiligde protocollen. Wij maken gebruik van de beste beveiligingsoplossingen om ervoor te zorgen dat u een zo goed mogelijke ervaring heeft wanneer u voor onze diensten kiest.

24/7 ondersteuning
24/7 ondersteuning Toegewijde klantenservice

Onze klantenservice is altijd beschikbaar. Neem contact met ons op als u problemen ondervindt.

Servicegarantie
Servicegarantie Servicegarantie

Bij elke aankoop die u bij ons doet, krijgt u gegarandeerd de beste service. Wij geven 30 dagen garantie op onze diensten. Tijdens deze periode kunt u bij ons terecht met al uw vragen en/of problemen.

zo goed mogelijke resultaten
zo goed mogelijke resultatenZo goed mogelijke Resultaten

Wij streven ernaar onze producten en diensten voortdurend te verbeteren. Daarbij vertrouwen wij ook op uw feedback. Stuur ons uw suggesties, zodat wij ons best kunnen doen om u telkens weer zo goed mogelijke resultaten te kunnen bieden.

Eenvoudig bestelsysteem
Eenvoudig bestelsysteem Eenvoudig Bestellen

Ons bestelproces is eenvoudig en snel. Het duurt minder dan een minuut om een aankoop bij ons te doen.

   

Deze website maakt gebruik van cookies om u de beste ervaring op onze website te geven. Bekijk ons cookiebeleid.