100 YouTube Views Kopen

EUR

$

USD

100 YouTube Views Kopen

100

100 YouTube Views Kopen

  • checar ícone ⌛ Levertijd binnen 1-24 Uur
  • checar ícone 100% Veilig en Gegarandeerd
  • checar ícone Video moet beschikbaar zijn voor alle landen
  • checar ícone Geen Wachtwoord Vereist
  • checar ícone ✅ Veilige Betaling
€1.49

€2.39

In winkelwagen
In VolgersKopen kunt u uw sociale netwerken laten groeien voor de goedkoopste prijs.
Of laten we nog een aanbieding proberen:
1000 YouTube Views

€6.49

€5.99
3000 YouTube Views

€19.99

€15.99
5000 YouTube Views

€27.79

€22.99
10 000 YouTube Views

€44.49

€39.99
25 000 YouTube Views

€91.99

€74.99
50 000 YouTube Views

€179.99

€144.99
100 000 YouTube Views

€528.89

€429.99
SSL beveiligde verbinding
DSS-compatibel

YouTube is in de loop der jaren uitgegroeid tot de grootste zoekmachine wereldwijd, na Google natuurlijk. Waar je Google voornamelijk gebruikt voor het opzoeken van geschreven informatie, gebruik je YouTube voor audiovisuele content.

Omdat je inkomsten kan halen uit je YouTube kanaal, is YouTube views kopen tegenwoordig een populaire manier om je account een zetje te geven. Bij ons kun je goedkoop YouTube views kopen. Hoe dat allemaal precies in zijn werking gaat, lees je hieronder.

Waarom is het hebben van 100 YouTube Views gunstig?

Voordat een YouTuber in staat is om geld te verdienen, kost het creëren en posten van filmpjes veel tijd. YouTube heeft bijvoorbeeld bepaald dat je binnen een jaar op z’n minst 4000 uur bekeken moet zijn. Verder moet je ook op z’n minst 1000 YouTube abonnees hebben verkregen. Nederlandse YouTubers kunnen tussen de 50 cent en vier euro per duizend views opbrengen. Wil jij een fatsoenlijk inkomen kunnen halen uit het platform, dan moet je dus zorgen voor hoge aantallen kijkers. Ook kun je incasseren wanneer kijkers op advertenties klikken die in jouw YouTube video’s tevoorschijn komen.

Hoe kan het aanschaffen van 100 Views je helpen?

Veel mensen die YouTube content maken en posten, verdienen geld met hun kanaal. Echter, zoals je vast al had begrepen, heb je wel een grote ‘fanbase’ nodig. Want alleen vanaf een groot aantal viewers begin je pas te verdienen.

Door views te kopen voor jouw video, kun je al snel zo’n viewerbase creëren. Omdat jouw video’s meer kijkers aantrekken, zul je ook gemakkelijker YouTube abonnees krijgen. Met het aanschaffen van 100 views geef je jouw kanaal dus een soort van kickstart. Dit zal vervolgens leiden tot meer reacties op je video’s, en daarmee ook meer interactie op jouw YouTube profiel in het algemeen. Daarmee zullen ook je inkomsten ineens significant worden.

In het begin is het best moeilijk om zelfs 20-30 kijkers te krijgen. Dus als je alvast kan starten met 100 views, dan kan dat veel schelen voor de ontwikkeling van je kanaal!

Onze diensten

Heb je besloten om (Nederlandse) views aan te schaffen? Dan moet je altijd kiezen voor een provider die legitieme producten en services aanbiedt. YouTube kan namelijk detecteren waar jij je views koopt en jou straffen als dat via illegale providers gaat. Koopt dus echte en legitieme views van een gerenommeerde aanbieder, zoals wij! Kijk ook eens bij onze gerelateerde producten.

De voordelen van onze producten op een rijtje:

  1. Levering binnen 1-2 dagen
  2. Niet goed, geld terug garantie
  3. Veilig betaling

Het enige wat je hoeft te doen, is jouw favoriete pakket uit te kiezen, waarbij je het aantal views kiest. Vervolgens geef je ons de link van de YouTube video waarvoor je de views nodig hebt. Daarna kies je de betalingsmethode en rond je de bestelling af. Zo krijg je de views binnen no-time geleverd, inclusief de waardering waar je naar op zoek was! Bekijk onze gerelateerde producten, wellicht zit daar ook iets interessants tussen!

Uiteraard is het ook gewoon belangrijk om leuke of interessante content te creëren. Daarnaast is het van belang om je video’s en kanaal url op andere (social) media platforms te delen. Spoor mensen aan om te subscriben en bouw relaties op met jouw abonnees. Ten slotte kun je ervoor kiezen om je kanaal url te customizen.

Hoe
VolgersKopen werkt

1

Stap 1. Kies het pakket van uw keuze.
Kies je gewenste pakket
Kies het aantal views, likes, volgers of andere gewenste interactie. Wij hebben pakketten van verschillende groottes, afhankelijk van uw behoeften.

2

Stap 2. Voer uw gebruikersnaam of URL in.
Voer je gebruikersnaam of URL in
Voer de URL of gebruikersnaam in waar je de inhoud wilt ontvangen, zodat we weten waar we je gekochte activiteit naartoe moeten sturen.

3

Stap 3. Voltooi de betaling en ontvang uw bestelling.
Voltooi de betaling en ontvang je bestelling!
Kies je betaalmethode en betaal. Controleer je e-mail voor de bevestiging van je betaling. Je ontvangt je bestelling binnen de leveringstermijn van het pakket.

Beoordelingen over onze service 😃

reviewer_photo

MilAn

Ik had geen idee hoe te beginnen met mijn YouTube kanaal en ben daarom eens gaan rondneuzen. Ik vond deze service en besloot 100 views te kopen. Het heeft mijn profiel de nodige boost gegeven en inmiddels is mijn kanaal reuze populair!

Onze Voordelen
Privacy en discretie gegarandeerd
Privacy en discretie gegarandeerd Privacy en Discretie Gegarandeerd
100% risicovrij gegarandeerd
100% risicovrij gegarandeerd 100% Risicovrij
24/7 ondersteuning
24/7 ondersteuning Toegewijde klantenservice
Servicegarantie
Servicegarantie Servicegarantie
zo goed mogelijke resultaten
zo goed mogelijke resultatenZo goed mogelijke Resultaten
Eenvoudig bestelsysteem
Eenvoudig bestelsysteem Eenvoudig Bestellen
   

Deze website maakt gebruik van cookies om u de beste ervaring op onze website te geven. Bekijk ons cookiebeleid.